PROTI CHOROBÁM CHRÁNI VLASTNÁ IMUNITA, NIE RÚŠKA ANI LOCKDOWNY (AKTUALIZOVANÉ)

12.01.2021 11:07

Sú zarážajúce názory niektorých odborníkov, že treba znížiť mobilitu ľudí* - to snáď by niektorí iniciatívni lekári pristúpili na také opatrenia, že každému idiotovi, ktorý nabehne na testy by bolo treba dolámať nohy... A najlepšie, každému, kto do ľudí strká tieto neoverené testy, ktoré môžu byť aj nakazené, ten by sa mohol dať zavrieť aspoň na tri mesiace v odberovom stredisku. Starali by sa tam o bláznov s dolámanými nohami. Ešte predtým by obidve skupiny mohli podpísať certifikát o vzdaní sa slobody, že by ostali zavretí až dokým vírus nevymizne. Teda, ak chcete byť zodpovední, je to jediné riešenie - áno, ... vláda je schopná to verejne prezentovať. Konečne by to bol dôkaz, že sú ľudia v tomto štáte skutočne zodpovední - pozatváraní v odberových strediskách na doživotie s dobrovoľne dolámanými nohami, aby nemohli utiecť, keď sa izolácia stane neznesiteľnou.

Samozrejme, aj keby ste ľudí zavreli na 10 rokov, vírus nezmizne! Má nejakú príčinu, prečo sa objavil, podobne ako má príčinu každé bakteriálne aj vírusové ochorenie. Dodnes nie je jasné, či sú za chorobou nejaké vírusy - je to založené na viere, pretože vírus bežne nikto nevidí, od chrípky ho nikto rozlíšiť nevie, ani lekári - tak ostáva šírenie nového náboženstva o novom víruse a ide o to, koľkí sa pridajú. Ak by sa pridal dostatočný počet ľudí, je možno ich uvrhnúť do otroctva - ale pripravia si to otroctvo sami!

Mocný je faktor viery, neprejde ťava uchom ihly, ale u Boha je možné všetko (Mk 10:25-27) - teda niekedy aj ťava uchom ihly prejde, ak má človek dosť viery a nepochybuje. Ide o to, či dostatočný počet ľudí uverí v existenciu nového vírusu. Potom každá chrípka, nádcha, zakašlanie alebo aj každý prd môže byť označený za nový vírus. Či to nový vírus je, alebo nie, o tom rozhoduje viera každého jednotlivca.

Nič to však nemení na tom, že ak odborníci tvrdia, že nejaký nový vírus tu je, mal by sa vyšetrovať pôvod. Je tam faktor súvisiaci najskôr s prostredím (napr. Wu-Chan bol podľa niektorých informácií prvým mestom s rozšíreným 5G pokrytím, okrem toho sa po svete rozprašuje chemtrails - max. intezita rozprašovania za posl. 10 rokov podľa našich pozorovaní - koniec r. 2019 zač. 2020. Teraz mraky znemožňujú pozorovanie)

Súčasné opatrenia vlád pripomínajú situáciu s cholerou: splašky masívne unikali do spodnej vody, lekárov, čo na to poukazovali nikto nepočúval. Vtedajší odborníci však robili opatrenia proti smradu, lebo vraj cholera sa šíri zo smradu a keď porazíme smrad porazíme choleru - zaujímavé, veľmi to pripomína ... čo tvrdí, že lockdowny a testy situáciu vyriešia:

https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

 

AKTUALIZÁCIA 1:

* Link už nefunguje, článok + zaujímavá diskusia tu:

Neurológ z košickej Fakultnej nemocnice je proti plošnému testovaniu.docx