RAKOVINOBIJEC - DRAČÍ MED (AKTUALIZÁCIA 1x - poznámka Biblik)

29.11.2019 20:09

Rakovinobijec - DRAČÍ MED
Základom je med Bio kvality obohatený palinou (Artemisia annua). Tento doplnok stravy je vhodný pri akútnych onkologických stavoch, pri chorobách nervovej sústavy a pri chorobách tráviacej sústavy, ktorých pôvodcami sú cudzopasné živočíchy.

Med sám o sebe má preukázateľné liečivé účinky. Dračí med je však navyše zmesou BIO medu a paliny (Artemisia annua), ktorý vám môže pomôcť pri liečení akútnych onkologických stavov, chorobách nervovej sústavy a pri ochorení tráviacej sústavy. Táto kombinácia spoľahlivo eliminuje problémy s cudzopasnými organizmami a je oddávna užívaná ako antimalarikum.

Dračí med pôsobí:
- proti malárii
- proti parazitom v hrubom čreve
- pri tráviacich problémoch (dokonca aj pri otrave skazenými potravinami)

- podporný prostriedok proti chlamýdiam
- pri nedostatku žalúdočných kyselín (odkyslenie tráviaceho systému)


Prípravok je vhodné začať užívať čo najskôr po diagnostikovaní choroby bez chemoterapie a rádioterapie.

Maximálna denná dávka je jedna kávová lyžička do nápoja počas 14 dní.

Pri prekročení 14 denného intervalu užívania môžu začať pôsobiť prirodzené účinky paliny ako halucinogénu.

Po 14 dňoch užívania prípravku sa Dračí med sa na cca mesiac užívania nahradí užívaním pripravku ZDRAVOŠ. Po vybratí dávky Zdravoša môžete pokračovať s ďalšou 14 dennou dávkou.

Pred každým použitím dôkladne premiešajte.

Nepoužívajte kovové predmety.

Pozor, uchovávajte mimo dosahu detí.

Doplnok stravy Dračí med nie je vhodný pre tehotné ženy a deti do 3 rokov veku.

Kontraindikácie:

- zápal sliznice žalúdka (gastritída)
- žalúdočné vredy


Ako bolo spomenuté, počas prestávky v užívaní Dračieho medu doporučujeme kombinovať s doplnkom stravy "ZDRAVOŠ", ktorý svojím zložením celkovo posilňuje imunitný systém a je vhodný k aj dlhodobému a k preventívnemu užívaniu.

Dračí med sme našli tu:

https://www.planetanatur.sk/eshop/produkty/potravinove-doplnky/draci-med-200g/

ZDRAVOŠ sme našli tu:

https://www.planetanatur.sk/eshop/produkty/potravinove-doplnky/zdravos-med-980g/

a tu:

 https://www.slnecnica.sk/hladaj/all/?s_keyword=zdravo%C5%A1

 

PRE ČR - k dispozícii aj podrobný popis:

Dračí med (med s pelyňkem / palina lat. Artemisia)

https://eshop.vcelka.info/index.php?id_product=66&controller=product&search_query=drac%26iacute%3B+med&results=28

ZDRAVOŠ:

https://eshop.vcelka.info/index.php?id_product=72&controller=product


"Artemisininové deriváty vykazujú antibakteriálne, antivírusové a protirakovinové účinky. Štúdie ukázali, že deriváty Artemisininu sú aktívne proti bunkám širokého spektra onkologických subjektov. Sú účinné najmä u mnohých rakovinových bunkových línií rezistentných na lieky. "

Martin Michaelis, Malte C. Kleinschmidt, Susanne Barth, Florian Rothweiler, Janina Geiler, et al..Anti-cancer effects of artesunate in a panel of chemoresistant neuroblastómu cell lines. Biochemical Pharmacology, Elsevier, 2009, 79 (2), pp.130. <10.1016 / j.bcp.2009.08.013>.

"Rakovinové bunky obsahujú významne viac intracelulárneho voľného železa ako normálne bunky a bolo preukázané, že Artemisinin a jeho analógy selektívne spôsobujú apoptózu v mnohých rakovinových bunkových líniách. Navyše sa preukázalo, že artemisininové zlúčeniny majú antiangiogenetické, protizápalové, anti-metastázové a rastové inhibičné účinky. Tieto vlastnosti robia zo zlúčenín Artemisininu atraktívnych kandidátov na chemoterapeutické lieky proti rakovine. "

Lai HC, Singh NP, Sasaki T. Development of Artemisinin compounds for cancer treatment. Invest New Drugs. 2013; 31: 230-46. [PubMed]

Je potrebné zdôrazniť, že toto všetko sa deje na základe Bio liečby bez vedľajších negatívnych účinkov.

Palina

Je to horká bylina známa po celom svete svojou schopnosťou ničiť parazity. Je to jedna z najúčinnejších antiparazitných bylín. A je jedna z najúčinnejších proti oblým červom, machovcom, tenkohlavcom a mrliam. Palina obsahuje silné účinné látky, thujon a isothujon, čo sú hlavné zložky, ktoré ničia parazity. Palina obsahuje tiež santonin, účinný antiparazitický liek. Je to druhá najtrpkejšej bylina a bola preukázaná aj jej účinnosť proti malárii. Palina obsahuje tiež seskviterpen laktón, ktorý pracuje podobne ako peroxid, a to tak, že oslabí membránu parazitov a tak ich zabije. Palina pomáha produkovať žlč, čo prospieva pečeni a žlčníku.


 

Detoxikačný med na obdobie medzi dvoma dávkami Dračieho medu.

ZDRAVOŠ:

Základom je med kvality Bio obohatený výťažkami z drevokazných húb, ktoré sa už 4 tisíce rokov používajú ako takzvaný tonizátor či harmonizátor, ako aj bylinkami, ktoré sú od nepamäti súčasťou našej kuchyne, ale aj lekárničky. Tieto výťažky a bylinky dokážu posilňovať náš imunitný systém tak, že sa naše telá dokážu ubrániť aj proti onkogenom a to bez negatívnych vedľajších účinkov.

Mnoho výskumov potvrdilo, že liečivé huby, vďaka svojmu zloženiu a značnej podpore imunitného systému, veľmi pomáhajú pri boji s rakovinou. Odporúčajú sa hlavne na detoxikáciu organizmu. Vďaka vysokému obsahu účinných látok sú schopné rozkladať a vylučovať z tela všetky choroboplodné zárodky vr. rakovinových.

Denné dávkovanie je 1 polievková lyžica do nápoja. Čaj, do ktorého med rozpúšťame, by mal mať maximálne teplotu tela (37 - 38 ° C).

 

Poznámka Biblik: určité látky v halucinogénnych rastlinách (palina pravá/ artemisia absinthia) a halucinogénnych hubách (napr. lysohlávky / napr. psylocibe semilaceata) môžu pacientovi pomôcť pochopiť kľúčové veci v živote. (zdá sa, že niekedy rastú rovno pred oddelením, všímajte si veci okolo seba. Možno niekedy rastú aj pred parlamentom, je rozdiel duchovnú súvislosť myslieť si a vedieť - na to pozor)

Správne pochopenie príčin choroby môže viesť aj k vyliečeniu. Ale aj tak, proces užívania drog za účelom spirituality považujeme za umelý a riskantný. Niekedy naivní mladí ľudia končia po takýchto experimentoch ako pacienti v psychiatrickej liečebni, niektorí aj dlhodobo až doživotne.

Pred takýmto experimentom je vhodný pôst, modlitba, očista zvnútra aj zvonku (napr. klystír, varisara) a počas experimentu môže byť nepostrádateľný skúsený sprievodca. (napr. u indiánov skúsený šaman dokáže vycítiť stav človeka, ovplyvniť ho rytmom bubna alebo ináč účinne zasiahnuť. Človek by sa mal rozhodnúť a zvážiť, či chce, aby na neho niekto dohliadal)

Užívanie halucinogénov to sú veľmi riskantné skratky. Skratky však tiež niekedy môžu priniesť určité výsledky. V prípade ťažko chorých pacientov je pohľad na tieto riziká úplne iný. Ak by som bol na tieto veci expert, pripravím si domáci med s macerátom z paliny pravej (artemisia absinthia) a zašiel by som aj na hríby. Hlavne aby ste ich poznali, už 4-10 hríbov môže byť niekedy riadna dávka, niekedy treba aj niekoľko desiatok. Obsah účinných látok sa môže líšiť. Fungujú aj sušené, dá sa z nich uvariť aj čaj. Takým článkom, že k žiadnemu smrteľnému predávkovaniu nedošlo, tomu netreba veriť ani u marihuany. Dá sa umrieť aj od strachu, pri tzv. bad-tripe, kedy má človek nepríjemné stavy môže človek skolabovať alebo umrieť kôli rýchlemu tepu srdca. Keď má pritom človek pocit nedostatok kyslíka môže paradoxne umrieť kôli strachu z umierania. A určite sa nájdu ľudia so slabším srdcom. Teda jedna z podmienok je čisté srdce, fyzické aj duchovné, preto by mala byť vopred aspoň nejaká očista. (u zdravých experimentátorov veľmi dôkladná) Ak teda nazbierate tieto huby nikomu nepochváľte, že takéto lieky máte doma. Aj svetský zákon pozná termín "zneužívanie" (abusus) a zneužívanie sa trestá. Svetský zákon vás môže dostihnúť, ale nemusí, kto tieto veci zneužíva len na svoj prospech býva potrestaný ešte aj vyššími zákonmi.