V TRENČÍNE SA ZJAVUJE DIABLOV SYN

02.09.2017 01:32

Poznáte ho? Richard Rybníček, bývalý člen skupiny Bez Ladu a Skladu, kedysi riaditeľ STV, známy bleskovým vyhadzovaním každého, kto mal iný názor. Dnes je to primátchor Trenčína. Richard Rybníček ukradol zem Trenčanov. Daroval mongoloidnému ryšavému hokejistovi Mariánovi Hossovi obrovský kus našej zeme pri Váhu v Trenčíne! (aby sa diabol mohol smiať ľuďom do očí a tvrdiť, že to nie je krádež-podpísali zmluvu o prenájme na 70 rokov! Vlastne obrovský kus zeme všetkých Trenčanov bol len tak odovzdaný do súkromných rúk, divili sa tomu dokonca aj mainstreamové média - článok mainstream tu. Toto si nemôžu dovoľovať politici, je to niečo podobné, ako keby súkromná osoba zabrala spoločný majetok a nejakou úplne pochybnou zmluvou o akomsi "prenájme" by sa snažila obyčajnú krádež dokonca ešte aj verejne legalizovať!

Richard Rybníček = prasa, prasa a hovado, havloidný politik!

-   -   -

Keď som sa bol minule bicyklovať pri Váhu, kde sme kedysi všetci normálne chodili k vode, nejaký chlap na golfovom vozíku sa ma opýtal: "Čo robíte na súkromnom pozemku?" Odpovedal som: "TO JE MOJA ZEM!" Stovky ľudí - hrdých Trenčanov, ktorým srdečne ďakujeme, protestovali v kine Hviezda proti výstavbe golfového ihriska pri Váhu. Richard Rybníček sa drzo postavil na pódium a povedal nám, že ak nesúhlasíme s výstavbou golfového ihriska, tak sme populisti! Ešte dodal, že má právo odovzdať našu zem, pretože sme si ho zvolili. Keď sa k moci dostane zločinec a odovzdá niekomu náš pozemok, je našou povinnosťou brániť si naše práva! Bol by naozaj problém zorganizovať pochod o sile 600 ľudí a prejsť sa na golfové ihrisko vysádzať stromčeky? Alebo len tak, s pár kameňmi drobného štrku vo vrecku-mám chuť zorganizovať na našom pozemku 1. Trenčiansky piknik! Každá prechádzka, položenie kameňa, či len obyčajné venčenie psa v areáli golfového ihriska je dnes odvážny pokus o obnovu lokálpatriotizmu v Trenčíne. Naša zem patrí nám, alebo som o tom úplne presvedčený len ja sám?

      ↓ Diabol so synom z Filmu "PASSION OF CHRIST" (UMUČENIE KRISTA) od vynikajúceho režiséra Mela Gibsona.

Je podoba Richarda Rybníčka s diablovým synom náhodná? Skutky tohoto primátora proti vôli ľudu nasvedčujú, že nie je! O jeho zvolení si myslíme to isté čo o zvolení Čaputovej a Matoviča (čl. Volebné podvody nič nové)

Kto si všimol tú zarážajúcu podobu Rybníčka s diablovým synom?

 

Súvisiace články / related articles:

DIABLOV SYN RYBNÍČEK OHROZUJE ŽIVOTY ĽUDÍ - VYZÝVA NA PLOŠNÉ TESTOVANIE (+Poznámka Biblik)
https://www.biblik.sk/news/diablov-syn-rybnicek-ohrozuje-zivoty-ludi-vyzyva-na-plosne-testovanie/

 

MAIL TAKZVANÝM PREDSTAVITEĽOM MESTA TRENČÍN - PETÍCIA PROTI PLOŠNEJ INŠTALÁCII LED OSVETLENIA / LED lighting could have major impact on wildlife (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mail-takzvanym-predstavitelom-mesta-trencin-peticia-proti-plosne/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!