RELÁCIA O CHEMTRAILS NA RÁDIU INFOVOJNA (www.infovojna.sk) 2x DOPLNENÉ ODP. MŽP 23.2.2018

22.02.2018 19:58

Židia právom hovoria ľuďom gójovia (gój=dobytok). V dobe konzumnej už nie je schopný každý človek zdvihnúť hlavu od válova. To je dôvod, prečo toľkí nevidia a radšej ani nechcú vidieť:

Pozrite si obrázok na celej obrazovke, kliknite na obrázok alebo sem

Túto fotografiu som dnes 22.2.2018 poslal na Ministerstvo životného prostredia. Ráno bolo aj jasno, po nálete lietadiel s chemikáliami Slnko ostalo skryté pod nánosom dymovej clony. Na fotografii vidíme neprirodzené hranaté oblaky, ktoré príroda ťažko môže vytvoriť. Rebrovitú oblačnosť v pravej časti obrázka pozorujeme na oblohe preto, že lietadlá na rozprašovanie používajú dýzy s vrtuľou. Preto vidíme na oblohe tú oblačnosť takto narysovanú ako takéto čiary \\\\\\\\\\ ← Je to spôsobené rotáciou vrtule. Samozrejme tieto chemikálie lietadlá nemajú podľa mojich pozorovaní v palive. Astronomickým ďalekohľadom je krásne vidieť vypúšťanie chemikálií z dýz na krídlach a z dýz na strede trupu. Aj voľným okom je vidieť, ako posýpacie lietadlá zapínajú a vypínajú vypúšťanie chemikálií:

https://www.youtube.com/watch?v=u5vSIENNFto

 

Na Slovensku lietadlá posypávajú najmenej 10 rokov. Uverejňujem mail zaslaný ministrovi dnes 22.2.2018 o 13:37:

Vážený pán minister!
Srdečne Vás zdravím z krásneho mesta Trenčín. Prosím Vás pozrite si prílohu, toto tu dnes opäť dorobili lietadlá. Ak Vám niekto bude tvrdiť, že sú to bežné kondenzačné stopy, toto vidím svojim astromickým ďalekohľadom pri pohľade na tie lietadlá:
https://www.biblik.sk/news/raz-vidiet-je-lepsie-ako-sto-krat-pocut/
Okrem toho, ľudia kašlú a drhne ich, a všade sú rozprášené červené, čierne a modré drobné vlákna. Máte ich možnosť vidieť na tvári dieťaťa po prechádzke vonku alebo všade vo vašej kancelárii. Pán minister, prosím Vás pozrite doma vo vnutri na biely povrch! Pozrite sa doma napr. na roh vane, umývadla. Pozrite sa dobre, a uvidíte vnútri na bielom povrchu tie červené a čierne vlákna, tých je veľa. (Modrých vláken je menej)
Tieto červené, čierne a modré vlákna sú potiahnuté bielym, veľmi jemným lepkavým bielym svetloreflexným materiálom, ktorý na oblohe vyzerá takto (príloha) Vyzerá to skoro ako pavučina, chuchvalce toho svinstva padajú z oblohy. Padajú nám do tváre aj v zime ako jemné pavučiny, ktoré sa rozpadávajú, resp. tavia pri dotyku. Ráno pri behu aj v tuhej zime nám pristávajú pavučiny na tvári! Vzduch ráno niekedy vonia ako jód, niekedy je cítiť niečo ako technický lieh, niekedy síru (vajcový zápach). Podávali sme dve trestné oznámenia, vraj podľa SHMÚ je všetko v poriadku, pretože sa vraj nejednalo o prekročenie limitov O3, SO2, NO2,NOx, PM10, PM2.5, CO, Benzén. Čiže v podstate sypať odpad do ovzdušia je úplne legálne, pokiaľ to zrovna nie sú tieto prvky. A toto sú podľa SHMÚ vraj len bežné kondenzačné stopy: https://www.biblik.sk/obrazky/#genocida-denne-nad-vasou-hlavou-po-ne-0-24-00-hod-jpg1
Pán minister, toto čo sa tu deje, je holokaust, genocída a pokus o masovú vraždu ľudí. Málokto to prežije. Pán minister, prosím Vás urobte si vlastný výskum a snažte sa zachrániť aspoň sám seba. Všetci ten materiál z lietadiel máme v tele, je to určitý typ plesne, ktorá sa živý železom a kyslíkom:
https://www.biblik.sk/news/chemtrailova-plesen-v-potravinach/
Teraz už iba Pán Boh nás dokáže ochrániť.
Ďakujem.

Miroslav Raninec

 

Odpoveď Ministerstva životného prostredia 23.2.2018, 09:03:

"Dobrý deň,

dovoľujem si Vám preposlať v zmysle Čl. 2 ods. 4 Smernice Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky z 29. marca 2017 č. 3/2017-9 si Vám dovoľujeme nižšie uvedené podanie postúpiť na priame vybavenie.

Z obsahu tejto elektronickej pošty vyplýva, že sa nejedná o žiadosť v zmysle zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o slobode informácií) v znení neskorších predpisov, z tohto dôvodu si Vás dovoľujeme požiadať o vybavenie podania z hľadiska Vašej vecnej pôsobnosti."

 

Ďalšia odpoveď z Ministerstva ŽP 23.2.2018, 17:00 - neviem odkiaľ to kopírujú, ale v minulosti už boli schopní takto ľuďom pľuť do tváre, takmer rovnaké maily som už dostal od niekoľkých úradov:

 

"Vážený pán Raninec,

Touto odpoveďou chceme Vám trochu viac objasniť vznik viditeľných stôp po prelete lietadiel.  

Stopy viditeľné po prelete lietadla sa nazývajú contrails, čo je skratkou pre condesation trails (= kondenzačná stopa). Takéto stopy vznikajú v dôsledku kondenzácie vodných pár zo spalín motora lietadla, ktoré pri nízkej teplote sa zmenia na drobné kryštáliky ľadu. Tento jav je podobný ako v experimente pri tuhých mrazoch (cca – 30oC), keď voda prudko vyliatá z pohára do vzduchu, sa okamžite mení  na malé ľadové kryštáliky. 

Ako dlho sa tieto kryštáliky ľadu udržia v atmosfére alebo ako rýchlo zmiznú, tzn. že sa vyparia, závisí od vlhkosti a tlaku vzduchu. Ak je vzduch presýtený vodnou parou, kondenzačné stopy zostávajú oveľa dlhšie viditeľné, pretože odparujú sa len veľmi pomaly.

Denne sme svedkami čisto prírodných aj neopakovateľných vizuálnych efektov v ovzduší, ktoré vytvára vodná para dôsledku rozdielnej teploty, tlaku vzduchu a prítomnej vlhkosti (rozmanitosť oblakov: od hmly, cez riasovitú oblačnosť, baránky na oblohe až po búrkové mračná nabité elektrinou),  takže netreba podľahnúť hneď konšpiračným teóriám.

Akú dlhú dobu zostanú stopy za lietadlom viditeľné, závisí na meteorologických podmienok, aké sú v dobe preletu v ovzduší  v danej oblasti.

Vaše obavy, že lietadlá, ktoré údajne rozprašujú škodlivé chemické látky,  viditeľné ako stopy „chemtrails“ považujeme za neopodstatnené.

Druhou vecou je  znečisťovanie ovzdušia v jednom regióne  môže sa diaľkovým prenosom  sa šíriť  z tohto regiónu do inej oblasti. Takto sa  dostáva napr. aj saharský piesok na  územie SR. Ale to nemá nič spoločné s „chemtrails“.

Avšak obavy z poškodzovania životného prostredia ako aj zdravia ľudí v dôsledku  znečisťujúcich látok emitovaných do ovzdušia môžu byť reálne. Potenciálne riziko predstavujú emisie zo spaľovania nekvalitného tuhého paliva vrátane biomasy a najmä odpadov v domácnostiach. Nízke komíny a  časté teplotné inverzie v zime spôsobujú, že škodlivé látky sa kumulujú v dýchateľnej zóne a predstavujú reálne ohrozenie zdravia obyvateľstva. Európska únia zaviedla veľmi prísne emisné limity pre spaľovne odpadov, aby sa škodlivé emisie zo spaľovania odpadu čo najviac eliminovali. Kotle v domácnostiach zďaleka nie sú schopné takéto požiadavky plniť. Preto je spaľovanie odpadov v domácich kotloch zakázané."

PROSÍM ZDIEĽAJTE

O relácii o chemtrails na rádiu INFOVOJNA som sa dozvedel až večer, ešte ráno si hovorím, aké neuveriteľné je to mlčanie z ich strany. Ďakujeme rádiu INFOVOJNA za túto reláciu. Bolo na čase prelomiť to ticho o chemtrails, ktoré narúšajú svojim dráždivým kašľom dusiaci sa ľudia. Nie je od veci občas sa pomodliť za dobrú smrť.

Keď diablom 11. Septembra 2001 odpálením dvojičiek v New Yorku prešla vražda 3.000 ľudí, ľahko im môže prejsť aj vražda troch miliárd ľudí! Priatelia, či im to prejde, to závisí aj od vás.

Pokiaľ si ľudia povedia, že s chemtrails aj tak nič nespravia, už sú mŕtvi! To je rozmýšľanie dobytka, nie človeka! Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce hľadá výhovorku.

Na chemtrails som podal dve trestné oznámenia. Rád by som podal aj ďalšie trestné oznámenie. Ale teraz aj s vašou účasťou a osobnou a finančnou podporou! A vôbec by nebolo od veci, keby najmä kresťania, a ľudia ktorí čítajú biblik.sk/clanky prispievali pravidelne mesačne na chod nášho webu aspoň malou čiastkou.

Snažili sme sa zorganizovať prednášku s názvom: GLOBÁLNE ZLOČINY - CHEMTRAILS, OČKOVANIE, GLUKÓZOVÝ SIRUP. Mesto Trenčín nám vo svojich priestoroch opakovane odmietlo poskytnúť miestnosť. Tak sa stretneme na lúke, ak chcete! To závisí od vás. Kontakt na mňa: biblik@biblik.sk tel. 032 240 00 65.

Na ORPZ v Trenčíne ste nikto čo viem doteraz nepodávali trestné oznámenie, prekvapilo ma, že som jediný! Ale dodnes som od vás priatelia nevidel jediný mail, ani sa mi nikto nepochválil, že štátnym predstaviteľom o chemtrails niekedy písal!

Ako dobytok na porážku ľudia v strachu čakajú kedy prídu na radu. Čoho sa boja? Veď už nemajú čo stratiť! Sú paralyzovaní strachom, pretože nepoznajú Pána Boha a Svätú Bibliu-Božie Slovo.

 

biblik@biblik.sk