SVÄTÁ BIBLIA OD 16.3.2018 OPÄŤ DOSTUPNÁ

15.03.2018 17:58

Z moderných prekladov Biblie, ako napr. ekumenický preklad, sú vynechané stovky slov, slovných spojení, dokonca sú vynechané celé pasáže, aj celé verše! O tomto znaku posledných dní sme písali v článku NEBEZPEČENSTVO EKUMENIZMU. Existuje množstvo prekladov a verzií Biblie. Každá organizácia či cirkev má svoj preklad Biblie, často krát prispôsobený podľa toho, ako to ktorej cirkvi vyhovuje. Ktorá do slovenčiny preložená Biblia je teda tá najkvalitnejšia a najúplnejšia?

Svätá Biblia to je iba jedna jediná kniha na svete. Je to starý preklad od špičkového znalca jazykov a veľkého Slováka prof. Jozefa Roháčka. Žiadna iná kniha na svete sa nevolá Svätá Biblia.  

Po dlhom období čakania na dotlač, kedy sme my ani majitelia obrovských kníhkupectiev nemohli našim zákazníkom dodať Svätú Bibliu v štandardnom knihovom formáte z dôvodu nedostupnosti u dodávateľa, sa táto dosť trápna situácia konečne zmenila. Riaditeľ Slovenskej biblickej spoločnosti Pavol Krasnocvetov nám dnes v telefonickom rozhovore potvrdil správu, z ktorej máme obrovskú radosť:

 

 

Svätá Biblia je od 16.3.2018, t.j. od zajtra opäť dostupná! 

 

Ďakujeme Slovenskej biblickej spoločnosti a ďakujeme našim zákazníkom za trpezlivosť.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk