PROPAGÁTORI VAKCÍN MAJÚ POCIT ŽE ICH DEHONESTUJÚ, AK BUDÚ POKRAČOVAŤ V PODÁVANÍ VAKCÍN, ĽUDIA ICH BUDÚ AJ ZABÍJAŤ. (AKTUALIZOVANÉ: ÚTOČIA SKÔR ZDRAVOTNÍCI + Poznámka Biblik)

16.11.2021 11:00

"Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek (SK SaPA) vyzýva na rázne zakročenie proti slovným aj fyzickým útokom na zdravotníkov. Riaditeľ kancelárie komory Lukáš Kober si myslí, že postoj skupín zameraných proti  očkovaniu proti ochoreniu COVID-19 je potrebné rázne odsúdiť." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/slovenska-komora-sestier-a-porodnych-asistentiek-vyzyva-na-razne-zakrocenie-proti-utokom-na-zdravotnikov/2754408

TOP KOMENT:

Aj zdravotná sestra by mala mať aspoň základný prehľad o liekoch, liečbe, infúziách a injekciách ktoré podáva. Ak sa rozhodne niekto podávať experimentálne roztoky, ktorých dopady ani len netuší, je to trestný čin, nedbalosť, život ohrozujúca ľahostajnosť a zločin! Poznám zdravotné sestry, ktoré odmietajú pichať pacientom tieto vakcíny! (Ak by mali podrobnejší prehľad, odmietli by podávať aj detské vakcíny aj tetanovky)
Ak experimentálne vakcíny nejaký zdravotník podáva, alebo nejaký odborník alebo lekár očkovanie propaguje, je to na hanbu všetkým lekárom. Lazorová sa čuduje, že ich nejakým spôsobom dehonestujú, ale treba mať na pamäti, že v histórii sa udialo, že propagátorov očkovania hnali von z mesta! A ak by neutiekli, ľudia by ich pozabíjali! Pretože všade, kde prišli s vakcínami, prišli choroby, utrpenie a smrť! Ak si zdravotníci podávajúci vakcíny myslia, že to ostane bez trestu, tak sa mýlia! Ako k tomu príde jednoduchý človek, ktorého tou vakcínou poškodíte, alebo mu zabijete mamu, brata, dieťa, sestru?

Zle dopadnete vakcinátori! Vakcinátori, ste špiny, vaše vakcíny spôsobujú choroby, ľudí zabíjajú a poškodzujú! Vakcinátori, máte naschvál doširoka zatvorené oči, rozlepia vám ich tentokrát nasilu!

 

Vynikajúce veci o očkovaní má Anita Petek
a veľmi cenný dokument Dr. Johann Loibner - Pôvod a História očkovania:
"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Podrobnosti o zložení aj detských vakcín: Dr. Andrew Kaufman:

https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/

 

AKTUALIZÁCIA - TOP KOMENTY + Poznámka Biblik:

"V každom zdravotníckom zariadení by mali byť vystavené figuríny Lekvárskeho, Mikasa, Matoviča a ostatných, aby si ľudia mohli do nich päsťou drbnúť. A nehulákali po sestrách."

"no viac sa stretávam s útokom zdravotníkov na ľudí a nie na opak neočkovaný človek nemá potrebu chodiť a útočiť na zdravotnikov.. skôr si myslím že keď neočkovaný príde do nejakého zdravotného centra tak hneď prvé čo na neho vybafnú či je očkovaný a on vás s tým hneď pošle do prdele..tak to bude ten útok.,"

"Suhlasim s tebou. A to som pri tom ja sam zdravotnik."

"Vazena" pani Lazorova.
Ja som zdravotnik uz 24 rokov. Mna nikto z pacientov neuraza. Mna uraza tato pseudovlada, ktora nici nase zdravotnictvo a jediny utok, ktory ja osobne citim, je utok na moju slobodu zo strany tejto pseudovlady!!!!"

Poznámka Biblik:

1.) Napádali ma doktori, ktorých sa to vôbec netýkalo v čakárni, pretože som nemal rúško, spovedali ma a volali na mňa správcov i policajtov, najviac ich rozčuľovalo, že som sa s nimi odmietal baviť o tom, prečo zrazu chodím normálne oblečený bez rúška, aj keď všetkým okolo šibe! Zhovadilosť  je celé rúško, človek, ktorý ide k lekárovi napr. po úraze, alebo je vo vážnom stave, či má problémy s dýchaním - aj také prípady sú, žiadny lekár nemá právo ho nátlakovým štýlom spovedať, ak to robí, je to obyčajný k. a fašista!
 

2.) keď ma zbili policajti, lebo som sa bicykloval bez rúška, začali zúriť, lebo som povedal, že sa odmietam s nimi baviť o tom, prečo nemám rúško! Viac  tu:

https://www.biblik.sk/news/policajti-ma-bili-tyrali-ponizovali-a-vulgarne-nadavali-priamo-na-policajnej-stanici/

  Potom som hneď z policajnej stanice išiel do nemocnice! Odmietli ma pustiť do nemocnice, pretože som nemal rúško! Opakovane som sa stretol s odmietaním zdravotnej starostlivosti u lekárov, aj v nemocnici, aj na chirurgii. Koľko ľudí po úraze takíto psi, čo si hovoria lekári, odmietli ošetriť? Ak by som bol v sprievode s chorým kamarátom, neváhal by som použiť násilie! Nielen nejaký fašista bielom plášti či v uniforme, ale dokonca aj hocijaký vrátnik si myslí, že vás môže šikanovať, na vaše zdravie títo serú, prečo niekto chce, aby som takýchto idiotov bláznov chránil ešte podľa ich chorých a zvrátených predstáv?

 

3.) obvodná lekárka odmietla ošetrenie, zavolali na mňa policajtov, pretože som prišiel bez rúška!

 

4.) v nemocnici odmietol pracovník rtg. pracoviska vykonať rtg., pretože som nemal rúško! Doteraz tieto k*rvy ohrozovali iba môj život, ale o ich metódach si myslím svoje, takže je možné, že mi práve naopak odmietnutím ich Mengeleovskej starostlivosti, život zachránili!

 

5.) Nenosenie rúška považujem za jedinú správnu možnosť, ako v zárodku odmietnuť rodiaci sa fašizmus. Že to niekedy bolí, že to stojí veľa energie a nie je to ľahké ísť proti väčšine, aj keby som bol jediný na svete, do posledného dychu budem bojovať proti fašistom! A vy?

Každý môžete robiť aspoň niečo! Nemusíte ma kopírovať, najmä robte to, čo cítite, že je správne! Pre mňa je rúško od začiatku pokus o zotročenie človeka, s ochranou to nemá nič spoločné, pretože každý, kto sa chce chrániť obmedzovaním dýchania, môže kľudne nosiť plynovú masku, alebo aj nepriedušné igelitové vrecko!