REFERENDUM: SÚHLASÍTE, ABY SA SLOVENSKO STALO SÚČASŤOU RUSKEJ FEDERÁCIE?

11.10.2022 12:33

PROSÍME ZDIEĽAJTE  / PLEASE SHARE

REFERENDUM: SÚHLASÍTE, ABY SA SLOVENSKO STALO SÚČASŤOU RUSKEJ FEDERÁCIE?

https://www.peticie.com/suhlasite_s_tym_aby_sa_slovensko_stalo_suasou_ruskej_federacie

Poznámka Biblik:

Slovensko ako súčasť Ruskej federácie so zachovaním plnej autonómie. Referendum za pripojenie Slovenska k Ruskej federácii. Referendum za prežitie Slovenska ako štátu.

Od fľandry žiadny Slovák nemôže čakať, že vyhlási referendum, preto sa referendum koná formou petície. Slovania a Slováci od fľandry nepotrebujú povolenie na vyjadrenie svojej vôle, ktorá je pre politikov záväzná. Úrad "Prezident Slovenskej republiky" je platným úradom iba vtedy, ak zastupuje záujmy občanov Slovenskej republiky. To isté platí aj o úrade "Minister obrany Slovenskej republiky" aj o ďalších slovenských úradoch. Zatiaľ sa žiadny slovenský úrad nevolá "Ministerstvo obrany amerických pedofilov" ani oficiálne nemáme úrad "Prezident fašistickej propagandy!". Záujmy EU a NATO tiež nie sú a nikdy neboli nadradené záujmom Slovenska. Vnucujú nám však cudzie hodnoty, ako homosexualizmus či podpora vojny a terorizmu, ako to niektorí, ktorí sa prezliekajú za Slovákov, vrcholne predviedli dodávaním zbraní na Ukrajinu. Tieto zbrane predlžujú vojnu a zabíjajú ľudí, zo Slovenska robia terč odvetného útoku a títo fašistickí psychopati musia byť zastavení! Povinnosťou Slovákov a Slovanov je postaviť sa na odpor satanistom, teroristom a fašistom. Ako aktivovať článok 32 slovenskej Ústavy? Slováci, ak nepovstanú, hrozí, že nebudú mať vlastný štát!

Dnes na Ukrajine otvorene bojuje NATO proti Rusku, čím sú ohrozené záujmy Slovenska aj životy Slovákov.

PETÍCIA ZA PRIPOJENIE SLOVENSKA K RUSKEJ FEDERÁCII je tiež:

1.) Petícia za vystúpenie z paktu vrahov NATO

2.) Petícia za vystúpenie z EÚ

3.) sebazáchovný krok na prežitie Slovenska, vyhlásenie vojny fašistickej zločineckej vláde a aktivácia článku 32 slovenskej Ústavy. Slováci by mali vyjadriť svoju vôľu, či chcú ako národ existovať. 

Známe osobnosti by sa mali k tejto petícii vyjadriť a podporiť tento plán na záchranu Slovenska, alebo predstaviť iný plán na záchranu Slovenska. Ináč, ak ľudia nebudú robiť nič, bude prebiehať pokračovanie hry na lockdowny a následný nedostatok, tentokrát nie pod zámienkou "nový vírus" ale pod zámienkou "sankcie". Takto je predpoklad, že ľudia na Slovensku budú naozaj zbytočne hladovať a zomierať. Fašisti a satanisti sú schopní zinscenovať i jadrovú katastrofu, videli ste, aké následky mala mediálna hra na pandémiu (ktorá sa vlastne doterajšou pasivitou väčšiny ľudí dostala do druhého dejstva). Kto chce, môže urobiť aspoň niečo, kto chce, môže podpísať túto petíciu, ktorá jasne vymedzuje stranu a hodnoty každému, kto ju podpíše.

Predstavitelia vlády, Polície a mnohých slovenských úradov sú kriminálnici a kolaboranti vrahov, oni kriminalitu nemôžu vyšetrovať, lebo by obvinili samých seba! Oni budú stavať ešte viac 5G a viac mobilných antén a ešte viac deštruktívnych opatrení! Budú sypať chemtrails až kým sa väčšina ľudí nezadusí, v r. 2018 bol Úrad na ochranu ovzdušia  upozorený , že ľudia budú mať problémy s dýchaním, v r. 2020 sa na verejnosti jednoducho povedalo "nový vírus" a otrávený vzduch vláknami chemtails si úrady nevšímajú!

V dôsledku reklamy na neschválené vakcíny spôsobili choroby a smrť obrovskému počtu Slovákov, chcú prejsť na ďalší krok, každému by malo byť jasné, že bojujeme o život! Uvedomelí občania odmietajú platiť poplatky, pokuty dane a dokonca odmietajú podávať i daňové priznania, predstaviteľ úradu Ministerstva financií je osoba podozrivá z obzvlášť závažnej kriminality! Podať daňové priznanie znamená uznať jeho legitimitu! Prečo sa Slováci patením daní, pokút a koncesionárskych poplatkov skladajú na platy a propagandu kriminálnikov, psychopatov a vrahov?

Scénár s podporovaním  fašistov a teroristov na Ukrajine   je podobným scénárom ako za čias bývalej Juhoslávie, kde satanské elity podporovali teroristov, ktorí týrali Srbov. Ak legitímny prezident (t.č. pán Slobodan Miloševič) proti teroristom zasiahol, vrahovia z NATO začali Juhosláviu bombardovať. Potom vyrobili nepriateľa z Kaddáfiho, z Asada a predtým i mnohých ďalších a chceli sa jednoducho zmocniť zdrojov ich zeme. Na Ukrajine sa odohráva ten istý scénár, satanistické elity teraz démonizujú Putina, ktorý bráni Rusko i svet!

Z Ruska má Slovensko ropu, plyn i palivo do jadrovej elektrárne! Súčasná fašistická chunta na Slovensku, ktorá má tú drzosť nechať sa oslovovať vláda alebo nebodaj prezident, vytvára zo Slovenska nepriateľa v konflikte, ktorý bol umelo vyvolaný s cieľom zničiť Európu a vytvoriť nové štáty. Ak má Slovensko prežiť, toto referendum je kľúčové, Rusi nás môžu prísť oslobodiť.

Slováci, získavajme na svoju stranu vojakov, sudcov, policajtov a ľudí, ktorí vlastnia zbrane! Ak Polícia a úrady nič nerobia pre vyšetrovanie jasných zločinov, ani sa doteraz nezačalo trestné stíhanie fašistických zločincov a vojnových štváčov, pripravte si zbrane na svoju obranu a občania trestne stíhajú zločincov sami! Tu je príklad nenásilného občianskeho odporu - zločinecký úrad občania jednoducho uzavreli:

https://www.biblik.sk/news/obcania-uzavreli-ockovacie-centrum-v-anglicku-ak-su-jasne-dokazy-a-policia-nekona-zacnite-konat-people-closed-the-vaccination-center-if-the-police-are-incompetent-and-the-evidence-is-clear-then-we-the-people-must-act/

Aj chceme prežiť, Slovensko musí byť oslobodené od satanizmu a fašizmu a jeho protagonisti budú postavení pred súd! S podporou Ruska sú naše šance veľmi dobré!

PROSÍME ZDIEĽAJTE  / PLEASE SHARE

______________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme aspoň o symbolickú podporu / Please support:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________


VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_________________________________________________________________________________________________________


"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



 
"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/univerzalna-kratka-modlitba-universal-short-prayer/