STRUČNÁ SPRÁVA O POČASÍ

09.05.2018 19:13

Z obdobie posledných pár týždňov boli nad Trenčínom rozohnané najmenej dve búrky. Ako sa to dnes robí? Tesne nad úrovňou búrkových mrakov sa z lietadiel vypustí vrstva špeciálnych chemikálií, ktoré na fotografii vidíme ako rebrovitú oblačnosť. Keď tieto chemikálie začínajú klesať do mrakov, z typických oblých búrkových mrakov sa začínajú formovať podivné hranaté útvary, z ktorých buď neprší vôbec, alebo väčšinou iba mrholí. Tento proces tvorby umelých oblakov je najlepšie sledovať na vlastné oči. Všímajte si tie čiary od lietadiel, o ktorých vás presviedčajú, že sú to len kondenzačné stopy.

Obloha nad Trenčínom  s typickým nástrekom chemikálií tesne nad formujúcou sa búrkovou oblačnosťou (9.5.2018 o 19:00) Na tvar a správanie sa týchto umelých mrakov s najväčšou pravdepodobnosťou vplýva aj frekvencia z výkonných radarov, možno aj antén z mobilných základňových staníc, ktorých sú státisíce po celom svete. Takto je možne veľmi účinne ovládať počasie, či skôr používať počasie ako zbraň proti ľudstvu, vyvolať dlhodobé sucho, alebo záplavy. Snímky v plnom rozlíšení si môžete pozrieť tu.

 

Typické aprílové počasie sa v apríli nekonalo, rovnako ako sa typické búrky nekonajú už pekných pár rokov.

Včera a dnes vďaka Pánu Bohu predsa však prišiel toľko očakávaný dážď. Povinnosťou ľudí je dnes čo najlepšie sa chrániť pred takýmto dažďom, ktorý spláchne so sebou množstvo špeciálnych chemikálií, ktoré lietadlá vypúšťajú nad Slovenskom. Čiže je pohroma keď neprší, ale ešte väčšia pohroma je, keď z takých mrakov zaprší. Pôda a spodné vody sa stávajú kontaminované, hrozí globálna ekologická katastrofa a choroby a smrť väčšej časti civilizácie. Počet ľudí na Zemi sa začína znižovať už od deväťdesiatych rokov, kedy v zahraničí vypúšťanie toxických chemikálii z lietadiel začali vo veľkom vykonávať. Masívnu intezitu rozprašovania chemtrails nad Slovenskom pozorujeme cca od r. 2006, no v roku 2018 sa nálety posýpacích lietadiel uskutočnujú s takou intezitou ako nikdy predtým, už takmer každý deň.(podľa mojich pozorovaní v rokoch 2011-2013 kedy sme podávali 1. trestné oznámenie hlavné nálety v priemere 2x do týždňa, v roku 2018 sú dni bez posýpacích lietadiel už skôr výnimkou) Vláda Slovenkej republiky nič nerobí, aby svojich občanov ochránila, práve naopak, slúži iba na zastieranie reality chemtrails. Písali sme o tom v článku CHEMTRAILS-NEČINNOSŤ ŠTÁTNYCH INŠTITÚCIÍ tu. Takáto vláda je nepriateľom občanov, genocída tu prebieha každý deň, ľudia dýchajú toxický prach a vdychujú miliardy drobných vláken, ktoré do ovzdušia nad Slovenskom lietadlá globálnych zločincov rozprašujú. Tento materiál môžete vidieť na každom strome, na každej vetvičke, v tráve, či na tvári vášho dieťaťa po prechádzke vonku. Dokonca aj v zime nám do tváre lietajú akési pavučiny. Tieto umelé pavučiny reagujú na vlhkosť, pri vlhkosti sa začnú špirálovite krútiť. To by vysvetľovalo to šteklenie v krku, ktoré obvykle začne takmer vždy pri sprchovaní.

Ak by ste si ústa vypláchli červeným vínom alebo silným odvarom z repíka a pozorne sa pozreli, čo vypľujete, zhrozili by ste sa. Ale stačí sa pozerať okolo seba, trošku sledovať oblohu a okolie. Minule sme boli s otcom v reštaurácii, na terase vonku boli stoly vykladané brúsenými kameňmi. Tieto kamene boli celé zahalené svetloreflexnými umelými pavučinami, ktoré sa na hranách kameňov zachytávali. Na pozorovanie týchto z lietadiel vypúšťaných vláken stačí dobré svetlo, nájdete ich takmer všade a treba žiadať vysvetlenie od zodpovedných inštitúcií, napr.  SHMÚ , Ministerstvo životného prostredia, Slovenská inšpekcia životného prostredia a ďalšie:

https://www.youtube.com/watch?v=KJMgYdExWjQ