PROGRESÍVEC ŠIMEČKA TVRDÍ, ŽE EÚ BY MALA TRESTAŤ ŠTÁTY, KTORÉ SA BRÁNIA SATANIZMU, LGBT, UTEČENCOM A DEŠTRUKCII

16.08.2023 16:17

PROGRESÍVEC ŠIMEČKA TVRDÍ, ŽE EÚ BY MALA TRESTAŤ ŠTÁTY, KTORÉ SA BRÁNIA SATANIZMU, LGBT, UTEČENCOM A DEŠTRUKCII

Poznámka Biblik: pamätá si ešte niekto na časy ŠtB a prenasledovania za názor? Preraďovanie k manuálnej práci nesympatizujúcich s totalitným režimom, alebo na časy koncentrákov a gulagov? Tieto režimy skončili na smetisku dejín, označujeme ich za zločinecké a tyranské, ale niekto o nich stále sníva! A stále niekto vyťahuje zvrchovanú autoritu nikým nevolených inštitúcií a pretláča primitívne heslá a opatrenia - pretože LGBT a import migrantov to je fašizmus a satanizmus v dúhovom! Jednotlivci ale aj štáty, ktorým záleží na prežití národa by sa mali od primitívnych ideológií dištancovať, LGBT je primitívna ideológia, sú to frázy! Spolužitiu dvoch ľudí rovnakého pohlavia nikto nebráni, odjakživa opovrhovali rodinnými tradíciami a zrazu (aby sa zviditeľnili) im chýba uznanie spoločnosti a manželstvo, pričom sa jedná o úchylku a túžbu predvádzať sa na ulici! Štát by tieto maniere narušených jedincov nemal nijako podporovať! 
A migrácia je čo? Súkromný biznis pochybných firiem a ďalší pokus o zaplnenie ulíc odpadom, ktorý sa raz bude musieť upratovať! (napríklad Holandsko - ľudia vytvorili vlastnú Políciu a možno, po práci ako druhé (zrejme neplatené) zamestnanie bude zabezpečovanie elementárnej bezpečnosti štátu, ochrany majetku a poriadku:
 
 
TOP KOMENT:
"Ja som fakt zvedavý, koľko % bude mať PS. Reálne vlastne nikto poriadne nevie, čo je to za stranu, nepozná kandidátov a netuší, aký je ich volebný program. Vlastne ma napadá, že ak by ich donekonečna nevyťahovali médiá, tak by väčšina ľudí o nich ani netušila. Jedno je, ale isté. Ak PS bude vo vláde a prípadne tam bude mať väčšinu, potom Slovensku budú trčať, len topánky z Bruselského zadku. Zabezpečiť poslušnosť v preklade znamená zrušiť právo veta. Nemyslím si, že to prejde. Francúzi, Nemci nie sú hlupáci a nepodporia to, ale veľa to vypovedá o politikovi, ktorí to presadzuje."
 
SVOJU STRANU MAJÚ AJ TÍ, KTORÍ VEDOME ALEBO NEVEDOMKY CHCÚ MAŤ ZO SLOVENSKA DIERU, P.S.: DOSTANEME VÁS NA STROMY. Progresívne Slovensko = jed, PoiSon (P.S.)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/svoju-stranu-maju-aj-ti-ktori-vedome-alebo-nevedomky-chcu-mat-zo-slovenska-dieru-p-s-dostaneme-vas-na-stromy/

 

SVOJU STRANU MAJÚ AJ TÍ, KTORÍ VEDOME ALEBO NEVEDOMKY CHCÚ MAŤ ZO SLOVENSKA DIERU, P.S.: DOSTANEME VÁS NA STROMY. Progresívne Slovensko = jed, PoiSon (P.S.)
https://www.biblik.sk/news/svoju-stranu-maju-aj-ti-ktori-vedome-alebo-nevedomky-chcu-mat-zo-slovenska-dieru-p-s-dostaneme-vas-na-stromy/

_____________________________________________

 

Súvisiace články / related articles:

 

LGBT REMOVED FRENCH FLAG

"A pre tých, ktorí chcete vidieť pravú tvár hnutia LGBT, nech sa páči. Toto sú zábery z Francúzska počas "Mesiaca hrdosti a tolerancie".
Účastníci LGBT pochodu strhávajú štátnu vlajku Francúzska. Toho Francúzska, ktorého sú občanmi a ktoré im dáva miesto na život, ktoré im posiela dávky či dovoluje im robiť tie ich excesy. Je to symbol identity národa. Myslím, že je načase ukázať pravú tvár tohto hnutia a pravú podstatu toho, čo predstavuje a chce. Tu už nejde len o nejakú rovnoprávnosť či toleranciu (tú normálnym ľuďom nik neberie), ale o likvidáciu identity, národa, štátu, rodiny, tradičnej spoločnosti a hodnôt a diktát nikým nevolených mimovládok, ktoré riadi a financuje globálna oligarchia..." ZDROJ/SOURCE: email
 
ČO AK BY ĽUDIA, KTORÍ SA IDENTIFIKUJÚ AKO MRZÁCI A LEJÚ SI DO OČÍ KYSELINU A UREZÁVAJÚ GENITÁLIE CHODILI PO ŠKOLÁCH UKAZOVAŤ, ŽE NA TOM PREDSA NIČ NIE JE? / SELF-CRIPPLING AS A NEW HUMAN RIGHT?
 

POVINNE SMÚTIACI HEGER (BOHUŽIAĽ, TOTO NIE JE ANI PRIEMER, UŽ VÔBEC NIE PREMIÉR)
https://www.biblik.sk/news/povinne-smutiaci-heger/

PRAVÝ VÝZNAM NEZMYSLOV LGBT (+Poznámka Biblik: LGBT PROPAGANDA MUSÍ BYŤ HNEĎ NA ZAČIATKU ZOZNAMU ZLOČINOV PROTI ĽUDSKOSTI (3x Doplnené: LGBT propaganda je otvorený útok na Boha
https://www.biblik.sk/news/pravy-vyznam-nezmyslov-lgbt/
 
INŠTITÚT LEVA XIII. / INSTITUTE OF LEO XIII. (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: dve osoby rovnakého pohlavia sú taká istá rodina ako je dnes Slovensko s fľandrou a s touto fašistickou chuntou suverénnym štátom (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/institut-leva-xiii-institute-of-leo-xiii/
 
Facebook zablokoval príspevok Kuriaka, v ktorom obhajuje, že otec je otec a mama je mama
 
PREČO POTREBUJEME NA SLOVENSKU VIAC ISLAMU ALEBO AKO BY DOPADLI PREDSTAVITELIA ŠTÁTU, KTORÍ PODPORUJÚ SATANISTICKÉ LGBT

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!