CHEMTRAILS - NEČINNOSŤ ŠTÁTNYCH INŠTITÚCIÍ

02.03.2018 15:20

Prvý krát vo veci chemtrails som písal na Ministerstvo životného prostredia 08.11.2012. Vraj rozprašovanie neznámych látok z lietadiel nie je v kompetencii MŽP! Napísal som teda na Ministerstvo dopravy, ktoré ma odkázalo na Ministerstvo obrany. Ministerstvo obrany potom napísalo, že vec je predsa len v kompetencii Ministerstva dopravy!

Chemtrails rozprašujú civilné aj vojenské lietadlá, chemtrails kontaminuje životné prostredie a ohrozuje zdravie a život Slovákov. Chemtrails sú predovšetkým čierne, červené a modré vlákna potiahnuté bielym svetloreflexným materiálom. Keď sa vo vnútri pozriete na roh vane či umývadla uvidíte ich voľným okom.

Znova som aj v roku 2018 o chemtrails písal na Ministerstvo životného prostredia, pozrite si tú "odpoveď":

"Vážený pán Raninec, Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky nemá žiaden dôkaz ani vedomosť, že by prelietavajúce lietadlá „poprašovali naše územie“ s cieľom ovplyvniť zdravotný stav obyvateľov prípadne život ako taký na Zemi.

Ani na staniciach Národnej monitorovacej siete kvality ovzdušia neboli  zaznamenané žiadne nezvyčajné javy znečisťujúce látky.

Obdobné videá šíriace sa internetom ukazujú, že k týmto javom  prelietajúcich lietadiel dochádza  v podstate na hociktorom  kúte sveta.  Myslíte, že „niekto“ poprašuje  a šíri červené vlákna po celom svete?" (mail z MŽP 1.3.2018, celá komunikácia na stiahnutie tu)

Podával som trestné oznámenie na Políciu aj na prokuratúru.

Polícia a prokuratúra trestné oznámenie uzavrie tak, že podľa SHMÚ je všetko v poriadku, pretože hodnoty O3, SO2, NO2, NOx, PM10, PM2.5, CO a Benzén údajne nie sú prekročené! Čiže pokiaľ sa rozhodnete zbavovať sa napr. plastového odpadu tak, že odpad rozomeliete a naložíte ho lietadiel, môžete takýto odpad po tonách sypať do ovdzušia úplne legálne!

 

Takto vyzerá sypanie odpadu z lietadiel na vás a na vaše deti

Nepotrebujem odborníka na to, aby som vedel, že na chodníku je nasraté od psa! Takisto nepotrebujem odborníka na to, aby mi objasňoval, že toto, čo vidíme na tých fotkách vyššie, sú len bežné kondenzačné stopy! Máme môžno poslednú možnosť s tým niečo urobiť!

Pokiaľ inštitúcie ako Polícia, Prokuratúra a slovenské ministerstvá umožňujú páchateľom vykonávať vypúšťanie chemtrails, odmietam takéto inštitúcie rešpektovať a považujem ich za zločincov a spolupáchateľov genocídy.

 

Pokiaľ radšej chcete dopadnúť ako Kuciak než dovoliť týmto hajzlom urobiť zo Zeme plynovú komoru, píšte na

 
Súvisiace články / related articles:
CHEMTRAILS vs. KONDENZAČNÉ STOPY / CHEMTRAILS vs. CONTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vs-kondenzacne-stopy-chemtrails-vs-contrails/
 

CHEMTRAILS TRENČÍN 10.9.2019 - 12.9.2019 (AKTUALIZÁCIA 1x+VIDEO ČASTICE V OVZDUŠÍ) / CHEMTRAILS PARTICLES IN THE AIR:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

 

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

 

SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

 

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

(celá príroda je zamorená umelými chemickými vláknami, ešte aj na detských preliezkach nájdete celé chuchvalce bielych vláken, z ktorých trčia čierne a červené vlákna, totálny horor, kontaminované je absolútne všetko, každý povrch vnútri aj vonku je doslova obalený v bielych líniách vláken (vonku) a zaprášený v tom chemickom svinstve (vnútri ten tzv. inteligentný prach zložený prevažne z čiernych a červených vláken). Čakáte niečo iné ako ďalšiu pandémiu? Inscenácia s Covidom to bol len nácvik! Ak nebudete robiť nič, čoskoro budete mať len jednu starosť! Utiecť pravdepodobne nebude kam! Ak ste si prebehli tieto linky, je možné očakávať niečo iné, než masové úmrtia spojené s vážnymi respiračnými problémami? Ináč povedané, ak väčšina ľudí i médií bude tému chemtrails absolútne ignorovať, je možné očakávať niečo iné, než to, že ľudia budú po miliónoch zomierať, kašľať a dusiť sa?

 

VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU BOLO ZMAZANÉ Z YOUTUBE / INTERVIEW ABOUT GEOENGINEERING WAS DELETED FROM YOUTUBE (SK, ENG SPA)
https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/


CHEMTRAILS - NEČINNOSŤ ŠTÁTNYCH INŠTITÚCIÍ - SK ONLY, perfect chemtrails pictures:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-necinnost-statnych-institucii/

 

CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

 

INTELIGENTNÝ PRACH / SMART DUST:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=inteligentn%C3%BD+prach

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=smart+dust

 

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (SK only, worth to translate, what to do to protect your health)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!