RÚŠKA SÚ VEĽMI NEBEZPEČNÉ, NAJMÄ AK S NIMI VNÚTORNE NESÚHLASÍTE (DOPLNENÉ)

28.09.2020 11:52

O škodlivosti rúšok vyšli na Biblik.sk aj vo svete mnohé články:

"Nosením rúšok sa ľudia sami poškodzujú, bude viac PN" MUDr. Václav Jordán tu
"Dýchanie v rúšku vykazuje toxické hladiny CO2" meranie a článok tu - samozrejme video z youtube, ktoré nevyhovuje fašistickej propagande bolo odstránené, nájdete v článku na aeronet.cz tu
CHODENIE V RÚŠKU JE SEBAPOŠKODZOVANIE A NAPOMÁHA PRENIKANIU VÍRUSOV DO ORGANIZMU

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mikrobiologicka-dr-zolobak-chodenie-v-rusku-je-sebaposkodozvanie-a-napomaha-prenikaniu-virusov-do-organizmu/

"CHODENIE V RÚŠKU JE SEBAPOŠKODZOVANIE A NAPOMÁHA PRENIKANIU VÍRUSOV DO ORGANIZMU" Dr. N. Zolobak, čl. tu

Čo sa týka takzvaného koronavírusu, lekári u väčšiny "nakazených" nevedia určiť, či sa jedná o nádchu alebo koronavírus, článok tu

Dnes vyšiel článok na serveri infovojna.sk, kde na muža bez rúška zavolali policajtov:

https://www.youtube.com/watch?v=yJr03sjD8gY

Policajti sú naštvaní, predavačky sa boja, že dostanú pokutu... Čo je skutočne cieľom tejto vlády? Nasierať ľudí, vyvolávať strach a postupne metódou "spapaj rožtek, potom dostaneš cukrík" chcú nastoliť totalitnú svetovládu? Je skutočne veľmi nebezpečné hrať s nimi túto hru!

Mužovi vo videu ľudia hovoria veci štýlom: "Veď je to len rúško, je to naozaj taký problém si dať to rúško?" Je fajn, že sa nájdu aj na Slovensku takí ľudia, pre ktorých je rúško obrovský problém a odmietajú ho nosiť.

Áno, aj pre mňa je to obrovský problém! Je rozdiel zaprieť samého seba pre vyšší cieľ, a ísť proti sebe a svojmu svedomiu! Ako to dopadne, ak silno vnútorne nesúhlasíte s nosením rúška, si môžete prečítať tu. Tento konflikt vyvoláva v človeku dlhodobé napätie a je neudržateľný, odzrkadlí sa na zvýšenej nervozite, chorobnosti a čoraz väčšou agresivitou a väčším napätím v spoločnosti. Okrem toho, predavačky nie sú na to, aby striehli, či niekto má, alebo nemá rúško a nie je to ani úloha Polície. Ak sa chce niekto chrániť, má možnosti, ale jednoducho nemôžete ľuďom nariadiť nejaký kus oblečenia, v ktorý vy veríte, že vraj má niekoho chrániť - to je modlárstvo v praxi a ďalší pokus o násilné zavedenie nejakého náboženstva.

"Veď je to len rúško!" hovoria - teraz! (neobslúžime vás a pod. - to je diskriminácia rovnajúca sa noseniu žltých hviezd za II. svetovej vojny, čo iné je plošné nosenie rúšok, ak nie pokusom o nastolenie fašizmu?)

A potom? Je to len skafander? alebo:

"Veď je to len vakcína!" (bez platného očkovacieho statusu nemôžete zaplatiť, pretože existujú pokusy odstrániť hotovosť a naskenovanie určitého znamenia na ruke (nové ID, spojené s očk. statusom) môže byť metóda platby v obchode, obchody iné metódy platby nemusia akceptovať, podobne, ako niektoré reťazce teraz neakceptujú žiadnu platbu od človeka bez rúška)

Je jasné k čomu to smeruje, preto, ak v rúška neveríte, zahoďte ich a odmietnite pokusy o nastolenie totalitnej svetovlády už v základoch

Povinnosťou ľudí je zásadne odmietnuť akýkoľvek pokus o zavádzanie fašizmu, pretože kto sa chce chrániť, môže nosiť FFP3 respirátor, alebo skafander:

https://www.biblik.sk/obrazky/#nepokazme-si-to-jpg