STRUČNÁ SPRÁVA O POČASÍ [24.5.2018] AKTUALIZÁCIA 3x

24.05.2018 14:00

V Trenčíne dnes okolo obeda vyzeralo nebo ako pred búrkou. Ak máte najmenej dvadsať rokov, je možné, že si ešte pamätáte normálne letné búrky. Búrku bývalo cítiť vo vzduchu. Boli určité signály, že bude pršať. To je bohužiaľ všetko už dnes minulosťou, normálne búrky viac už nebývajú, rovnako ako viac nebýva ani tá typická príjemná vôňa po daždi. Aktivita lietadiel, ktoré vypúšťajú chemikálie do vzduchu je obzvlášť starostlivá pred zmenou fronty. Ani dnešný deň nebol výnimkou. Na snímke nižšie okrem typických oblých oblakov tesne nad domami vidíme po celom nebi tieto neprirodzené hranaté útvary:

 

                     CHEMTRAILS TRENČÍN 24.5.2018 13:32

Celé nebo je opäť posiate vrstvou chemikálií, ktoré absorbujú vlhosť. Vzniká z nich doslova debilná hranatá oblačnosť! Ak vám akýsi odborníci povedia, že toto je prirodzené, je jasné, za čo vás majú. Príroda netvorí takéto hranaté útvary! Akýsi temný závoj sa rozprestiera nad mestom, ktorý opäť zakryl slnko. Búrka je odvrátená, zatiaľ... Skôr sa obávam, keď to svinstvo spadne spolu s dažďom na zem. Kontaminuje rastliny, pôdu a spodné vody. Väčšina ľudstva je vystavená ustavičnému pôsobeniu jedov. Ľudský organizmus sa takto stáva časovanou bombou, kedy každý nádych v takomto ovzduší môže byť poslednou kvapkou:

https://www.youtube.com/watch?v=Q5T4KcM5GB4

Aj ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU JE ZAUJÍMAVÉ VIDEO - zvlášť v čase o 12:30:
- slovenské titulky tu, pravým kliknite na tu a dajte uloziť ako

Ľudia by mali tento materiál kvalitným optickým priblížením natočiť a poslať úradom. Veľmi by som prial každému vidieť pohľad na tieto svetloreflexné častice na vlastné oči, aby každý videl, čo je rozprášené vo vzduchu. Človek by sa zhrozil, čoho sú niektorí jedinci schopní vykonať. Vykonávatelia to však zákonite dýchať nemusia. Lokálne prostredníctvom napr. silného radaru je možné udržiavať oblasť v okruhu desiatok kilometrov čistú, nakoľko tieto častice reagujú na rádiové vlny. Takto je možné aj veľmi efektívne ovládať počasie, ale treba takmer neustále tieto častice rozprašovať do ovzdušia. Ak sa materiál chemtrails vyrába z ropy, pri priemernej spotrebe veľkého lietadla 6-8 ton kerosínu na hodinu je jedna tona ropných chemikálií veľmi lacná. Podľa pozorovaní ďalekohľadom materiál chemtrails, ktorý na nás rozprašujú z lietadiel nie je v palive. Jednak dýzy na rozprašovanie chemikálií bývajú umiestnené aj na trupe v strede lietadla (napr. tu

Na tvorbu syntetických vláken, ktoré vidíte na videu vyššie, by však mohla stačiť aj nejaká polymerizačná prísada do paliva. Výrobcovia palív pre letectvo ponúkajú dnes prísady antipolymerizačné. Určite je možné docieliť aj presne opačný efekt, vlákna by sa mohli aj samé vytvárať prostredníctvom polymerizačnej prísady. No pri bližšom skúmaní chuchvalcov vláken chemtrails je technológia týchto vlákien tak sofistikovaná, že sa jedná o veľmi premyslený výrobný proces.

Tento materiál sa dá sa aj fyzicky zozbierať, tvorí takéto viditeľné chuchvalce, menšie či väčšie časti nájdete napr. medzi vetvami stromov. Vo vnútri takejto bielej syntetickej pavučiny nájdete obvykle vo zväzku čierne a červené vlákno. Tieto čierne a červené drobučké vlákna uvidíte vo svojom byte vo vnútri všade na bielom povrchu. Je ich viac typov a viac farieb, urobte si vlastný výskum. Pozrite sa doma vo vnútri poriadne na biely povrch.

Rozprašovanie chemtrails bezpochyby prinesie smrť mnohým ľuďom. Je nezlučiteľné so zdravím dýchať takýto vzduch. Kedykoľvek vidíte na nebi tieto čiary, máte takmer 100% istotu, že lietadlá práve rozprašujú častice do ovzdušia. Vlastne môžete sledovať pokus o vraždu v priamom prenose:

             Nálet posýpacích lietadiel chemtrails nad mestom

 

 

AKTUALIZÁCIA 1: Medzi 16-17:00 v Trenčíne hrmí, blýska sa, všetko svedčí, že by chcela byť normálna búrka, ale z chemickej prikrývky zatiaľ takmer vôbec neprší:

CHEMICKÁ PRIKRÝVKA NAD TRENČÍNOM  24.5.2018, 16:43

 

AKTUALIZÁCIA 2

Letecké operácie rozprašovania chemikálií do ovzdušia vo štvrtok 24.5.2018 pokračujú aj medzi 17-19:00:

CHEMTRAILS ROZPRAŠOVANÉ DO BÚRKOVÝCH OBLAKOV, štvrtok 24.5.2018, čas 18:12

 

Vo štvrtok večer som sa bol bicyklovať. Po príchode domov v noci pod silným svetlom si všímam obrovské množstvo svetloreflexných pavučín, ktorými mám pokrytý celý bicykel. Rozdiel medzi normálnou pavučinou je jednak v hrúbke vlákna (pavučiny chemtrails sú jemnejšie) a tieto chemické pavučiny na rozdiel od prirodzených lámu svetlo do odtieňov dúhy. Určite ste si mnohí už všimli na oblohe takéto úkazy, alebo obrátené dúhy:

↑ Na tejto snímke ↑ pozorujeme čerstvý chemtrail a zároveň umelú chemickú oblačnosť, ktorá má na rozdiel od prirodzených mrakov ostré hrany a láme svetlo do odtieňov dúhy. Na snímke nie sú prakticky žiadne prirodzené oblaky. Dnes je už aj oblačnosť modifikovaná.

AKTUALIZÁCIA 3:

Piatok 25.5.2018: V noci zo štvrtka na piatok o 2:45 prichádza silný dážď. Ráno sa budím s únavou fyzickou aj psychickou, ktorú pripisujem včerajšej niekoľkohodinovej jazde na bicykli v extrémne toxickom ovzduší. V dňoch masového rozprašovania chemtrails si všímam aj zvýšenú potrebu prijímania tekutín. Čo je zaujímavé, mám chuť na jód. (používam občas doplnok Lugol, mám ho stále v chladničke)

Dnes poobede opäť sadám na bicykel a takmer nevládzem šliapať! Včera moja jazda na bicykli nebola dlhšia ako prakticky každý deň, no takúto únavu som nezažil už zopár týždňov.

Oblohu si všímam neustále, aj dnes v piatok nálety lietadiel pokračovali. Na nebi sme mohli pozorovať okrem chemických čiar aj tzv. poloumelé oblaky vznikajúce rozprášením chemikálií do rodiacich sa mrakov:

Trenčín 25.2018 čas 17:17. Ukončenie chemtrailu tesne pred poloumelým oblakom, tzv. oblak "drak". Chemický postrek môžu práškovacie lietadlá zapnúť a vypnúť, z čoho vyplýva, že tieto typy chemikálií, nebudú pridávané do paliva. Bližšie si túto precíznu prácu lietadiel chemtrails môžete pozrieť na obrázkoch tu.

 

Informácia pre pokročilých:

Od včerajšieho dňa vnímam z hľadiska vnútorného Pozorovateľa zmenu v myšlienkach, ktorá súvisí aj s informáciou obsiahnutou v chemických vláknach. Niečo, ako myšlienky prichádzajúce zvonku, ktoré nepokladám za svoje. Nesnažím sa ich ani potláčať ani ich prijímať, no v týchto myšlienkach zaznamenávam určitý rozdiel oproti bežnému mysleniu, "program" akoby ponúkal človeku iba možnosť prijať. "Program" hovorí, že aj tak nie je iná možnosť. Tento tlak ťažko ustojí nevedomý človek a bez Božej ochrany, (o ktorú už rútiaci sa do priepasti ani nemajú záujem) sa "programu" väčšina ľudstva takmer každý deň podvoľuje automaticky. V rámci pudu sebazáchovy majú ľudia na výber iba medzi životom a smrťou, zaberú ako ryby na "návnadu" ktorá sa tvári ako život. Iba niektorí a to dokonca aj z tých, ktorým bola daná milosť uvedomiť si tieto veci, pochopia, že ešte je aj tretia možnosť, no ani to im ešte víťazstvo nezaručuje. Iba tí, ktorí jadrovú silu ducha aktivujú na plný výkon môžu v takomto prostredí prežiť zdraví.

Existujú pokusy naladiť človeka na určitú veľmi neprirodzenú hladinu. Akoby pokus, či dnes už skôr bežná prax tvarovať myšlienky zvonka. Prichádza v určitých impulzoch v pravidelných intervaloch spúšťanej frekvencie. Určitý impulz zaznamenávam aj dnes okolo 20:30 a aj teraz v  čase okolo 22:30-23:00 hod. Treba sa pozerať a počúvať. Niekedy obvykle v tichej noci bývajú veci počuteľné aj ľudskému uchu a niekedy obvykle cez deň viditeľné aj ľudskému oku:

https://www.biblik.sk/obrazky/#cojenormalne-jpg

 

Zoznam krátkych dokumentov:

1.) PILOTI, DOKTORI A VEDCI O CHEMTRAILS:

https://www.youtube.com/watch?v=DPnWaBsMYnY

2.) GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA (Dr. Jaškowski)

https://www.youtube.com/watch?v=Oad4y9O1gzY

 

3.) ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU:

https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE - video bolo zmazané z youtube, video nájdete tu:

SLOVENSKÉ TITULKY TU, pravým kliknite na tu a dajte uloziť ako

- v tomto dokumente v čase videa 12:30 máte návod, ako môžete s kvalitným optickým priblížením pozorovať tieto chemické vlákna. Vlákna je vidieť pri veľmi dobrom slnečnom jase pri pohľade tesne k slnku. Video je zároveň návodom ako ich môžete vidieť. Ak používate ďalekohľad, prosím buďte opatrní a dávajte si pozor na oči.

___________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU