prof.MUDr. VILIAM FISCHER KRITIZUJE OPATRENIA VLÁDY A TVRDÍ, ŽE RÚŠKA OSLABUJÚ IMUNITU (+Poznámka Biblik) AKTUALIZÁCIA 1x: LABORATÓRNY TEST RÚŠOK

07.10.2020 17:58

Známy slovenský kardiochirurg prof. MUDr. Viliam Fischer CSc. FICS, realizátor 1. úspešnej transplantácie srdca na Slovensku. Nositeľ najvyššieho štátneho vyznamenania „Rad Ľudovíta Štúra 1. stupňa“ napísal vo svojom statuse na facebooku:

"Nižšie prikladám citácie, názory aj výpovede domácich a zahraničných odborníkov a médií, ktoré považujem za mimoriadne závažné k danej téme.

LIST BELGICKÝCH LEKÁROV A ZDRAVOTNÍKOV PROTI CENZUROVANEJ ODBORNEJ DISKUSII A NEOPODSTATNENÝM KORONA OPATRENIAM publikovaný už 5. mája 2020.
List podpísalo 394 belgických lekárov, 1340 profesionálnych zdravotníkov a 8897 belgických občanov. V liste poukazujú na to, že po počiatočnej panike objektívne fakty ukazujú úplne odlišný obraz a že už nie je medicínske odôvodnenie pre mimoriadnu situáciu.
Súčasný krízový manažment sa podľa nich stal disproporcionálny a spôsobuje viac škody ako osohu. Zdôrazňujú, že povinné opatrenia nie sú dostatočne vedecky podložené. WHO pôvodne predpokladalo pandémiu s 3,4 percentami obetí a miliónmi úmrtí, čo viedlo k celosvetovému poplachu. Uzavrel celú spoločnosť a zavrel do karantény aj zdravých ľudí.
Objektívne údaje postupne začali ukazovať úplne inú skutočnosť. Použitie PCR nešpecifických testov vykazuje veľa falošne pozitívnych údajov. Tieto testy neboli nikdy seriózne pretestované. ICH TVORCA VÝSLOVNE UPOZORNIL, ŽE TIETO TESTY SÚ URČENÉ PRE VÝSKUM A NIE PRE DIAGNOSTIKU!!!
Test nezmeria, koľko vírusov je vo vzorke. Skutočná vírová infekcia znamená masívnu prítomnosť vírusov, takzvanú „vírusovú nálož“. Keď je niekto pozitívne testovaný neznamená to, že táto osoba je skutočne klinicky infikovaná, že je chorá.
Keďže pozitívny PCR test neznamená automaticky aktívne ochorenie, neoprávňuje to sociálne opatrenia, ktoré sú založené výhradne na týchto testoch.

VIDEO – REAKCIE VIACERÝCH LEKÁROV – ODBORNÍKOV Z USA NA TÉMU – KORONAVÍRUS.
Keď som si vypočul na videu, že lekári v USA sú motivovaní, aby uviedli, že pacienti, ktorí sú nemocní alebo zomreli, mali pozitívny covidový test, a že je do toho zainteresovaný aj systém poistenia Medicare, som len neveriacky krútil hlavou...to predsa nemôže byť pravda!
Viac som spozornel pri ich vyjadrovaní sa k noseniu rúšok : „Nedáva to zmysel, nosíme rúšky na pohotovosti, aby sme sa bránili. Ale inak nemáme na sebe rúška. Prečo ? Pretože rozumieme mikrobiológií a imunológií a chceme silnú imunitu. Naša imunita si zvykla na dotýkanie sa. Vymieňame si baktérie, baktérie streptokoka, víry. Denne si proti nim tvoríme imunitnú reakciu. Keď mi toto odoberiete, moja imunita sa oslabí."

Viac tu: https://www.facebook.com/viliam.fischer.501/posts/175008620821912

 

Poznámka Biblik: K súčasnej situácii je dosť informácií, veríme, že Matovičova vláda a tí, ktorí zinscenovali pandémiu, budú postavení pred súd. Nariadenia Matovičovej vlády a rôznych nikým nevolených štábov zhoršujú psychický aj fyzický stav občanov. Obchodníci sú prenasledovaní kontrolami, čo prispieva k celkovému stresovaniu ľudí. Plošné nosenie rúšok je nielen hlúpe, ale aj neprirodzené. Skutočná ochrana rúškami je na úrovni náboženskej povery. Z hľadiska filtrovania častíc môžu pred vdychovaním drobných častíc účinne chrániť FFP3 respirátory. Teda kto sa chce takto chrániť, má k dispozícii možnosti a technológie, ktoré sú dostupné. Bola by drzosť, aby napríklad oslabení pacienti s rakovinou chceli od väčšinovej spločnosti, aby nosila rúška! Takých pacientov je možno viac, ako tých, ktorí údajne vraj majú nejaký Covid! Testy na Covid neukazujú skutočný stav chorobnosti, teda, nemáme k dispozícii žadne reálne dáta, na základe ktorých by sme mohli robiť takéto opatrenia! Aj keď by bola pandémia skutočná, čo podľa čísel chorých a počtu úmrtí nespĺňa charakter pandémie, aj tak nie je dôvod preto terorizovať a stresovať spoločnosť. Nemôžete človeku prikazovať, aby sa chránil viac, ako to chce on sám. Opatrnosť je namieste, avšak každý zásah do niektorej časti imunity znamená vychýlenie druhej časti. Znamená to, že spoločnosť z dlhodobého hľadiska viac ohrozujú tí, ktorí nosia rúška!

 

AKTUALIZÁCIA 1: a podobná situácia je aj s očkovaním, viac tu a tu

Trend bol robiť hrozbu z neočkovaných ľudí, pritom faktom je, že hrozbou sú tí očkovaní, viď odkazy červeným vyššie! (a to zatiaľ ešte nevieme, ako sa cudza geneticky modifikovaná DNA, ktorú dnes obsahujú mnohé moderné vakcíny, bude správať v ľudskom tele). Faktom je, že očkované deti sú v porovnaní s neočkovanými oveľa viac choré a to tvrdia aj mnohí lekári pediatri.

Dnes je trendom robiť z ľudí, ktorí nenosia rúška nejakú hrozbu a pritom sú to oni - rúškari, ktorí väčšina z nich nosia na ústach namnožené kolónie rôznych baktérií a iného odporného materiálu, ktorý zatiaľ vedci skúmajú:

Laboratorní test roušek na přítomnost bakterií:

https://www.youtube.com/watch?v=8KG1Vn120WQ

Čo je ten materiál (obvykle býva čierny), o ktorom hovoria, že zatiaľ nevedia, čo to je? Ten neidentifikovaný materiál sú podľa nás vlákna chemtrails, ktorými otrávili vzduch a pravdepodobne manažujú tzv. pandémiu, pod mikroskopom tu, pri styku s vlhosťou a pôsobením tlaku sa rozpadávajú na drobný čierny prach (pozn. red)