REVERZNÁ OSMÓZA: ÁNO ALEBO NIE? PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI I POHĽAD MAINSTREMOVÝCH ODBORNÍKOV

16.06.2023 11:41
Určite vhodné pre každého, kto sa zaujíma o vodu prečítať:
Stanovisko Národního referenčního centra (NRC) pro pitnou vodu k zařízením na úpravu pitné vody na bázi reverzní osmózy, destilace a kondenzace vzdušné vlhkosti, MUDr. František Kožíšek, CSc. vedoucí Národního referenčního centra pro pitnou vodu:
 
Poznámka Biblik:
Starí ľudia, ktorí sa v zdraví dožívajú vysokého veku pijú osmózu, tí ktorých poznám... Ľudia, ktorí pijú osmózu, majú inú pleť aj inú vitalitu. Ale každý si na osmózu nezvykne... Pri osmóze veľmi záleží na mineralizátore - používame mineralizátor z Alpského dolomitu, robí to tu lbežne asi len firma AQUAVIA. Z inej osmózy som bol chorý. Ale aj osmóza AQUAVIA má bohužiaľ pH iba 7, treba ho zvyšovať (Tepperweinova zmes alebo ionizátor) Doteraz je však osmóza AQUAVIA z dlhodobého hľadiska  (niekoľko rokov) to najlepšie na pitie i na varenie - naše skúseodti, vy môžete mať iné!
Keď sa z osmózy varí, dalo by sa predpokladať, že minerály ostanú vo vode. Vhodné by bolo sa na toto opýtať (viď. horeuv. stanovisko). Na varenie je osmóza vynikajúca a chutná vec. Osobne, na varenie by som nemal obavy osmózu použiť, môže však dôjsť k nižšiemu výluhu bylín a čajov v porovaní s prírodnou vodou. teda, bylinné čaje z osmózy môžu mať množno i slabšie účinky... Zaujímavá vec je, že s osmózou môže byť aj iná vstrebateňosť liekov (napr. ivermectin je obrovský rozdiel, či sa zapije prírodnou vodou alebo osmózou) Ak by sme chceli experimenty opakovať, treba dať pozor na fázy mesiaca, pretože za splnu môžu byť účinky drog a liekov výrazne posilnené.
 
Voda to je ohromná veda, je možné, že čím ďalej od prírody, tým viac komplikácií, ktoré musíme riešiť (napríklad pri osmóze pH, minerály atď.) Ideálne by bolo mať čistú prírodnú pramenitú vodu! Ale dnes? (chlór, pesticídy, chemtrails...)
Celkovo, bez prírody sa asi nezaobídeme, ale aj vodu z prameňov čistíme takto:
štrukturovaná voda podľa Dr. I.P. NEUMYVAKINA:
- nechať stáť vodu z večera do rána. Na dne bude usadenina, aj keď ju neuvidíte. Ráno opatrne zliať vrch do hrnca, spodnú vrstvu cca 2 centimetre vyliať. Vodu v hrnci zahriať, nesmú sa tvoriť veľké bubliny, iba malé bublinky! Potom okamžite schladiť. Presný návod a ďalšie vynikajúce informácie nájdete v knihe Dr. I.P. NEUMYVAKIN: ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ:
https://www.biblik.sk/products/zite-dlho-zite-aktivne/
 
Skúsenosti s reverznými osmózami: Z dlhodobého hľadiska sa nám najviac osvedčila osmóza firmy AQUAVIA (konkrétne z prístroja AQUAVIA COLUMBIA s mineralizátorom s prírodného alpského dolomitu) UV lampy nepoužívame, pri UV lampách voda bola obohatená akoby o elektrosmog, pre citlivých jedincov je UV nepoužiteľná vec, určite však závisí na type UV LAMPY a frekvencii.
pH vody je treba udržiavať mierne nad 7 (ionizátor, príp. štipka Tepperweinovej zmesi do každého pohára s vodou - prečo je pH nad 7 kľúčová vec: viď. kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN - po rozkliknutí zaujímavé informácie v popise. Dr. NEUMYVAKIN odporúča do každého pohára s vodou pridávať ultračistý peroxid (nesmie to byť peroxid z lekárne, ultračistý peroxid lacno je možné kúpiť na www.chloritansodny.sk, sú tam dostať aj malé fľaštičky tzv. bralenka, kde peroxid treba rýchlo preliať, aby nevyprchal. Z bralenky do každého pohára s vodou môžeme odstreknúť. Ak používame na obohatenie vody minerálne zmesi, s peroxidom možno môže dôjsť k molekulárnym zmenám, takže je na vašom vlastnom uvážení ako upravovať vodu, možno ak sa pridá najskôr peroxid a potom minerály, je to lepšie - ale analýzu molekúl sme nerobili, možno je lepšie peroxid a pridané minerály spolu nekombinovať. Klúčová vec je pH mierne nad 7, ideálne na výstupe - buď extra prírodné mineralizátory alebo ionizátor)
Vodu je vhodné v jemne prikrytých (nie úplne uzavretých) sklených fľašiach vystavovať Slnku (nepoužívať kovové vrchnáky) Farba skla môže opvlyniť veľa - viac solarizovaná voda tu:

https://www.biblik.sk/news/hrm-sungazing/

 

Súvisiace články / related articles:

1.) Diana Siswartonová - o vode (na Knoblošce) - CZ:

 
Diana Siwartonová - krátke video Živá voda:
 
Diana Siswartonova - short video about water - ENG+czsubs:
 
 
2.) Duše K - tentokrát o očistě a vodě s Dianou Siswartonovou - CZ:

 

3.) Voda - úžasný ruský dokument - RUS+CZsubs:

https://www.youtube.com/watch?v=cEt6v3tqYCI

4.) MUDr. Pavel Nývlt o liečení vodou - krátke video - CZ:

 
Poznámka Biblik:
štrukturovaná voda podľa Dr. I.P. NEUMYVAKINA:
- nechať stáť vodu z večera do rána. Na dne bude usadenina, aj keď ju neuvidíte. Ráno opatrne zliať vrch do hrnca, spodnú vrstvu cca 2 centimetre vyliať. Vodu v hrnci zahriať, nesmú sa tvoriť veľké bubliny, iba malé bublinky! Potom okamžite schladiť. Presný návod a ďalšie vynikajúce informácie nájdete v knihe Dr. I.P. NEUMYVAKIN: ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ:
Ak ste videli dokument č.3., môžete pochopiť ako sa dá programovať voda! Jednotucho, slovom do vody vložíme požadovanú informáciu a takáto voda môže byť považovaná za liečivú.
 
P.S.: dôležitý článok z knihy Dr. I.P. Neumyvakina o liečení chorôb:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!