SLOVENSKÝ VEDEC A LIEČITEĽ MILAN VALENTOVIČ (+Poznámka Biblik: MENTÁLNE ODTIENENIE 5G A EM ŽIARENIA

21.04.2024 11:04

biblik.sk/clanky

Poznámka Biblik: vynikajúca kniha (dnes už asi len v antikvariáte) MILAN VALENTOVIČ - kniha SÚBOJ ŽIARENÍ. Snáď najpodstatnejšia vec z tejto knihy je, že žiarenia, ktoré považujete za negatíne  (Wi-Fi, 5G atď.) môžete mentálne odtieniť a význam to má! Pozor pri tvorbe ochranných polí, nastaviť aj parametre prepúšťania pozitívnych žiarení, aby si človek zároveň neblokol životodárne žiarenia. Vyšší stupeň je však v knihe David R. Hawkins LÉČENÍ A UZDRAVENÍ, kde sa v samotmom základe proste zruší celý koncept prijatého presvedčenia o alergii, chorobe, či škodlivosti, razom u niektorých ľudí miznú choroby a alergie i vážnejšie problémy... Dnes začína byť bežné u nieketorých ľudí zhojenie zlomenín alebo popálenín v priebehu hodín a ďalšie "zázraky", pretože ľudia si začínajú uvedomovať svoju moc - a tá je i v tom, čo prijmete ako pravdu. Pre toho, kto verí, že zlomenina či popálenina sa hojí týždeň alebo mesiac, hojí sa tak, ale kto verí, že sa hojí rýchlo - v priebehu pár chvíľ, zhojí sa rýchlo!

Krátky článok o Milanovi Valentovičovi: 

Tajomstvo svojej metódy odmieta prezradiť
https://mytrnava.sme.sk/c/2312403/tajomstvo-svojej-metody-odmieta-prezradit.html

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/