RAKÚSKO BUDE VRACAŤ PENIAZE ZA NELEGÁLNE POKUTY V SÚVISLOSTI S KORONAVÍRUSOVÝM SCÉNAROM

23.07.2020 11:08

RAKÚSKO BUDE VRACAŤ PENIAZE ZA NELEGÁLNE POKUTY V SÚVISLOSTI S KORONAVÍRUSOVÝM SCÉNAROM, píše server hlavnespravy.sk v tomto článku

Samozrejme, nelegálne, protiústavné a fašistické svinstvo bolo aj zatváranie podnikov. Od začiatku tu išlo o niečo iné ako o ochranu ľudí - vyvolať dojem, že sa niečo deje a čo najviac poškodiť slobodu a zdravie ľudí, o tom bola celá mediálna propaganda, rúška a policajné striehnutie na ľudí.

Satanské mocnosti sa najskôr dohodli, že bude treba v hlavách gójov vyvolať potrebu očkovania, tak zinscenovali pandémiu, ktorá až do dnešného dňa bola iba mediálnou propagandou, ktorá s realitou nemá prakticky nič spoločné. Ale dodnes vlády štátov hrajú podľa scénara a stále je početná skupina ľudí, ktorá pobehuje s rúškami. Podľa lekárov rúška vážne poškodzujú zdravie a ľudia by ich mali okamžite prestať nosiť, MUDr. Jordán aj mnohí iní apelujú na lekárov, aby vysvetlili ľuďom, že rúška sa takto plošne nesmú nosiť - video tu. Ale hovoria to aj ostatní odvážni vedci, lekári a výskumníci: Dr. Zolobak - Rúška sú sebapoškodzovanie video tu. Rúška oslabujú imunitu - video tu. Keď vláda nariadi, aby ste si poškodzovali zdravie, je vašou povinnosťou poslať takú vládu do riti!

Pretože som odmietal nosiť rúško, policajti ma dňa 30.4.2020 odvliekli v putách ako zločinca z námestia, písali sme o tom tu. Policajti sa mi vyhrážali pokutou 1.600 €. Na policajnej stanici som nič nevypovedal ani som im vôbec nič nepodpísal, na takomto svinstve sa nemôžem zúčastňovať nijak. Do dnešného dňa mi neprišla žiadna pokuta.