RECEPT NA PRÍRODNÚ LIEČBU ANGÍNY (AKTUALIZÁCIA 1x)

10.06.2019 17:33

Recept na prírodnú liečbu angíny:

V tomto článku sme priniesli jeden z receptov (dodatok P.S.)

Dnes podľa skúseností našich čitateľov pridávame ďalší:

1 lyžica Šalvie lekárskej sa zaleje vriacou vodou, nechá sa minimálne 15-20 minút vylúhovať. Do teplého, nie však horúceho záparu dáme 1 lyžicu kvalitného domáceho medu a 1 lyžičku kvalitného jablčného octu. (Podľa mňa funguje aj opačný pomer lyžička medu a lyžica octu, ale orig. recept je tučným písmom) (Med by mal byť zo vzdialenosti do 20 km a jablčný ocot najlepšie v bio kvalite) Používa sa na kloktanie hrdla minimálne 2-3x denne. Viac o Šalvii lekárskej a jej mnohostrannom využití pri zápaloch tu.

Angína môže súvisieť s častým užívaním antibiotík, poškodenou črevnou flórou a rozmnožením kvasiniek. Prakticky pri akejkoľvek psych. či fyzickej chorobe je potreba zaoberať sa stavom čriev, resp. stavom črevnej flóry. Vôbec nie je jedno čím naplníte črevá, na strave veľmi záleží! Ak si myslíte, že jedlé sú napr. McDonald's či väčšina "jedla" zo supermarketov, je to omyl, a môže to mať dlhodobé následky. Oveľa nebezpečnejšie než americká mŕtva strava je americký spôsob myslenia, ktorý je dnes už vyslovene nezlučiteľný s prežitím. Chemikálie v strave ovplyvňujú aj myšlienky a spôsob myslenia. Teda potraviny by mali byť čerstvé - čo najmenej spracované, geneticky nemodifikované a od fajn ľudí. Ideálne si začať niečo pestovať či chovať, dnes kôli chemtrails môže byť vhodný skleník.

Kvalita črevnej flóry - základ imunity a zdravia, však súvisí predovšetkým s myšlienkovým nastavením, so vzťahom človeka k Bohu, k ľuďom a k sebe.

 
Ďakujeme: našej čitateľke pani M.G. aj všetkým včelám a čmeliakom :-)
 
 
AKTUALIZÁCIA 1: Pri angíne či inf. ústej dutiny veľmi vhodné najmä ráno a večer kloktanie s MMS (3kvapky MMS+15 kvapiek 10% kys. citrónovej) Chloritan sodný (MMS) príp. aj kys. citrónovú kúpite tu:
(10% kys. citrónovú zarobíne pridaním 10 gramov kys. citrónovej do 0,9 dcl vody)