RYBNÍČEK ZAKAZUJE KOTLEBU (AKTUALIZÁCIA 2x)

21.10.2019 19:19

https://kulturblog.sk/politika/antifa-primitivne-spravanie-a-nasilie/

Krajský súd v Trenčíne uznal, že rozhodnutie o zákaze zhromaždenia ĽS Naše Slovensko, ktorý vydal primátor mesta Trenčín Richard Rybníček, je nezákonné a protiústavné. Toto rozhodnutie zrejme nerešpektovali účastníci “Pochodu proti fašizmu”, ktorým prekážalo verejné stretnutie legálnej a parlamentnej strany, ktorá navyše podľa Najvyššieho súdu SR neohrozuje demokratické zriadenie. Účastníci tohto pochodu pod zámienkou ochrany slobody slova a prejavu protestovali proti prítomnosti ĽS Naše Slovensko v meste Trenčín. Na tento pochod sme sa prišli pozrieť aj my a zisťovali sme, ako to s tou slobodou slova účastníci myslia a prečo sa takýmto spôsobom snažia obmedzovať činnosť politických subjektov, s ktorými nesúhlasia. Natrafili sme aj na jedincov, u ktorých jediným argumentom bola primitívna agresivita. Bohužiaľ, takéto správanie je zhubným výsledkom útočnej rétoriky politického násilia “Punch the Nazi”, “Naši predkovia s nimi nediskutovali, strieľali ich” a podobne, ktorú šíria ľudia bez rešpektu k iným postojom a s autentickým odporom ku skutočnej názorovej pluralite. Veríme, že sa Slovensko nedostane do stavu, kedy budú kvôli politickým názorovým rozdielom zranení alebo zabití.

Viac tu: https://kulturblog.sk/politika/antifa-primitivne-spravanie-a-nasilie/

ĎAKUJEME: KULTURBLOG.SK a ĽSNS za to, že ste prišli do Trenčína

-   -   -

- O Rybníčkovom chrapúnstve sme písali tu. Kto išiel diablovho syna voliť, dopustil sa zločinu proti Trenčínu. V každej rozprávke sa nakoniec podarilo odpornej žaby sediacej na prameni zbaviť, a podarí sa to aj v Trenčíne! Rybníček je spolu s Hossom zlodej trenčianskej zeme a hovorí sa, že na každú sviňu sa niekde varí voda. Vedľa golfového ihriska už musí vrieť Váh!

 

AKTUALIZÁCIA 1 (pre tých, ktorý videli video na stránke kulturblog)

Poznámka Biblik: odmietam, aby ma v meste natáčali kamery. Rešpektujte to, GDPR (Go Do PRdele) neprajem si byť natáčaný, nech všetky security kamery zmiznú z mesta! V demokracii má každý svoje práva - potom aby sa novinár bál robiť si svoju prácu a spisovateľ aby sa bál niečo napísať - veď čo toto je za systém ak nie fašizmus? Budú nás ešte v 21. storočí vešať za pamflety a súdiť keď poviete niekomu židovská sviňa? To vás môže udať, ale keby ste povedali napr. bulharská sviňa, to je dovolené. Teda ak chcete niekoho kritizovať, zistite si, či náhodou či v rodokmeni do 88. kolena nemá nejakého žida, lebo ak má, potom vás môže legálne kopať z pozície nadradenej rasy do prdele a vláčiť vás po súdoch! A hlavne pozor, či sa na niekoho škaredo nepozriete dňa 8.8., a pozor, keď ukazujete rukou na nejaké lietadlo hore! Radšej ukazujte ľavou rukou-pre istotu, aby vás nestíhali za hajlovanie! Vo fašizme musíte byť ustavične na pozore, až do pádu režimu aby nikto nemal kľud!

AKTUALIZÁCIA 2:

Slováci nikdy neboli s fašistami a mali by povstať a vyjadriť sa, že sú proti rozvratu svojho štátu-bojujte proti fašizmu a satanizmu ako viete a podporujte protifašistických bojovníkov. V súčasnosti z toho, čo je v politike vedie boj proti fašizmu a satanizmu iba ĽSNS.

Je načase uvažovať o Slovensku a o Európe bez diablových zvratkov EU a NATO, stačilo by na úrovni V4 rázne odmietnuť euroamerickú satanskú propagandu a je po EU! Pád tohto satanského odnárodňovacieho zoskupenia by sa tak urýchlil, pretože existencia EU iba predlžuje ako neliečená choroba každému národu utrpenie a bude sa čím ďalej tým viac snažiť o likvidáciu a rozvrat národov. (Cudzia okupačná armáda infiltrovaná v podobe NATO im v tom môže prísť pomáhať). Buď zomrie EU, alebo zomrie národ, projekt EU je projekt smrti národov. EU je choroba a parazit, ktorý má za úlohu byť pochovaný aj so svojim hostiteľom-národnými štátmi. Z európskych štátnikov chce liečiť túto chorobu zatiaľ len Orbán - lebo je kresťan a možno aj Salvini, ale ako celý národ by mali byť prví Slováci.

EU je satanský výtvor a žalár národov, NATO je okupačný pakt vrahov a cudzia armáda, ktorá nemá miesta na Slovensku! Politici, ktorí podporujú EU a NATO sú zradcovia národa. Ich hodnoty sú homosexualizmus a boj proti globálnemu otepľovaniu, za ktoré je vraj zodpovedný človek - teda jediné riešenie v rámci záchrany planéty, čomu možno mnohí "odborníci" uverili - je posýpať ľudí jedmi z lietadiel, aby viac neprodukovali CO2!

- - -

"Vy ste z otca diabla a chcete robiť žiadosti svojho otca. On bol vrahom od počiatku a nestál v pravde, pretože niet v ňom pravdy. Keď hovorí lož, hovorí zo svojho vlastného, lebo je lhár a jej otec, otec lži." (Kristus hovorí židom-najvyšším politikom a zákonníkom čo sú zač, ľudia by mali čítať Bibliu aby to vedeli)

Ján 8:44