ŠPANIELSKA CHRÍPKA Z ROKU 1918 BOLA SPÔSOBENÁ OČKOVANÍM

08.06.2020 16:00

svobodnenoviny.eu

"Jak bylo uvedeno již dříve, všechny zdravotnické i nezdravotnické autority v oblasti očkování se shodují v tom, že vakcíny mají způsobit lehkou formu toho onemocnění, kterému mají údajně zabránit. Vědí ale a i přiznávají, že neexistuje žádný způsob předpovědět, jestli bude průběh mírný, nebo závažný, nebo dokonce smrtelný. Zahrávat si s něčím tak cenným, jako je lidský život s tak velikou nejistotou je velice nevědecké a aplikovat tuto pochybnou proceduru jako očkování je mimořádně nebezpečné." Viac tu: https://svobodnenoviny.eu/spanelska-chripka-z-roku-1918-byla-zpusobena-ockovanim/

Verzia pre tlač: Španělská chřipka z roku 1918 byla způsobená očkováním.docx

Poznámka Biblik: v prípade úmrtí na takzvaný koronavírus v slovenských domovoch dôchodcov predpokladáme, že dôchodcov očkovali a ponechali očkovaných t.j. nakazených spolu s nenakazenými. Zároveň sme dostali informáciu, že dôchodcov v Taliansku, kde bola rovnako vysoká úmrtnosť na koronavírus zaočkovali proti chrípke! Očkovanie zdravého človeka/zvieraťa je vážnym ohrozením zdravia a malo by byť trestným činom! Očkovaním sa človeku podáva jed a vpichujú sa choroboplodné zárodky pod zámienkou, že telo by sa v prípade budúceho kontaktu s nimi malo ľahšie vyrovnať. My toto považujeme za zámienku na páchanie zločinu! Boh vybavil človeka dokonale na boj s chorobami a súčasná veda vie v prípade infekčných chorôb ľuďom pomáhať. Nedostatky v čistote životného prostredia, úpadok morálky, zlé životné podmienky a zanedbávaná hygiena sú príčinami chorôb. Žiadna epidémia nevznikne len tak sama od seba a na niečo poukazuje! (POZRITE SEM) Vakcíny sú aj vždy boli zbytočným rizikom! Tam kde sú hrubé nedostatky, (napr. zlá hygiena, špinavá voda a pod.) očkovanie nemá význam, je to ako prišívanie novej záplaty na prehnitý kabát, ktorý bude treba aj tak celý vymeniť! Tam kde nedostatky nie sú, očkovanie len napomáha vzniku chorôb. 

Skúsenosti z praxe dokazujú, že po zrušení očkovania klesá chorobnosť. Očkované deti znášajú v porovnaní s neočkovanými oveľa horšie všetky choroby, čo môžu dosvedčiť rodičia z rodín, kde je očkované a neočkované dieťa. Očkovanie zvyšuje chorobnosť a poškodzuje imunitný systém, OČKOVANIE JE PRÍČINOU CHORÔB AJ ÚMRTÍ. (V Japonsku eliminovali syndróm náhleho úmrtia novorodenca keď deti prestali očkovať proti tuberkulóze) Dnes sa deťom podávajú aj kombinované vakcíny, proti čomu ostro vystupujú aj lekári-zástancovia očkovania, tvrdia, že očkovať sa môže iba jednotlivými vakcínami (napr. kniha SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE tu). My Biblik.sk sme presvedčení o pravdivosti a dôležitosti riadiť sa aj v prípade očkovania Slovami Pána Ježiša Krista zapísanými v Biblii: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ." (Matúš 9:12)

Jedinou výnimkou je podávanie injekcií ľuďom, u ktorých už neexistuje iná, bezpečnejšia možnosť. Očkovania, injekcie, infúzie sú rizikové. Ak sa rozhodnete pre očkovanie/injekcie/infúzie mali by ste byť presvedčený o čistote podávanej látky. Očkovacia látka je špina v každom prípade!

"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a je naozaj hlúpe očakávať, že jeden druh špiny odstránite nejakou druhou špinou." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí

- - -

AK ČO I LEN JEDEN ČLOVEK POCHOPÍ TIETO INFORMÁCIE, PRISPEJE TO K LEPŠIEMU, BEZPEČNEJŠIEMU A ZDRAVŠIEMU SVETU. ZDRAVÍ ĽUDIA ZDRAVÝ SVET, CHORÍ ĽUDIA CHORÝ SVET. PODPOROU BILIK.SK POMÁHATE ŠÍRIŤ DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE, AJ VY MÔŽETE VAŠIMI PRÍSPEVKAMI A ZDIEĽANÍM TÝCHTO INFORMÁCIÍ POMÔCŤ TVORIŤ NORMÁLNY SVET.

BIBLIK.SK č. účtu: SK8583300000002101425963