SPRÁVY: 1.) PROTEST PRED AMERICKOU AMBASÁDOU V BRATISLAVE 2.) SČÍTANIE: ĎALŠÍ SATANSKÝ PODVOD, KTORÝ BUDE POUŽITÝ PROTI ĽUĎOM

22.01.2022 19:19

hlavnespravy.sk

1.) "Pred americkou ambasádou v Bratislave sa konal protest proti dohode s USA. Polícia predviedla jednu osobu. Kotleba vyčítal prezidentke Zuzane Čaputovej, že dohodu nepodala na Ústavný súd SR. Dodal, že materiál je v nesúlade s Ústavou SR a našimi záujmami. ĽSNS chce, aby sa v parlamente zablokovalo rokovanie o zmluve. Na mieste tiež rozprestreli dlhý transparent s nápisom Stop jadrovým zbraniam na Sliači. Demonštranti skandovali heslá ako “Cudzie vojská nechceme” alebo “My sme tu doma”." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/policia-po-proteste-proti-dohode-s-usa-predviedla-jednu-osobu/2836222

 
2.) "Slováci v sčítaní zvíťazili!" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/slovaci-v-scitani-zvitazili/2835360
Poznámka Biblik: myslím si, že prehral každý, kto sa sčítania zúčastnil. Štátu je úplne jedno, že existujú dôchodcovia s 200 eurami! Takýto starobný dôchodok/plný invalidný dôchodok je pre niektorých ľudí rozsudok smrti! Politikom, ktorí hája iné záujmy než záujmy Slovákov, je jedno, že takto prispievajú k samovraždám i vyrábajú bezdomovcov! Celé desaťročia na Slovensku túto katastrofálnu situáciu - dôchodcov, ľudí a  rodiny žijúcich na hranici chudoby nikto nerieši! Navrhujem základný príjem 1.500 € a zrušenie všetkých úradov práce a zrušenie všetkých dotácií pre cirkvi, pre organizácie i pre rodiny! Organizácie nech sa sponzorujú samé aj so svojimi prívržencami! Pre sporiadaných ľudí nenávratné pôžičky na výstavbu vlastného domu, aby sa zabránilo kupčeniu s nehnuteľnosťami, vydieraniu a otroctvu formou úverov i prenájmov. Vlastné bývanie a dôstojný príjem na kvalitné zabezpečenie základných potrieb ako základné ľudské právo (v budúcnosti úplné zrušenie finančného systému) Celkovo by nás to podľa mňa vyšlo lacnejšie ako fiktívna práca, bezdomovectvo, následky chudoby a povaľačstvo, ktoré by mohlo byť trestným činom! Každoročne miesto daňového priznania by sa mohol podávať výkaz o prínose spoločnosti a o tvorivej činnosti. (väčšina ľudí má dnes fiktívnu prácu - v štátnom i súkr. sektore sa iba vykazuje činnosť, ktorá však je nepotrebná, neskutočná, kontraproduktívna (nadvýroba, plytvanie a plánované zastarávanie kôli akcionárskym ziskom)  Pri zavedení základného príjmu zastavenie, lenivosť, ľahostajnosť by sa musela trestať tak, aby ľudia boli ustavične motivovaní k činnosti, až pokým sa pohyb nestane úplne prirodzený a normálny! Ani práca ani plodenie detí by nemali byť zištne motivované, ide o hodnotu tvorivej činnosti a skutočného prínosu pre spoločnosť, nie o stav konta!
-   -   -
Čo predviedli s klamdémiou ste videli, vyrábali choroby a úmrtia pod zámienkou akéhosi vírusu... Opatrenia, rúška, testy, vakcíny i odopieranie zdravotnej starostlivosti sú vlastne vojnový zločin! Prezidentke je vôľa občanov úplne u prdele, takisto ako aj ostatným pochybne zvoleným indivíduám. Občania by si v prípade takéhoto hrubého porušovania Ústavy a základných ľudských práv mali zvoliť vodcu, (napr. Harabina) dohodnúť sa, ako chcú žiť a zločincov postaviť pred súd. Slovensko fakticky nemá žiadnu vládu ani žiadnu prezidentku, Slovensko vlastne s touto bandou pätolízačov ani nie je štát! Ak by sa ich páničkovia chceli zbaviť, viedli by ich presne k takýmto zločinom, aké predviedli! Očakávame Nový Norimberg!
TOP KOMENTY:

"Sčítania som sa nezúčastnil, ani predtým ani tohoto. Je mi úplne jedno, či niekto hrozí nejakými sakciami. Nemôže ma nikto nútiť ku aktivitám, ktoré sú v rozpore s mojim svedomím. Myslím si, že sčítanie je vyhadzovanie peňazí a Slovensko je plne v područí supov, pre ktorých sme len nejaký zdroj. Neviem koľko nás bude stáť skutočná samostatnosť, aj keď túto zem milujem, s ťažkým srdcom musím povedať, že Slovensko nie je štát! Slováci (ale aj mnohé iné národy okrem Angličanov a Rusov) dodržiavaním opatrení vlastne potvrdili, že samostatní nie sú! Tak potom ako by mohli mať skutočný štát? Anglicky Slovan=Slave=otrok, oni nás majú za otrokov, tak nás vychovávajú, a iba máloktorý Spartakus povie: " I AM NOT A SLAVE! Ja nie som otrok!" Ostatní túto pozíciu prijímajú, ak sa stavajú, že nie, stačí dupnúť nohou, pohroziť pokutou a obvykle je vybavené! Do istej miery sa to dá pochopiť, pretože nikto nechce byť sám. Iba výnimky, to sú napr. tí čo nemajú čo stratiť a potom ešte zopár ušľachtilých ľudí neurobí niečo proti svojmu svedomiu, a môžete ich aj biť! Bežné je to u šľachticov, hrozba trestom alebo bitkou na rozdiel od obyčajných sedliakov neučinkuje, v Anglicku Johnson pochopil, že to môže jedine tak vzdať https://dopice.sk/qsU pretože Angličania sú väčšinou ľudia na vysokej úrovni, o čom svedčí aj farba pleti - v podstate sú najbielejší aj navonok aj vnútorne. No nieviem, či by mal niekto odvahu v Anglicku nariadiť povinné sčítanie, tichá odpoveď by najskôr bola masová neúčasť, na znak toho, že nikto s nami nebude zachádzať ako s dobytkom!

Sčítanie nie je v prospech ani môj, ani v prospech Slovenska, prečo sa rozhodol to niekto podporiť? Aký bol váš dôvod účasti?"

"Stat napriklad nevie, s kolkymi ludmi a kde aktualne zijes, ako cestujes do prace a ake mas vierovyznanie. Aj podla tychto statistik sa potom vlada a uradnici rozhoduju pri nastavovani legislativy. Napriklad pri financovani cirkvi, dotacii pre mesta, dotacii na byvanie, nastavovani dopravnej infrastruktury a podobme..."

Poznámka Biblik ku komentárom: malo by byť referendum, či cirkev chceme financovať. (vďaka všetkým statočným biskupom a farárom, ktorí sa postavili proti fašizmu, možnože aj vďaka nim je na Slovensku zase o niečo lepšie) Okrem vyhadzovania peňazí a odovzdávania energie formou vedomej pozornosti nevidím jediný argument prečo by mal človek svoje súkromie odhaľovať nejakej pochybnej firme (štát na čele s OľaNO, Hegerom, Matovičom, Sulíkom, Kollárom a Čaputovou je veľmi pochybná firma) a preto som sa tiež sčítania NEZÚČASTNIL.

 

 

-    -   -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
_______________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji za slobodu pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk