STRUČNÁ SPRÁVA O POČASÍ (STREDA 27.6.2018) AKTUALIZÁCIA 4x

27.06.2018 14:13

Prechodom slnečného žiarenia cez vrstvu chemikálií vzniká skleníkový efekt, ktorý zároveň vypôsobí ten odporný vietor, ktorí sme v Trenčíne dnes mohli opäť pozorovať. Vonku sa takmer nedá existovať! Napadla ma jedna pesnička, ktorá sa do tejto situácie hodí:

https://www.youtube.com/watch?v=CyY5ei2g1yo&t=1m4s

Počasie nad Trenčínom dnes ráno v čase o 10:41 hod. vyzeralo takto:

Na snímke vidíme okolo slnka umelú chemickú oblačnosť. Tučný plošticovitý mrak vpravo, od ktorého sa ťahá tenká chemická čiara, je niečo ako základová vrstva. Je to hranica, základ pre ďalšie čiary. Ako vidíme, tenká čiara sa ťahá presne od hrany umelého plošticovitého mraku. Lietadlá vrahov, ktorí na nás vypúšťajú tieto chemikálie, to svinstvo nemajú v palive. Všimnite si, vedia presne zapnúť a vypnúť práškovanie. Všímajte si, foťte a píšte kompetentným ľuďom! (Veľa je vidieť aj voľným okom, napr. tie drzé nálety posýpacích lietadiel v extrémne nízkej výške, či bezočivé vypúšťanie chemikálií v okruhu nad mestom)

Takto nám vrahovia špinia naše krásne modré nebo, vyzývame všetkých ľudí, aby písali na Políciu, na Ministerstvo životného prostredia, na SHMÚ a ďalším kompetentným inštitúciám.

Máme tu dokonca Úrad na ochranu ovzdušia a zmien klímy, spadajúci pod MŽP - SEKCIA ZMENY KLÍMY A OCHRANY OVZDUŠIA:

Directorate of Climate Change and Air Protection
Ministry of the Environment of the Slovak Republic
Nam. L. Stura 1
812 35 Bratislava
Slovakia
↓ napíšte im ↓                 ↓                  ↓                 ↓ 

e-maily a kontakty:                                                                      https://www.minzp.sk/o-nas/kontakt/sekcia-zmeny-klimy-a-ochrany-ovzdusia.html

 

Na ich stránke vidíme zoznam 23 úplne zbytočných ľudí. Sú platení z našich daní a čo robia? Havarijný stav ovzdušia ich vôbec nezaujíma, až do dnešného dňa iba kryjú zločiny chemtrails! Sekcia zmeny klímy a ochrany ovzdušia bola zriadená pravdepodobne iba na krytie zločinov umelej modifikácie počasia, aby vrahovia mohli v kľude rozprašovať jedy z lietadiel do ovzdušia nad našimi mestami! Rozprašovanie chemtrails je jeden veľký experiment s počasím, očakávané vedľajšie účinky sú postupné vyvražďovanie ľudstva. Ako to môže dopadnúť, keď každý deň dýchame jedy? Sú to pre mnohých z nás naše posledné dni priatelia! 

 
 

V čase o 12:15 nad Trenčínom už oblačnosť vyzerá takto, vidíme prirodzené mraky popretkávané tučnými horizontálnymi chemtrails:

 

Pri bližšom pohľade na rovnaký snímok vidíme aktivitu posýpacích lietadiel, ako ukončujú nové chemické čiary presne na hranici tučných základových vrstiev. (pozri RAW snímky tu)  Na tučné horizontálne chemtrails nadväzujú menšie vertikálne. Absorbovaním vlhkosti z prirodzených mrakov vzniká súvislá vrstva oblačnosti:

 
V čase 14:33 to už vyzerá takto: Indigová nebeská hradba - Operácia Indigo Skyfold:

Padá drobný dážď, ktorému by sa mal každý radšej vyhnúť. Lietadlá sypú chemikálie do mrakov prakticky vždy pred zmenou fronty, jednak preto, aby to spadlo na zem a otrávilo pôdu a spodné vody. Prípadne, aby slnko ostalo zahalené celé týždne pod vrstvou mrakov, z ktorých neprší. Vyvolávajú dážď, alebo sucho, podľa toho, ako sa im zachce. 

Dážď je toxický a každý by sa mal pred ním kryť ako najlepšie vie! Je lepšie nevychádzať von a nevetrať, keď prší.

Ďalším dôvodom, prečo lietadlá sypú chemikálie do mrakov je získanie kontroly nad počasím. Lietadlá sypú do mrakov drobné vlákna a kovové častice, ktoré reagujú na frekvencie z radarov, (možno aj na frekvencie z mobilných základňových staníc, ktoré sa môžu používať aj k takémuto účelu)

Špeciálne polymérové vlákna, rozprašované takmer každý deň z lietadiel do ovzdušia, majú schopnosť absorbovať vodu a sú elektricky nabité. Takto je možné na požiadanie vyvolať alebo zadržať dážď. Tieto častice všetci dýchame, kompetentným úradom to samozrejme vôbec nevadí, nepozrú sa na dôkazy, trestné oznámenia zamietnu, očividné vlákna v ovzduší ignorujú, lebo chemtrails sú podľa nich len nejaká konšpiračná teória:

Tvrdia, že sa tu nič nedeje, snáď až do vtedy, dokiaľ im to nedáme poriadne najavo. Nečinnosť zo strany úradov a Polície považujeme za spoluúčasť na vražde obyvateľstva.

Z týchto zločinov sa raz aj predstavitelia slovenských úradov budú zodpovedať!

 

 -    -    -

 
Prílohy: Snímky Chemtrails, Trenčín_27.6.2018_čas_10:41-14:33_RAW+tag:
 

AKTUALIZÁCIA 1: Medzi 17:30 - 18:30 som musel ísť von. Občasné kvapky dažďa dotierali na človeka, neskôr sa trochu rozpršalo. Mal som na sebe dlhé veci a dáždnik, no po krátkom pohybe v daždi ma tak zvláštne začala bolieť hlava... Minule som pracoval s riedidlom - keď pracujem s takýmito látkami, objaví sa u mňa dosť nepríjemná bolesť hlavy, cítim prudkú bolesť, akoby mi v kŕči tuhli svaly za ušami. Skrátka je to špecifická, prudká, veľmi nepríjemná bolesť v určitom polkruhu lebky. Všimol som si, že ak sa pohybujem na daždi, objavuje sa u mňa okamžite podobná bolesť. Vysvetľujem si to obrovskou koncentráciou vysokotoxických chemikálií v dažďovej vode. Po dnešnom príchode domov sa mi ťažko prehĺta, mám úplne vyschnutý krk, a suchý nos. Okamžite si dekontaminujem tvár octom zriedeným s vodou. (pozri článok tu) Po krátkej chvíli sa môj vyschnutý krk dostáva do normálu, no za cenu zahlienenia a odpľúvania. Môj nos je však stále suchý a po nadýchaní sa tohoto vzduchu ma nos vyslovene bolí. Predpokladám, že ráno budem opäť smrkať krv, nosná sliznica je úplne vysušená. A to som dnes strávil v daždi iba asi dvadsať minút! Minule to bolo horšie. Asi po hodinovom pobyte v prudkom daždi (samozrejme s dáždnikom) som bol na druhý deň tak unavený, že som celý deň preležal v posteli, ako omámený. Nepochybujem, že sú to príznaky intoxikácie chemtrails. Jednoducho ak má človek trochu cit, je mu jasné, že sa nás pokúšajú s pomocou chemtrails postupne otráviť. Minule som začul, ako sa na ulici o chemtrails rozprávali dve staré babky: Jedna sa opýtala tej druhej:

"Pozrite sa, aké sú zase nenormálne tie zore, no, všade samé chemtrails!"

"A čo to prosím Vás z tých lietadiel na nás stále sypú?"

- "To je to najväčšie svinstvo, čo oni majú, naložia to do tých lietadiel, a na nás to vypúšťajú!"

 
 
 

AKTUALIZÁCIA 2: V Trenčíne bola poobede búrka iba lokálna, podľa našich informácií pršalo iba na sídlisku Juh. Je práve 21:30, od 18:00 až doteraz v Trenčíne ustavične prší. Tento toxický dážď pôsobí obrovské škody na poľnohospodárskych plodinách. Keď chemikálie spadnú na zem, rastliny majú problém vstrebávať živiny. (aj preto v Trenčíne hynie les Brezina) Na rastlinách si častokrát môžeme všimnúť okrem syntetických vláken, do ktorých je zahalený každý list, aj čiernu chemtrailovú pleseň. Geneticky modifikovaným plodinám tieto chemikálie a plesne nevadia, sú vyšľachtené tak, aby boli voči týmto svinstvám odolné. Výrobcom chemikálií používaných do chemtrails je podľa našich informácií aj spoločnosť Monsanto. Jedným z cieľov rozprašovania chemtrails je aj pokus o získanie absolútnej kontroly nad plodinami. Mnohé geneticky modifikované rastliny sa nemôžu rozmnožovať zo semien, farmári si musia kupovať semená výhradne od týchto korporácií, pretože je čoraz ťažšie dopestovať bežné nemodifikované potraviny.

 

"Kto ovláda ropu, ovláda národy. Kto ovláda potraviny, ovláda ľudí." Henry Kissinger

 

AKTUALIZÁCIA 3: Pršať pomaly prestáva až okolo 21:50. Búrkové mraky - tá indigová nebeská hradba však stále ostáva. Keď do google zadáte napr. "počasie Trenčín", údaje pochádzajú zo servera weather.com,  vlhkosť vzduchu je práve podľa weather.com 93%, čo po daždi nie je nič výnimočné. Ak nejakí odborníci tvrdia, že čiary chemtrails sú len kondenzačné stopy, ktoré sa bežne tvoria pri vyššej vlhkosti vzduchu, tak ani dnes doobeda na to neboli podmienky. (zaznamenali sme ich dokonca aj pri vlhkosti vzduchu 19%, článok nájdete tu)

Grafy vlhkosti vzduchu sa dajú nájsť na https://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/trencin Údaje o priebehu vlhkosti vzduchu z dneška 27.7.2018 by mali byť dostupné po polnoci. Škoda, že takéto zaujímavé informácie nenájdete na stránkach SHMÚ. Údaje na serveri pocasie.sme.sk pochádzajú zo servera https://www.wetter.net/ a ich presnosť a dôveryhodnosť nevieme zaručiť.

Podľa našich vlastných pozorovaní je rozdiel v trvaní prirodzenej kondenzačnej stopy pri 100% vlhkosti (oproti bežnej 50-70%) asi 2 sekundy. Čo to znamená? Že prirodzené kondenzačné stopy sa rozplývajú aj v prípade 100% vlhkosti vzduchu prakticky okamžite,  v rádoch sekúnd. Slovami starého pilota: "Kondenzačná stopa, to sú ľadové kryštály, ktoré sa rýchlo odparia alebo rozplynú, a nikdy to netrvá dlhšie než minútu!" Človek by bežne ani nič iné nečakal. V princípe je kondenzačná stopa podobná tomu, keď v zime vydychujeme paru z úst, (príp. pozr. toto video) jednoducho rozplýva sa prakticky okamžite. Vyjadrenie pilotov, doktorov a vedcov, ktorí hovoria pravdu o chemtrails si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=DPnWaBsMYnY

 

AKTUALIZÁCIA 4: štvrtok, 28.7.2018, 3:42 ráno opäť prší, rovnako ako aj o 5:50, a v čase 7:53 je v Trenčíne zase ďalšia prehánka. Kto pozorne čítal naše aktualizácie, môže si všimnúť, akoby začiatok aj ustanie dažďa bolo plánované okolo 50. minúty. Nebolo by to nič neobvyklé, dnes sú modifikované aj búrky, niekedy si môžeme všimnúť pri búrke aj umelo vyvolané blesky, udierajúce na sekundu presne v rovnakých intervaloch. Dnes sme mali síce búrky bez bleskov a hromov, ale sme presvedčení, že mnoho ľudí malo problém v noci spať. Jednak, je spln, kedy Mesiac výrazne zosilňuje vibrácie Saturnových (satanových) prstencov. Vibrácie Saturnových prstencov pripomínajú veľmi nepríjemný, rušivý zvuk, ako zvuk cirkulárky režúcej klkovité vlhké drevo. Ľudia, ktorým sú tieto veci známe, majú najlepšiu príležitosť načasovať spúšťanie určitých frekvencií, ktoré tieto energie sváru a nepokoja môžu výrazne zosilňovať a podporovať.