TEROR A NOVÉ VLNY AŽ DO PRÍCHODU SPASITEĽSKEJ VAKCÍNY?

11.07.2020 14:31

Zásahy do imunity zvonka ako napríklad očkovanie nesú so sebou obrovské riziká! V normálnej spoločnosti by malo byť preventívne podávanie akýchkoľvek injekcií do zdravých ľudí vylúčené!        "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." (Matúš 9:12)

-   -   -

Bude sa so zdravými ľuďmi zachádzať ako s hrozbou len preto, že odmietajú náhubok (rúško) alebo mali pozitívny test na koronavírus? Teror a stále nové vlny až do príchodu spasiteľa modernej medicíny, ktorý sa volá vakcína? Uvedomujú si zástancovia očkovania, že takým hrubým zásahom do imunitného systému, akým očkovanie nepochybne je, sa vždy musí priamo vakcínou nakaziť, zabiť alebo zmrzačiť určité percento ľudí a to najčastejšie detí? Zodpovednosť za vlastné zdravie a slobodná vôľa rozhodovať o sebe patrí nie lekárom, ale ľuďom, ktorých sa to týka. Tu si stále niekto robí nároky na to, že vie, čo je pre vás a pre vaše dieťa lepšie, a ak to odmietate uznať, ak odmietate konvertovať na ich náboženstvo, chcú vás terorizovať.

Po skúsenostiach s očkovaním proti alergii, ktoré mi strašne ublížilo, prehĺbilo alergiu a spôsobilo veľké zlo si o vakcínach myslím, že vás môžu aj zabiť a aj keď budete zdochýnať, lekár bude chcieť očkovať ďalej až dokým sa neukončí "program". Akoby vôbec ani neexistovalo to, že vakcína môže ublížiť! Ak sa niečo stane oficálnym náboženstvom alebo teda bežnou praxou, človek je ako tovar na bežiacom páse. Lekár má svoje presvedčenie, ktoré je v jeho vedomí vpísané ako "vyšší záujem". Akoby vás bol schopný aj obetovať, ale program má pokračovať podľa plánu - to je aká výchova! aké naprogramovanie! Už tu je niečo v neporiadku! Takéhoto programovania, zapchávania uší a zatvárania očí  sa jednolivec stáva súčasťou už v škole! Na Zemi sa tomu hovorí vzdelanie. Tí, čo nič nevedia, si obvykle veľmi zakladajú na tom, že sú inžinieri, doktori, vedci! A iba máloktorým sa podarí oslobodiť sa a začnú preverovať oficiálne dogmy. Potom ich niekedy vyškrtnú z radov odborníkov, ako heretikov ich exkomunikujú a niekedy aj určitým spôsobom upália.

 
"Ale ak niekto myslí, že niečo vie, ešte nepoznal ničoho, jako treba poznať." 1.Korinťanom 8:2
 

Teraz je situácia taká, že opäť tu máme nové globálne "programy". Nový globálny program je vraj povinné nosenie rúšok, bez ohľadu na to čo to spôsobuje. Ak vláda alebo zamestnávateľ vyžaduje od zamestnanca pracovať v rúšku, vlastne ho tým poškodzuje. Rozhodnutia ako sa obliekať, ako sa starať o svoje zdravie alebo čo si nechať pichať do tela by nemali byť znásilňované. Tu sa stále niekto snaží prevziať kontrolu nad vašou bezpečnosťou aj nad vašim zdravím! "Nedostaneš cukrík, ak sa najskôr riadne nenapapáš!" ("Nevezmeme ti dieťa do škôlky, ak nám ho nedáš opichať vakcínami.") Novšia forma teroru môže byť "Musíš nosiť rúško, ak nie si zaočkovaný!". Teror je už to, že vám niekto prikazuje, aby ste nosili niečo, čo má chrániť druhého. (Dobrý príklad manipulácie a indoktrinácie je aj tu, zmanipulovaní učitelia totálne zmanipulovali deti. Súčasné rúškovacio-dezinfekčno-odstupovo-karanténne opatrenia, ktoré vás majú chrániť pred novou strašnou chorobou sa tomu ale náramne podobajú!) 

Na pretlačenie totalitných a vyslovene poškodzujúcich nariadení sa využíva "vyšší cieľ" - ochrana pred nejakou hrozbou, tentokrát znova pred chorobou! Všimnite si, ako zhovadili lekárov - väčšina z nich stále verí očkovaniu aj napriek tomu, že deti sú čoraz viac choré! To znamená, že opatrenia, ak ich budete dodržiavať, sa môžu čoraz viac stupňovať aj napriek tomu, že zdravotný stav väčšinu populácie pôjde vďaka týmto opatreniam dolu vodou, na čo upozorňuje pán doktor Jordán v tomto videu, potom mikrobiologička doktorka Žolobaková tu, aj americkí lekári v dokumente PLANDÉMIA. Lekári svorne tvrdia, že rúška oslabujú imunitu a vyzývajú svojich kolegov ostatných lekárov aby vystúpili proti zločinným nariadeniam vlády, ktoré od začiatku sledujú presne opačný cieľ ako nám televízna propaganda, médiá a vládni odborníci prezentujú!

Ide o to, nejakú pandémiu vyvolať. Aspoň, aby väčšina verila, že je tu! Aby sa na očkovanie našiel dôvod, musíte vyvolávať choroby a hrozby (buď mediálne alebo skutočné) a na vyvolávanie chorôb sa vakcíny ideálne hodia! Potom môžu povedať, že ich teror je  oprávnený a budú kričať zvýšeným hlasom svojich odborníkov: "Keďže tu stále strašia strašné choroby, pozrite naše očkovanie je potrebné!" Ak by sa nestrašilo chorobami, nikto by nemal potrebu očkovania.

Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou

vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane

jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však

doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamžik nikdy nevráti.”

Protokoly sionských mudrcov 10:24; str. 35



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ockovani-ludia-siria-6x-viac-virusov-cz/

"Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamih nikdy nevráti.”

Protokoly sionských mudrcov 10:24; str. 35

Nič nové - pod zámienkou ochrany sa bežne očkovaním zabíjajú a poškodzujú deti, vpratávajú sa ľuďom (aj domácim zvieratám) do tela vírusy a geneticky modifikovaný materiál. Očkovacím programom ide o to nejako nakaziť ľudí, poškodiť určité časti mozgu, zvýšiť chorobnosť a vyvolať závislosť na satanskom systéme, tak aby ho jednotlivec odberom liekov alebo svojim spôsobom myslenia živil a podporoval! Všetky vakcíny sú dnes určitým spôsobom geneticky modifikované. Svet ovládli satanské elity, ktoré majú svoje ciele a ich vakcíny, lieky, technológie a nariadenia, ktoré vám prezentujú a častokrát vnucujú ako ochranu zdravia spôsobujú utrpenie, choroby a smrť.

 

"NEDAL BY SOM OČKOVAŤ ANI PSA!" Miroslav Raninec, Biblik.sk