INÝ POHĽAD NA RÚŠKOVACIE NÁBOŽENSTVO (AKTUALIZÁCIA 1 - RUŠENIE HOTOVOSTI) (AKTUALIZÁCIA 2 - FAŠISTICKÝ REŽIM) (AKTUALIZÁCIA 3: SPOLOČNÝ MENOVATEĽ JE STRACH)

06.04.2020 13:31

Nenadarmo židia hovoria nežidom gójovia,  a veru ako vidíme právom. Nakoľko ľudia ako hovädá slepo prijali rúškovacie náboženstvo, je názov gój-dobytok, pre človeka, ktorý dobrovoľne nosí rúšku a karhá druhého, že ju nemá, úplne oprávnený! Dobytok ešte chce, aby aj druhí prijali jeho zhovadilé náboženstvo! Zmenu z hoväda na sviňu môže hovädo dosiahnuť udávaním. Počuli sme, že v CZ udávajú ľudí, ktorí na záhradke chodia bez rúška. Asi sa niekto bojí, že bude nakazený. Nezabúdajte, že ak sa bojíte, stále môžete nosiť skafander, plynovú masku alebo si dať zákaz vychádzania, len sa neopovažujte buzerovať a udávať druhých. Uverili ste falošnému náboženstvu a rúškovaciemu podvodu. Dýchate vydýchaný vzduch, množia sa baktérie a plesne a zarábate si na peknú chorobu vy rúškisti - ale keď veríte na rúška, kľudne si ich noste aj v sprche! Obchádzajte tých bez rúška aj na 25 metrov, ale neodvažujte sa im nič hovoriť, pretože za debilov ste tu vy - chodíte ako psi s náhubkom na papuli a budete štekať po druhých? Strach je nákazlivejší ako vaša ilúzia koronavírusu, pod zámienkou ktorého ste si nechali zničiť štát, ale vy ste si ho ani nezaslúžili, pretože väčšina z vás pre štát a pre to, aby sa tu lepšie žilo neurobila vôbec nič. Všetko vám bolo jedno, dokým ste mali plný válov, o ktorý jediný ste sa v živote starali a prázdne regále by boli ideálna terapia. Keď človek ležal na ulici, nechali ste ho tak bez povšimnutia - druhý mohol aj skapať, kým vy ste mali hojnosť a dostatok, bolo vám jedno, podobne ako vám boli jedno všetky vraždy NATO, chemtrails, homosexualizmus - všetko vám bolo ukradnuté, konečne, keď ste držali papulu vám niečo cez ňu nasadili, tak ju držte ďalej a počkajte si, kedy vás vojaci budú vydeľovať. Možno vtedy poznáte, že druhých potrebujete a aj druhí a ich problémy existujú a týkajú sa vás!

Na rozdiel od väčšiny duchovných, alebo dokonca slušných a pokrokových ľudí sa s názormi v tomto videu sa úplne stotožňujeme:

    JINÝ POHLED na nastalou situaci –

     Jiří Maria Mašek (21. 3. 2020, Vietnam)

Poznámky k videu:

Námestník českého min. zdravotníctva Roman Prymula raz povedal: "Rúšku by som si nebral nikdy, iba keby som pristúpil k chorému pacientovi"  a to je ten význam rúšok

Účely medializácie koronavírusu:

  • zničenie ekonomiky

  • - 1000 – 3.000 je mŕtvych na chrípku (v CZ na koronavirus t.č. nikto neumrel)

  • - čo sa stalo, že im veríte? Videli ste tú bandu v telke rúškach? Teraz tak aj vy?

  • - úplne vás vygumovali (kto dobrovoľne nosí rúško tomu už len olovená vesta?)

Rovnako ako 17. Novembra, 9/11 aj dnes ste obete obrovského podvodu!

  • zničenie študentov, čo ak ich len tak nechajú?

  • Vláda sere na vás aj teraz – je jej úplne jedno, že prídete o svoj jediný zdroj obživy

Tai Wan Južná Korea – ekonomika sa nezastavila, žiadny zákaz vychádzania, žiadne karantény

Prekročilo to medze zdravého rozumu

Nielen 5G ale aj mobily a Wi-Fi poškodzujú imunitu. 5G však ešte oveľa viac, nakoľko človek je v blízkosti zdroja (je to podobné, ako keď máte vedľa seba novší Wi-Fi router - ničíte si zdravie)

- Homeopatický liek CHINA

- koreniny žen-šen, kurkuma, zázvor

  • Okrem vitamínu C aj betaglukány, horčík, selén a zinok

AKTUALIZÁCIA 1x: Zaujal nás tento odkaz na stránke chloritansodny.sk Vraj kôli koronavírusu sa u poštového kuriéra nedá platiť peniazmi, už iba kartou - to sú veci:
Ja napríklad kartu nemám, teda čo si môžem objednať? Oni chcú vždy tvrdenia odborníkov, neviem akí odborníci toto vymysleli. (nemusí sa jednať o Slovenskú poštu, zisťovali sme stanovisko Slovenskej pošty - infolinka Slovenskej pošty hlási klasicky: "Čakajte..." a v podmienkach sa to presne neuvádza, stanovisko Pošty zisťujeme)
Zrazu ich odborníci nezaujímajú, ide sa rušiť hotovosť - o koľko koronavírusu je menej na platobnej karte ako na bankovke? Kedy to ktorý odborník zisťoval?
A tá šaškáreň s rúškami? Kto nenosí rúško, kľudne by mohol povedať, že sa drží stanoviska predstaviteľov WHO. Ale policajtovi je lepšie povedať: odmietam výpoveď, lebo snáď čímkoľvek iným sa priznáte a systém potrebuje vaše priznanie.
Predstavitelia WHO nedávno vyhlásili, že nosenie rúšok na verejnosti prakticky nemá žiadny význam. Vraj svoj názor ale už zmenili a súhlasia - to sú odborníci! Vždy taký názor, aký vyhovuje, oddnes už povinne len správny názor!
 

AKTUALIZÁCIA 2: v čase pred 16:00 sme sa nedovolali a o 16:50 už bola infolinka Slovenskej pošty z technických príčin "zatvorená". Takto to môže čoskoro dopadnúť aj s väčšinou obchodov. Mnoho obchodov je stále zatvorených alebo fungujú vo veľmi obmedzenom režime a je veľmi pravdepodobné, že mnohé už ani neotvoria. Pred niektorými obchodmi čo sú ešte otvorené, už postávajú gorily a kontrolujú, či máte rúška a vhodný typ rukavíc. Je možné, že v budúcnosti bude vstup povolený len tým, ktorí sa dali začkovať a gorila bude vyžadovať potvrdenie o očkovaní, alebo iná forma buzerácie. Na rúškovacie náboženstvo bolo veľmi nebezpečné pristúpiť. Je možné, že nosením rúška urobili Slováci jednu z najväčších chýb v ich živote - ak slobodu vymenili za bezpečnosť, buzerácia sa ešte stupňuje. A čo sa týka tvrdenia, že by rúško mohlo mať význam napr. v dopr. prostriedkoch? Ok, kto chce, nech si ho nosí, alebo ak sa bojí, nemusí cestovať. Neviem, či takú chujovinu akou je nosenie rúšok by bolo vôbec možné plošne nasadiť v Anglicku, kde sa praví Angličania správajú ako šľachtici a mnohí sa tak aj cítia - ako slobodní ľudia. Lebo ak ľuďom niečo také ako nosenie rúšok nakážu ako dobytku namiesto najlepšieho odporúčania to je VRCHOL DRZOSTI! Alebo "Hej vieš čo, zavri obchod, lebo keď je koronavírus, budú otvorené len supermarkety!" Vďaka Pánu Bohu, že nemám kamenný obchod, musel by som byť ozbrojený a už vtedy chrániť sa pred Políciou aj za cenu že by som neprežil - lebo zatvorenie obchodu je ohrozenie môjho života a pokus o moju likvidáciu - vtedy sa treba brániť a celé roky vám tvrdíme v našich článkoch, že máte mať normálne zbrane - nie pištole, ale automatické pušky. Či je to legálne to je otázka nie na prvom mieste, oni páchajú zločiny na ľuďoch podľa zákona. Ich zákony chránia ich, a nie vás, musíte sa chrániť pred zákonom. Skúste o nich niečo žiadať alebo použiť na niečo ich inštitúcie ako súdy a Políciu - vysmejú sa vám do xichtu a dajú na to podpis sudcu alebo policajta! Takže je povinnosť pred týmito prekliatymi hajzlami sa chrániť a Vaský má pravdu - už dávno sa tu malo po nich strieľať: https://www.biblik.sk/news/dcery-nadeje-nenavist-a-odvaha/

Prosím vás, oni vás majú za idiotov! Viete kde si to môžu dovoliť takúto buzeráciu, a ešte k tomu ako zatiaľ vidíme - pod falošnou zámienkou! Aj zatváranie aj obmedzovanie a karanténa zdravých ľudí je nonsens a od začiatku tu ide o niečo iné ako o vašu ochranu! To sú opatrenia pre dobytok. A dobytok sa ešte pohoršuje nad tými, ktorí im serú na takú bezpečnosť a chodia bez rúšok! Pane Bože, veď bez rúška je každý pomaly terorista!

Viete čo čaká dobytok? Jatky. Židia nazývajú gójmi takýchto sfanatizovaných idiotov jediacich prasce, krv a bársčo. A zapíjajú to otravou - kolou alebo sprajtom. Lebo boli vychovávaní televíziou, že aj Grant Hill pije sprajt! Mnohé jedlo a nápoje sú vlastne otrava! Pre východné trhy miesto cukru s glukózovým sirupom - a oni to ďalej pijú! Keď z toho dostanú psychickú alebo inú chorobu, modlia sa namiesto toho, aby zmenili stravu. (modlitba má význam, ale zmeniť stravu je tiež treba. Lebo človek-gój, keď ochorie, robí to isté čo predtým, žerie a pije svinstvá a ešte k tomu sa stane aj zákazník výrobcov liekov). Uvedomujete si, prečo vzniká rasová nenávisť - čo s takými kreténmi, len im to ešte posypať chemtrails - povieme im, že sú to normálne čiary - oni gójovia tomu uveria! Angličania nazývajú Slovanov slovom "slave" - otrok. Bohužiaľ, nie je to celkom chyba ľudí, že ostali poloviční debili. Pracovalo sa na tom dlho a postupne. Čoraz viac sa určitými chemikáliami sýtilo jedlo, potom začali sypať chemtrails a neustále zvyšovali žiarenie nových Wi-Fi routerov a nových mobilov - na to vám takúto techniku dávali do rúk, a urobili to tak, aby bolo treba stále novšiu a novšiu, až postupne človeka dostali. Iba zopár konzervatívnych krajín, kde sa pokrok moc nemusí ostalo aspoň trochu takí, akí boli - ľudskí. Ináč málokto si v tomto bordeli chemikálií a elektrosmogu zachoval niečo, čo mu umožnilo sa aspoň na chvíľu sa zastaviť. Ľudia boli programovaní na "nerieš" a "žer a nestaraj sa" a "splň rozkaz" (akékoľvek nariadenie). Cirkvi k takejto výchove len pomáhali - "Aha, len sa pozri ty blbeček, veď je to aj v Biblii - musíš nás poslúchať - chce to Boh!" alebo "Je to tradícia už tisícročia, Boh to tak ustanovil, ak to nerešpektuješ alebo o tom pochybuješ, ideš proti Bohu". A stále tieto špiny, otrokári a vrahovia cicajú energiu z ľudí a mnohí legálne aj peniaze zo štátneho rozpočtu! (aj cirkvi aj strany čo vyhrajú voľby) Podobne ako upaľovanie bosoriek, zabíjanie prorokov a brzda pokroku - ako robí vláda tak aj cirkev, oni sú jedno a to isté! (pri zatváraní kostolov sme to videli - súhlasili v pohode) Vychovávajú otrokov a potom je stále na Zemi peklo - oni si robia čo chcú, žijú v bohatstve a v luxuse všetci, jedia a pijú iné veci, keď ochorejú využívajú iné nemocnice a vy gójovia - vraj po smrti čakajte raj! Keď gójom niečo dáte rozkazom, vykonajú to automaticky - to som si zo svojich pozorovaní všimol najmä u mladých. U starších je to už jasne sa prejavujúci strach. Mladí nevedia prečo splnia rozkaz, starší majú strach a plnia to v prvomrade zo strachu, ale aj mladí, iba svoj strach vedia maskovať a tváriť sa, že napr. " rúško si dám - mám v <> " Čiže oni splnia rozkaz, lebo sú programovaní "mať na saláme".

AKTUALIZÁCIA 3: Spoločný menovateľ je strach. Strach sa niekedy skrýva za slušnosť a zodpovednosť (starší tzv. sporiadaní občania, ktorí bývajú spití na mol vždy, keď si myslia, že ich nikto nevidí - takéto prasatá majú slušnosť na vždy 1. mieste. Ako poznať prasa? Oháňa sa slušnosťou.) Inokedy sa strach skrýva za ľahostajnosť (mladí: "mám v <>" alebo "mám na saláme"). Teda strach poznať nielen tak, že je človek navonok prehnane slušný a zodpovedný, ale aj tak, že niekedy je zase navonok až príliš ľahostajný. (príp. sa tvári ako pankáč či anarchista, okrem alkoholu alebo marihuany už nič nerieši, lebo viac na riešenie iných vecí ani energiu popri svojom životnom štýle už ani nemá). Celkový spoločný menovateľ je zanedbaná výchova detí zo strany rodičov, ktorí sa v socializme príliš starať nemuseli a zo šoku kapitalizmu sa mnohí dodnes neprebrali. Namiesto toho, aby rodičia svojmu dieťaťu pomohli sa zorientovať a odraziť, učia ich s pohárom lacného vína v jednej a s cigaretou v druhej ruke tomu, ako tu bolo za komunistov dobre... Výnimku zo strachu a úplnej tuposti dnes tvorí zopár milionárov, ktorí sú už dnes vlastne stredná trieda a ešte ...židia!

Židia sa neboja, ani chorôb (židia sa nedávali a nedávajú sa očkovať) ani sa príliš nespoliehajú tak ako ostatní pobožní na Boha. Ak je Biblia určená pre žida (čo je v prvomrade) tak na to, aby si žid veril a niečo vo svete (TOMTO SVETE) dokázal. Žid to nebude nechávať na druhý svet. Ich výchova je úplne iná, dôležité je získať určitú sebaúctu nezávislosť, čo ide dosiahnuť úspechom v povolaní alebo vo vlastnom obchode. Ak si nevážite seba, nemôžete si vážiť ani Boha. Nuž a toho sa títo satanskí hazli boja, že už je dosť milionárov tvoriacich silnú vrstvu ako kedysi stredná trieda. Ak by dostali len trochu rozumu (že by ich Boh osvietil) a spojili by sa pre vyšší cieľ, mohli by sa postaviť týmto diablom, ktorí ničia svet cez náboženstvá a ideológie už po tisícročia. Snažia sa preto zničiť malých a stredných podnikateľov, z ktorých mnohí sú už aj bohatí, vzdelaní aj bez školy a veriaci v Boha aj bez náboženstva, a dokonca chcú aby už tu na Zemi bolo ľuďom dobre. Oni dokonca čítajú aj Biblik aj ZEMAVEK, vedia aj o jedoch v jedle, o chemtrails aj o tom že očkovanie je svinstvo. A oni vychovávajú a vzdelávajú svojich zamestnancov. To je už dosť veľká hrozba - nezastaví ich ani farár ani kresťanský zbor, a majú aj peniaze aj svoj rozum - na rozdiel od toho školského. Divadlo korona je holokaust, vyhladzovanie malých a stredných podnikateľov, ktorí ale bohužiaľ mnohí bez väčšieho reptania nastúpili do dobytčích vagónov. Školy zatvárajú, pre väčšinu ľudí je tam aj tak zbytočné chodiť: o peniazoch ako si zrátať dve a dve o tom, ako byť zdravý, šťastný a bohatý sa samozrejme v škole nič neučia, po školskom "vzdelaní" sú ľudia nešťastní, že musia otročiť na panskom a s hypotékami na krku a len pijú, fajčia a nadávajú. (alebo podľahnú počítačovým hrám či inej závislosti) V škole sa učia sa matematiku, literatúru a slovenský jazyk minimálne 10-13 rokov a ešte aj ako byť slušní (etika) a pobožní (náboženstvo).  Škola je na bežiacom páse výchova slušných a pobožných debilov. Vraj nikoho nemožno oslobodiť napísali - to je silná káva - každý je otrok, to vravia ich zločinné zákony! Na toto ako vidíte je vzdelanie. Väčšina ľudí tu má ukončenú aspoň strednú školu, mnohí sú aj vysokoškoláci a vidíte, čo z nich je: stali sa zdroje energie pre pár miliardárov, ktorí usúdili, že zdrojov je už nadbytok. Pomaly sa presúvame na jatky a väčšina sa dodnes poriadne ani neozvala - báli sa, že stratia svoju povesť slušného, alebo že budú konšpirátori. Dnes sa už väčšinou boja len o svoju virtuálnu povesť - aby nezdieľali niečo, čo by im vzalo "like".

Aj dnes sypali chemtrails, len nie tak silno a viditeľne ako obvykle. Mám určité  indície , ktoré naznačujú, že dlhodobo sypú z lietadiel aj plesne aj vírusy a vlády väčšiny štátov za posledných 10 rokov by mali byť postavené pred súd za to, že ignorovali hlásenia a trestné oznámenia občanov). Ja Miroslav Raninec - Biblik.sk som na nich podával trestné oznámenia a volal som ich na zodpovednosť. Som zvedavý, či ich vy budete žalovať za to, čo vám teraz robia, najmä vy podnikatelia, ale aj zamestnanci. Jediná vec čo by týchto hajzlov mohlo zachrániť od toho, že ľudia ich budú zabíjať je skutočná pandémia alebo globálna klimatická (ekologická) živelná katastrofa. A toho sa obávam, že môže prísť jediným poriadnym náletom posýpacích lietadiel. (aj falošným pádom meteoritu, umelou sopkou či umelo vyvolanou tsunami - nepochybne existujú technológie na vyvolanie takýchto udalostí) Alebo len vyhlásením výnimočného stavu, kedy otrávia vodu, jedlo čo vám budú nosiť (ak bude ešte chvíľu trvať "operácia korona" časom dodávateľ jedla, všetkých tovarov a služieb bude výhradne iba zopár korporácií. Jedlo bude ešte viac otrávené buď pridaním jedov, vírusov alebo tým, že bude GMO). Alebo ľudí úmyselne nakazia tak ako to robia bežne - očkovaním. Možno povedia spodine: "POVINNÉ OČKOVANIE" Ak spodina očkovaniu uverí tak rýchlo ako náboženstvu o rúškach, zrejme to bude už ich posledný omyl.