PUTIN A SI ŤIN-PCHING NEPRIŠLI NA KLIMATICKÝ SUMMIT OSN V GLASGOWE / PUTIN AND SI TIN-PCHING DIDN'T ATTEND THE OSN CLIMA SUMMIT (SK, ENG)

02.11.2021 12:47

PUTIN A SI ŤIN-PCHING NEPRIŠLI NA KLIMATICKÝ SUMMIT OSN V GLASGOWE, 

Čaputová vyhláslila: Hrozí nám nezvratná devastácia, summit OSN je rozhodujúci

https://www.ta3.com/clanok/216964/caputova-hrozi-nam-nezvratna-devastacia-summit-osn-je-rozhodujuci

Krátke video zo samitu:

https://www.biblik.sk/news/caputova-v-ulohe-spasitelky-sveta/

Poznámka Biblik: Čaputová sama je pre Slovensko devastácia, s takouto kváziprezidentkou a takouto kvázislovenskou vládou sme v stave, akoby Slovensko ani neexistovalo! Ich kroky sú také, akoby neexistovali ani žiadny Slováci a žiadny náš hlas! Trhajú nás pomaly na kusy, aby naše zbytky mohli hodiť psom, za tieto zločiny sa budú zodpovedať v každom prípade! A je dosť možné, že príkladne takýchto politikov potrestajú ich chlebodarcovia, keď ich už nebudú potrebovať! Politik je volený ľuďmi a je tu pre národ, ak to nerobí alebo dokonca je vyslovene protislovenský, povinnosťou Slováka je postaviť sa mu na odpor! Akú legitimitu má Rybníček, Čaputová, Matovič alebo takáto vláda? Nestačí to, že ľudia ich zvolili, ale oni si to myslia! Ľudia ich majú právo aj zosadiť, pokiaľ vôbec neberú ohľad na vôľu ľudí! Rozhodujúce pre občanov je, či sa im podarí zbaviť sa a úplne odmietnuť legitimitu takej prezidentky a vlády zapredaných lútok, ktoré ničia vlastných občanov vnucovaním likvidačných opatrení a zdravie poškodzujúcich vakcín! Jedna cesta pre slovenský národ je vpred aktívnym nenásilným odporom a nerešpektovaním zločiných nariadení a opatrení, za každých okolností, aj keď by boli niekedy ustanovené zákonom!

"Dokiaľ existuje tá povera, že by ľudia mali poslúchať nespravodlivé zákony, dovtedy bude existovať aj ich otroctvo." Mahátmá Gándhí
_____________________________________________________
ENGLISH:

PUTIN AND SI TIN-PCHING DIDN'T ATTEND THE OSN CLIMA SUMMIT - article slovak:

https://www.ta3.com/clanok/216964/caputova-hrozi-nam-nezvratna-devastacia-summit-osn-je-rozhodujuci