ZÁHADY MODERNEJ VEDY / MYSTERIES OF MODERN SCIENCE (SK, ENG)

28.08.2023 13:21

ZÁHADY MODERNEJ VEDY / MYSTERIES OF MODERN SCIENCE

1.) Kolektívna imunita a ľahší priebeh - Vraj očkovaní budú mať ľahší priebeh, ale nakoľko nie je možné zistiť, aký priebeh by mal konkrétny očkovaný jedinec ak by bol neočkovaný a naopak, môžeme toto tvrdenie zaradiť do kategórie náboženstkých povier. 

Kolektívna imunita - náboženstvo fanatických veriacich vo vakcíny. Veľmi sa to podobná pokusom o šírenie "pravého náboženstva" do cudzích krajín, kde o vpád násilníkov nikto nestojí! Takisto každý človek musí mať slobodu rozhodnúť sa, či bude žiť ako očkovaný alebo neočkovaný bez akéhokoľvek nátlaku. Rovnako môžu neočkovaní povedať, že tí, ktorým v tele kolujú geneticky modifikované koktejly od pochybných výrobcov, sú hrozbou pre spoločnosť! (dnes je vlastne prakticky úplne každá vakcína určitým spôsobom geneticky modifikovaná) A tiež sú bežne známe prípady, kedy človek ochorel po podaní vakcíny (napr. deti po očkovaní proti MUMPSU dostanú MUPS, čo je vlastne nakazenie človeka chorobou a zločin... Ako dostali chrípku očkovaní proti chrípke - to si mnohí veľmi dobre pamätajú, a ako ochoreli po tzv. covidových vakcínach i testoch a dokonca, ešte ako v jedinej sekunde ich partneri ochoreli od očkovaného alebo testovaného, to je ešte v živej pamäti) O ďalších veciach napr. krátke články tu:

OČKOVANIE - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV
PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ

Vyvíjanie nátlaku - a to ešte zo strany štátu alebo lekárov je neprípustné! Niektorí si však myslia, že na to majú nárok, lebo sa domnievajú, že majú pravdu, podobne ako kedysi inkvizítori alebo organizátori križiackych výprav... Ak by napríklad odlšo k predvolaniu na RúVZ kôli odmietnutiu očkovania, slobodní ľudia by mali odmietnuť niekokmu vysvetľovať, prečo sa rozhodli tak, ako sa rozhodli!

V skutočnosti, choroby boli dávno na ústupe ešte pred začiatkom očkovania:

    Oficiálna ročenka úmrtí na vybrané choroby (štát Austrália)

Zaujímavý člínok - TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x OČKOVANÝ:

Čo aj je celá veda, vrátane celej vedeckej komunity, ktorá verí na očkovanie úplne mimo a čo ak sa mýlia, podobne, ako sa vedci mýlili v priebehu histórie už mnohokrát? Prosím čítajte ďalej:

2.) Obežná dráha - tzv. astronauti pred ľuďmi predvádzajú, ako sa vo "vesmíre" vznášajú kvapky vody (lacné triky) ale záhadná kúzelnícka sila "gravitácia" udržuje údajné satelity na údajnej obežnej dráhe vraj ešte aj vo vzdialenosti viac ako 35 tisíc km... napr. článok tu:

 
3.) Ak vedci robili úplne chybné závery v minulosti (pozri napr. Phlogiston theory) a jednalo sa aj o celé univerzity a vlastne takmer celú vedeckú komunitu, môže tomu byť tak aj dnes? Pozri napríklad tento článok:
KEĎ SA VEDCI POMÝLIA:
SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA (AKTUALIZÁCIA 1x + Poznámka Biblik)
https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/
Súvisiace články / related articles::
Dr John D: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (ENG+CC tit)
YT KANÁL / YT CHANNEL (ENG+CCtit.)
https://www.youtube.com/@drjohnd.9508/videos
 
KSB gen. KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: OČKOVANIE JE ZBYTOČNOSŤ A NEPRIRODZENÝ ZÁSAH DO VÝVOJA ČLOVEKA (SK+related articles SK ENG))
https://www.biblik.sk/news/ksb-gen-konstantin-pavlovic-petrov-ockovanie-je-zbytocnost-a-neprirodzeny-zasah-do-vyvoja-cloveka/
 
NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K / WHY SHOULD YOU ALWAYS AVOID VITAMIN K INJECTIONS (+Poznámka Biblik: RODIČIA, KTORÍ NECHÁVAJÚ DO ZDRAVÉHO DIEŤAŤA PICHAŤ INJEKCIE, TO BOHUŽIAĽ NEMAJÚ V HLAVE V PORIADKU (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstvo-injekcii-vitaminu-k-why-should-you-always-avoid-vitamin-k-injections-poznamka-biblik-rodicia-ktori-nechavaju-do-zdraveho-dietata-pichat-injekcie-to-bohuzial-nemaju-v-hlave-v-poriadku/
 
ENGLISH:

MYSTERIES OF MODERN SCIENCE
1.) Collective immunity and an easier course of disease - It is said, that the vaccinated will have an easier course, but since it's not possible to find out what course a specific vaccinated individual would have if he were unvaccinated and vice versa, we can classify this claim in the category of religious superstitions.
Collective immunity - the religion of fanatical believers in vaccines. It is very similar to attempts to spread the "true religion" to foreign countries, where no one cares about the invasion of thugs! Also, every person must have the freedom to decide whether to live as vaccinated or unvaccinated without any coercion. In the same way, the unvaccinated can say, that those whose body is circulating genetically modified cocktails from devi(L)ous manufacturers are a threat to society! (today, in fact, practically every vaccine is genetically modified in a certain way) And there are also commonly known cases where a person fell ill after receiving a vaccine (e.g. children after being vaccinated against MUMPS get MUPS, which is actually infecting a person with a disease and this is a crime... 

Manu people remember they get terrible flu from flu shots! And how people got sick after the so-called covid vaccines and tests (about poisonous test article sk here).  Even how in a single second their partners got sick from vaccinated or tested, many people know...

SK ARTICLE-worth to translate:

VACCINATION - OVERVIEW OF INTERGENERATIONAL CONSEQUENCES
https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

AFTER VACCINATION IS CANCELED, THE DISEASE RATE DECREASES-SK, doctors's testimony - SK, worth to translate:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Exercising pressure - even from the state or doctors is inadmissible! However, some think, that they have right to do it, because they believe that they are 100% right (as Hitler and other tyrans were as well) They are similar to the inquisitors or the the Crusades leaders... 

For example, when some state bureau requires explanation for refusing vaccination, free people should refuse to go explaining! State or any bureaus have no right forcing vaccination, and no right to require reasons! This is practice like a slave to a master - for example, in Slovakia, people should go explain to regional health bureau, why they're refusing vaccination of their child... All parents should say simply: FUCK OFF, I AM NOT A SLAVE!

In fact, diseases rete was decreasing rapidly long time before vaccinations began:
     

Official yearbook of deaths from selected diseases (Australia)

https://www.biblik.sk/obrazky/#vakciny-oficialna-rocenka-umrti-australia-vaccines-official-yearbook-of-deaths-jpg
Interesting article - ONLY ONE PERSON GOT TETANUS IN ONE YEAR AND HE WAS VACCINATED 6 times - SK worth to translate - official records:
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/
What if...all the science, including the entire scientific community, that believes in vaccinations is completely out of line, and what if they are wrong, just as scientists have been wrong many times throughout history? Please keep reading:

2.) Orbit - the so-called astronauts demonstrate in front of people how drops of water float in "space" (cheap tricks), but the mysterious magical force "gravity" keeps the alleged satellites in the alleged orbit even at a distance of more than 35 thousand km... e.g. article with official claims here:
https://www.biblik.sk/news/cele-je-to-teda-len-satanska-antiveda-satanic-antiscience-still-trying-to-be-real-science/
 3.) If scientists made completely wrong conclusions in the past (see e.g. Phlogiston theory) and it involved entire universities and actually almost the entire scientific community, can this still be the case today? See for example this article:
WHEN SCIENTISTS GONE WRONG:
SEVEN WONDERS OF TECHNICAL CIVILIZATION: WHEN SCIENTISTS ARE WRONG (SK, CZ) THE SEWER KING
https://www.dailymotion.com/video/xr5mkw

Súvisiace články / related articles::
Dr John D: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (ENG+CC tit)
YT KANÁL / YT CHANNEL:
https://www.youtube.com/@drjohnd.9508/videos
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!