SLOVENSKÝ PREMIÉR ROBERT FICO O VYČÍNANÍ OPOZÍCIE (+Poznámka Biblik: VLÁDA MÁ SYSTEMATICKY RIEŠIŤ CHUDOBU - KATASTROFÁLNA SITUÁCIA ĽUDÍ S TRISTOEUROVÝMI DÔCHODKAMI

22.12.2023 17:33

SLOVENSKÝ PREMIÉR ROBERT FICO O VYČÍNANÍ OPOZÍCIE
https://www.youtube.com/watch?v=K-Vx-issvGk

Poznámka Biblik: VLÁDA MÁ SYSTEMATICKY RIEŠIŤ CHUDOBU - KATASTROFÁLNA SITUÁCIA ĽUDÍ S TRISTOEUROVÝMI DÔCHODKAMI

Jedna z najdôležitejších vecí je minimálny dôchodok, aby ľudia, ktorí už nemôžu, alebo nevládzu pracovať, nemuseli žobrať na chlieb! Menej než 300 eur mesačne je na Slovensku stále bežný dôchodok! 

Minimum, úplný základ, chránený pred zrážkami, splátkami, exekúciami by malo byť najmenej 2-4 násobok! Napríklad najmenej 750-900 eur ako životné minimum. Korporáciám sa kompenzujú ceny, ľudia s nízkymi dôchodkami si dávajú inzeráty, že im to z dôchodku nevychádza ani na tie najlacnejšie poživatiny! Je veľmi potrebné systematicky riešiť chudobu, na Slovensku nemusia byť ľudia, ktorí zomierajú od hladu! A mnohí práve preto, že s tristoeurovým dôchodkom nie je možné normálne žiť a starať sa o seba, zomierajú alebo končia ako bezdomovci. Z tristoeurového dôchodku nemôžu platiť byt ani kúpiť si normálne veci na prežitie! Tristoeurové dôchodky to je čo? S 13. a 14. dôchodkom to vychádza 11,50 eur na deň, z ktorých sa treba najesť, obliecť, zaplatiť bývanie a ďalšie výdavky. Ktorí kúzelníci to dokážu? Veď tristoeurový dôchodok je zločin na ľuďoch! Väčšina ľudí z takýchto dôchodkov nemôže prežiť a následky nesie celá spoločnosť! Veď predsa dôchodok by mal zohľaďnovať životné náklady, minimum je možno 25 eur na deň! Hranica, na ktorú nie je možné siahnuť, napríklad 25-30 eur na osobu a deň! A kto by mal menej ako 25 eur na deň, nesmie mať úvery, exekúcie ani zrážky! Následky liečenia chorôb, utrpenia a biedy spoločnosť vychádzajú oveľa drahšie! Garantovaný zrážkovo chránený základný čistý príjem, soc. dávka v prípade PN, dôchodok 750-900 eur - aby snáď na Slovensku nemusel byť nikto bezdomovec, veľmi skromne, ale prežil by! A ak by bol, chodil špinavý alebo žobral, mohol by to byť trestný čin! Štát by sa potom mohol i mal zaujímať, prečo je niekto na ulici! Predsa keď v socializme pred desaťročiami neboli v Československu pouličné getá a žobráci, nemusí to byť ani dnes, iba by stačilo, aby sa o to niekto zaujímal! O dôchodcov sa treba starať, väčšina z nich viedla normálny život a slúžili svojmu štátu, niečo pre národ predsa len vykonali, i keď boli len obyčajní zamestnanci.

Podľa správy NBS sú dôchodcovia tou najohrozenejšou skupinou:

https://www.youtube.com/watch?v=3JaS1eK_po4&t=23m55s

Súvisiace články / related articles:

prof. JAN RAK: VÍZIA ČESKA - NAJNOVŠIA PREDNÁŠKA. TECHNOLÓGIE UČINIŤ ŠTÁTY ENERGETICKY NEZÁVISLÉ UŽ SÚ K DISPOZÍCII
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vizia-ceska-najnovsia-prednaska/

VLADIMÍR FEDERMAN: TRANSFORMÁCIA ĽUDSTVA A VOĽNÉ ENERGIE
https://www.biblik.sk/news/vladimir-federman-transformacia-ludstva-a-volne-energie/

prof. JAN RAK: JEDNO POLE - KOLÍN (S MÁRIOU TILŠAROVOU a J. GRÜNWALD)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-jedno-pole-kolin-s-mariou-tilsarovou/

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

FILM THE 1 FIELD (ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-31/

prof. JAN RAK: AKO PREKONAŤ SAMOTU A ILÚZIU ODDELENOSTI
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-ako-prekonat-samotu-a-iluziu-oddelenosti/

Dr JOHN D: ŠTYRI KRÁTKE VIDEÁ, KTORÉ MÔŽU ZMENIŤ VÁŠ POHĽAD NA ŽIVOT / Dr JOHN D: 4 IMPORTANT VIDEOS THAT MAY CHANGE ALL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-styri-kratke-videa-ktore-mozu-zmenit-vas-pohlad-na-zivot-dr-john-d-4-important-videos-that-may-change-all/

POKUS O VYSVETLENIE SVÄTEJ TROJICE
https://www.biblik.sk/news/pokus-o-vysvetlenie-svatej-trojice/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!