SLOVANSKENOVINY.SK ---> SLOVANIA, SLOBODA SLOVA

22.01.2022 14:16

slovanskenoviny.sk

"Sme v čase, kedy sú vibrácie na Zemi pozdvihnuté Slovanmi ako zástupcami najsilnejšej RAsy. Niektorí vedomí ľudia opäť dostanú poznanie svojich Predkov a civilizácia Slovanov opäť povstane na tejto Zemi. Zem sa čistí pred parazitmi a odstraňuje negatívne energie. Pomaly zmizne parazitický energetický systém a zmení sa svetonázor ľudí. Na Matke Zemi bude nastolený poriadok. 

Slovania, predstavitelia najrozvinutejšej RAsy, ktorí prišli na Zem z “neba” a bez ohľadu na to, ako veľmi by si to predstavitelia šedej RAsy priali alebo naopak, nepriali. Šedá RAsa ponižovala veľmi dlhú dobu Slovanov a nazývala ich barbarmi alebo niečo z nižšej triedy. Už od príchodu cirkvi chceli zo Slovanov urobiť niečo prízemné z jediného dôvodu. Zo strachu z ich sily. Strach je najsilnejšia negatívna energia. Ale Slovania sú rozvinutejší, majú silnejšie tvorivé schopnosti. Aj kostRA má množstvo rozdielov, je vyvinutejšia. Každý biológ to potvrdí. Zvyky Slovanov sú skúsenosťou mnohých tisícročí našich Predkov. Ide o silný tok energie, ktorý smeruje z minulosti do budúcnosti.

Slovania žili v súlade s príRODou, poznali jej zákonitosti, vnímali čisté svetelné energie. Sledovali energiu na Zemi. Energie Slovanov sú na veľmi vysokej úrovni. Dokázali si dokonca predĺžiť život. Mnohí žili viac ako tristo rokov. Ich spôsob života sa zásadne líšil od spôsobu života ostatných predstaviteľov na Zemi. Vlastnili vedomosti priamo z Vesmíru, komunikovali s “príbuznými”, ktorí boli z iných svetov. Žili podľa vôle Bohov…boli zodpovední. Vytvorili si svet svetla a svet svetla je predovšetkým svetom pohybu. Naši Predkovia to vnímali správne, uvedomili si, že pohyb je život. Pohyb smerom k svetlu.  

Slovania vedeli, že hlavým atribútom v človeku je jeho duša a vývoj duše v inkarnáciách. (pozn. red. Edgar Cayce to potvrdil tiež, zmyslom života je vývoj duše a to sa deje v mnohých inkarnáciách) Život duše je neustály prechod z jednej inkarnácie do druhej s cieľom získať skúsenosti, ktoré “zlepšujú” dušu. Vedomosti jednoducho dláždia cestu, skúsenosť ju upevňuje. Skúsenosť duše je nevyhnutná pre pohyb svetla vo Vesmíre.

RODové zvyky Slovanov sa premietli do každodenného života. Slovania stavali svoje domy v lese alebo pri lese s použitím príRODných materiálov. Stále žili v lone príRODy. Na svoje životné funkcie využívali príRODné energie. Boli dokonca aj takí, ktorí dokázali úplne zmiznúť…aj teraz je na Zemi pár takých ľudí len o nich nevieme. (pozn. red.: kniha Vladimir Megre - Anastasia) Zvyky Predkov boli založené na vedomostiach. Slovania vo svojej podstate boli predstaviteľmi poznania, schopnými komunikovať s Bohmi. Od detstva im boli odovzdávané slovanské učenie. Neskôr sa usilovali o poznanie okolitého sveta. V tom čase žiadne náboženské dogmy jednoducho neexistovali. Vedeli ako má svetový poriadok fungovať. Bežnou praxou bola komunikácia so zosnulými RODičmi a priateľmi. Chodili k Bohom žiadať o RAdu. Choroby ako také neexistovali. Všetky tieto hnilobné baktérie, rôzne vírusy sprevádzajú našu civilizáciu až teraz, pretože je ponorená do negatívnych energií. Tam, kde sú čisté energetické toky, nie sú žiadne vírusy. Ničí ich sama príRODa. (pozn. red.: patogény ničí predovšetkým kyslík, zločinci, vrahovia a klamári dokonca pod hrozbou sankcií vyhlasovali a vyhlasovali [100x opakovaná lož...], že vraj ako ochranu treba nosiť rúška, čo je vlastne nútenie prijať nové náboženstvo, iba blázon by vás mohol násilním nútiť konvertovať, iba blázon, zločinec, klamár a vrah by vás chcel nútiť nasilu nosiť rúško) Keďže v príRODe existuje samočistiaci proces. Zem je živá. Mentalita Slovana je oveľa silnejšia, a veľmi sa líši od mentality napríklad východného človeka. Ani náboženská vrstva, ktorá mala zo Slovana urobiť niečo nepotrebné, nedokázala ovplyvniť Slovanské ľudské podvedomie a silu. 

Čo sa teraz momentálne deje na Zemi? Ľudstvo vibruje na veľmi nízkych frekvenciách, je ovládané parazitickou mysľou. Nevyvíja sa, vedomie ľudí je umelo zakalené. Ale Slovania si uvedomujú ľudskosť a vyrovnávajú situáciu. Vedomie ľudí je ťahané do sveta pRAvdy, veľa ľudí je už tak unavených z klamstiev, z tejto hromady negatívnych energií a poprekrúcaných informácií, že klamstvá vnímajú už s agresivitou, ktorá sa môže vymykať kontrole. Systém svetového poriadku sa pod tlakom energie Slovanov zrúti. Pravda vždy vychádza na povrch ako energia svetla, bez ohľadu na to, ako veľmi to šedí skrývajú. Na tom je založený celý Vesmír. PRAvda je vytriezvenie a očisťovanie. Správny smer je vlastne vydlaždená cesta Predkov, po ktorej stačí ísť s otvorenými očami."

barbora

ZDROJ: https://www.slovanskenoviny.sk/slovania-sloboda-sveta/amp/