PRISLUHOVAČI SATANSKEJ PROPAGANDY VYZÝVAJÚ NA OČKOVANIE DETÍ EXPERIMENTÁLNYMI VAKCÍNAMI (+Poznámka Biblik: DOPLNENÉ, FAŠITOM SA MUSÍME POSTAVIŤ)

08.07.2021 13:54

hlavnespravy.sk

Odborníci vyzvali rodičov, aby dali zaočkovať svoje deti proti ochoreniu COVID-19: „Sú prenášači, bezprostredne ohrozujú rodičov a starých rodičov.“ Zaočkovaných? Ľudia reagujú

https://www.hlavnespravy.sk/odbornici-vyzvali-rodicov-aby-dali-zaockovat-svoje-deti-proti-ochoreniu-covid-19/2600560

TOP KOMENTY TU

Poznámka Biblik:

Prvým trestným činom je vyzývanie na očkovanie experimentálnymi vakcínami. (podľa nás je Covid zatiaľ úplne vymyslená choroba, ktorú by si bez mediálnej propagandy najskôr nikto ani nevšimol) Druhým trestným činom je krivé obvinenie neočkovaných a toto sú vyslovene fašistické praktiky! Vymysleli si vírus, vymysleli si očkovanie a teraz si vymysleli ďalšiu hrozbu. Chcú tak legalizovať fašistické praktiky tieto svine a sú nebezpeční, musíme sa fašistom postaviť!

Vzduch nám poškodzujú rozprašovaním chemtrails, ale tvrdia, že to nič, vraj to sú len kondenzačné stopy... Potom, keď sú niektorí ľudia chorí (nepochybne aj veľkým prispením rozprašovania vláken do vzduchu), hovoria, že je za tým akýsi vírus! Pričom tieto vlákna sami o sebe majú ideálne schopnosti absorbovať UV, čím prispievajú k zníženiu imunity blokáciou slnečného žiarenia, ale zároveň sa kôli tejto vlastnosti absorbovať UV hodia ako ideálny nosič biologických zbraní... Vlastne vlákna chemtrails, ktoré dnes tvoria už väčšinu prachu v domácnosti (a vo vzduchu je ich ako by ste rozdriapali perinu) by dokázali ochrániť baktérie, vírusy a plesne pred zahubením UV paprskami. Videá sú tu a za veľmi jasného dňa  ich môžete s kvalitnou optikou takto pozorovať)

Osobne si myslím, že už celé roky na nás rozprašujú tie najväčšie svinstvá! Dôkazy máme o samorozmnožovacej čiernej plesni, to rozprašujú určite, je to nejaký samorozmnožovací materiál. A biele vlákna takisto podľa našich pokusov rastú samé v čistej okysličovanej pramenitej vode. (pre pochopenie toho, o čom tu píšeme je potreba preštudovať si horeuvedené červené odkazy) Po dokŕmení organickým železom tieto vláka (časť takýchto chuchvalcov, ktoré padajú z oblohy) rástli v okysličovanej pramenitej vode ešte oveľa lepšie... Problém je ten, že toto svinstvo môže rásť v tele, pôsobiť otravu a nedostatok kyslíka a najmä nedostatok železa a ďalších prvkov... Tieto vlákna absorbujú vlhkosť a rozpadávajú sa na drobné častice (kond. jadrá, nástroj na ovládanie počasia) Vdychovanie vláken môže byť oveľa nebezpečnejšie ako bežný prach!

Sme presvedčení, že vláda a Polícia veľmi dobre vie, čo sa tu deje a bohužiaľ, na najvyšších miestach štátnych úradov spolupracujú na vyhladení ľudstva pomocou vakcín, chemtrails, silného rádiového žiarenia a 5G.

Od detstva nás poškodzujú vakcínami, aby sme boli chorí a aby oni mali náskok. Chcú moc, zvyšku populácie preto potrebujú vyvolať ne-moc. Po novom robia kroky na zníženie počtu ľudí, k čomu sú vakcíny ideálnym prostriedkom, preto je múdre byť opatrný a to platí aj pre odporcov aj pre zástancov očkovania. Podľa nás je očkovanie zdravých ľudí zvrhlosť, zvrátenosť pokriveného rozumu a následky nesieme všetci! Základom pre pochopenie pravdy o očkovaní je:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." (Matúš 9:12)

Zákony Stvoriteľa sa obísť nedajú, sme na prahu veľkých zmien, propagátori vakcín na seba uvaľujú ťažkú vinu a v každom prípade ponesú následky.