SATANOKRACIU TVORÍTE VY: RÚŠKOVANÍM, TESTOVANÍM, OČKOVANÍM A DODRŽIAVANÍM OPATRENÍ ČI LOCKDOWNOV

01.12.2021 06:12

"Ten, kto utečie pred strachom, padne do jamy, a ten, kto vylezie z jamy, bude lapený do smečky. ..." Jeremiáš 48:44

-   -   -

Kto je vykonávateľom opatrení? Vláda alebo vy sami?

Strach z vírusu a nosenie rúška dnes pôsobí infekcie a plesne, na ktoré niektorí umierajú! Okrem toho, to rúško je satanský symbol, pretože čelo z Zj. 13:16 je možné preložiť aj ako prednú časť tváre. Uznanie rúška dáva určitú legitimitu aj energiu pre ďalšie svinstvá - dobrovoľné nasadenie rúška je niečo ako vyvesenie fašistickej vlajky do okna. Kde sú rúška, tam sú fašisti doma! Dobrovoľne si rúško nasadí vždy iba určitým spôsobom chorý, slabý, bojazlivý alebo propagandou zmanipulovaný človek. Z vlastnej hlavy nemajú nič, opakujú ako rádio, čo opakovali médiá! Ťažká choroba sa prejavuje, ak niekto rúško vyžaduje od druhého - pozor, to je skutočný chudák, psychicky narušený jedinec, ktorý si myslí, že sa máte 24 hodín denne starať len o akýsi vírus a o to, aby on chudáčik nezdochol. Oni na vás úplne serú, ale myslia si, že odteraz ich zrazu musíte povinne počúvať a obliekať sa ako oni chcú, lebo opatrenia - tak sa pozná primitív, fašista, gestapák, v civile, v uniforme, i v lekárskom plášti! Opatrne s nimi, sú chorí, ale neustupujte im. A ak by skákali, buďte pripravení sa brániť! VEĎTE SI ZOZNAM tých, ktorí vás prenasledovali a do úvahy ako krajné riešenie na zastavenie alebo varovanie gestapáka pripadá aj pomsta, po najchrapúnskejších udavačoch a gestapákoch sa vždy išlo a bolo jedno, či chodili v civile, nosili uniformu s nápisom Polícia alebo  behali v lekárskom plášti! Po skončení II. svetovej vojny gestapákov tĺkli na ulici a ak neskapú, tak ich to teraz tiež čaká! Momentálne sme v situácii, kedy platí právo silnejšieho, rýchlejšieho, ozbrojenejšieho, prekvapivšieho, maskovanejšieho... Takže situáciu je možné aj pre nás dobre využiť!
 
"Hľa, ja vás posielam ako ovce medzi vlkov. Tedy buďte opatrní jako hadi a prostí jako holubi." Matúš 10:16
 
 
Milovanie nepriateľa nevylučuje pomstu, Abd-ru-shin hovorí, že milovať nepriateľov znamená jednoducho činiť to, čo im prospieva!
Kde sú kresťania a kresťanské zbory? Kresťanskí kazatelia a vedúci zborov prečo nebijú na poplach? Akoby všetko vychádzalo z jednoho dúpäťa - provakcinačného! Ako je možné že v týchto zboroch Duch Svätý nevaroval veriacich ani pred rúškami z ktorých sú teraz ľudia chorí, ani pred testami a pred vakcínami, ktoré sú príčinou ochorení a úrmtí?

-   -   -

 

Kto dáva zločincom zarobiť na rúškach a testoch? Lebo vy chcete cestovať? Stojí vám to za to? Veď každým testom sponzorujete zločinný režim!

Cez testy je možné do tela zaviesť jed a vyvolať chorobu.

Server Biblik.sk varoval pred testovaním od začiatku, pochopili ste to až neskôr, keď ste ochoreli! Niektorí máte po teste dlhodobé problémy s nosom a niektorí ste v jedinom okamihu nakazili svojich int. partnerov, hoci vy sami ste po teste nemali okrem bolestí nosa žiadne príznaky!

Báli ste sa vírusu a nechali ste sa zaočkovať? Pravdepodobne ste sa mnohí stali biologickými zbraňami. Váš strach je nákazlivý, vakcínou ste tiež podporili tento zločinecký režim! Dokiaľ v kapitalizme budú existovať odberatelia vakcín, dovtedy budú existovať aj choroby! Pôvodcom chorôb je strach a falošné presvedčenie, že veda dokáže nejakou injekciou zastaviť šírenie nejakej choroby! Choroba je otrava, nedostatok alebo nejaký iný typ poškodenia, podávať vakcínu je ako presviedčať ľudí, že kyanid vás už nezabije, ak si necháte pichnúť dostatočné množstvo ďalších jedovatých látok do krvi! Vírusy sú výlučky poškodených buniek a "zlé" baktérie sa objavujú tam, kde je pre ne vytvorené PROSTREDIE! Ak ich začnete hubiť antibiotikami alebo dezinfekciami, namiesto prirodzeného vytvoríte neprirodzené prostredie a opäť zaťažíte telo radom toxických látok (viď zloženie dezinfekcií) Baktérie v normálnej miere potrebujeme, chránia nás pred infekciami!
Hazard so zdravím je aj antibakteriálne mydlo, prečo teda asi zaviedli dezinfekcie? Už rozumiete, s akým cieľom sú do radu VŠETKY ICH OPATRENIA???
- - -
Samozrejme, že vakcíny spôsobia vždy radu úmrtí a ďalších a ďalších chorôb... A sa z vakcínami vyvolanej rakoviny, alzheimera, alergií, porúch správania a mozgových poškodení postupne stáva norma, vyvíjajú sa nové lieky a nové vakcíny... Teraz iba proces, ktorý už dávno bežal na pozadí vidíme zrýchlene - vakcíny pôsobia choroby a úmrtia, hovoria tomu "nové varianty", (pričom je to stále len otrava pôsobením čoraz sofistikovanejších jedov)* a tlačia, aby ľudia brali ďalšie a ďalšie vakcíny! Typická diablova hra - nasadiť vakcíny, o ktorých je jasné, že nikdy nič neriešia - vyvolajú cez vakcíny úmrtia a choroby, a na základe toho si zdôvodnia svoju okupačnú prítomnosť ako "boj proti vírusu" a rozpútajú teror, aby získali ešte viac moci...
-   -   -
 
 
 
 
 
*takto si vysvetľujem, prečo mi bývalo vždy na druhý deň zle po stretnutí aj s testovaným človekom. V mojom okolí očkovaný ani testovaný nebol nikto, stretnúť testovaného človeka bola výnimka, iba som si všimol, že na 100% mi býva na druhý deň nejako zle, som si úplne istý, že to súvisí s vyžarovaním toho človeka a za najviac pravdepodobné sú testy.
S očkovanými veľmi nerád, ale predsa som sa s nimi stretol, prestal som kontaktovať očkovaných priateľov celkom, ale keď ma oni kontaktujú, bavím sa s nimi normálne a stretával som sa s nimi doteraz tak ako obvykle. A vlastne s očkovanými sa stretávam stále aj v obchodoch aj so susedmi... Určitú záťaž, ktorá sa prejavuje niekedy po niekoľkých minútach a niekedy zvlášť výrazne na druhý deň by bolo možné vysvetliť tak, že toxíny vylučujú očkovaní/testovaní napr. cez pokožku. Subjektívne môžem iba povedať, že človek "zmenil vyžarovanie" a jeho žiarenie neznesiem - nie je to u všetkých testovaných a očkovaných ale u niektorých sa niečo veľmi zmenilo, aj keď chcem, nemôžem vydržať v ich blízkosti a nakupovanie v niektorých obchodoch je ešte vyčerpávajúcejšie ako predtým... Nemôžem jednoznačne tvrdiť, že sú za tým testy alebo vakcíny, možno je za tým silná vyčerpanosť starších ale i niektorých mladých ľudí, byť v ich blízkosti je tak únavné, že na druhý deň niektorí z toho môžu byť chorí. Za najväčšiu zmenu považujem testy a vakcíny, ale do úvahy pripadá ešte aj rozšírenie EM polí, teda mi z toho zatiaľ vychádzajú možnosti, že som buď stál v smere silného vyžarovania antén, alebo sa títo ľudia stali podobnými nepríjemnými žiaričmi ako mobil (čo niektorí boli aj pretým, ale niektorí sa stali v časovej súvislosti s testami a vakcínami)