Test na covid spôsobil Čechovi vážne zranenie. Mesiace mu vytekal z nosa mozgovomiechový mok (+TOP KOMENTY + Poznámka Biblik, DOPLNENÉ)

13.09.2021 10:58

"Po výtere z nosa pri absolvovaní testu na prítomnosť koronavírusu jednému mužovi začalo tiecť z nosa. Z nosa mu tieklo deväť mesiacov, a tak sa rozhodol navštíviť doktora. Vyšetrenie ukázalo, že mu vytekal mozgovomiechový mok. Zranenie pritom môže spôsobiť smrť" Viac tu:

https://www.hlavnespravy.sk/test-na-covid-sposobil-cechovi-vazne-zranenie-mesiace-mu-vytekal-z-nosa-mozgovomiechovy-mok/2674186

TOP KOMENTY:

 

"NEBOL TO PRVÝ PRÍPAD NA SVETE"

"o tomto probleme , sa pisalo uz davno, takze, urcite to neni prvy pripad ...

palicky do mozgu kvoli zachyteniu virusu ktory je prudko nakazlivy tesne pod dva metre....
hovada....."

"kktina. poznam jedneho cloveka - paradoxne on sam vytieral ludom nos, hoci nemal na to kvalifikaciu - absolvoval 15 minutove cisto teoreticke zaskolenie a potom ho obliekli do obleku a masovo nechali sparat sa ludom v nosoch... tak on zmenil nazor na testovanie po tom, co toto iste sa stalo jeho materi - ktoru zle vytrel nejaky podobny diletant bez kvalifikacie a tiez musela absolvovat operaciu pre ten isty problem."

"A tých nosných herpesov a úmrtí po testovaní lebo sa ľudia v SR zbytočne nakazili. A celý ten cirkus stál 800 miliónov EUR." (pozn. red. Boh vie, aké dobroty tie testy obsahujú, keď ľudia mali herpesy v nose, bolesti a niektorí aj vážne ochoreli, ale veď o tom je testovanie, opatrenia a očkovania - satanistická mafia chce, aby bolo čo najviac ľudí chorých a čo najviac mŕtvych, lebo sa rozhodli pre III. svetovú vojnu - zbrane, útoky a bomby sú teraz opatrenia, testy, vakcíny, ktoré by tentokrát mali vyhladiť ľudstvo, oslabiť národy a na troskách po bombardovaní opatreniami, testami, vakcínami, chemtrails, EM žiarením prísť so "spánonosným" plánom, ktorým je jedna mena, jeden vodca a jedna svetová vláda. Neprekvapilo by ma, ak by základný príjem bol napr. len pre očkovaných, resp. pre tých, čo sa dávajú dokolečka očkovať, až kým neskapú. Ostatných môžu týrať tak, že to bude neznesiteľné. Stretávajte sa a rozmýšľajte, čo budete robiť v krízových situáciách a ako sa budete brániť)

-   -   -

Poznámka Biblik: kamarátku po teste týždeň bolel nos, susedia po testoch ochoreli, niektorí vážne. Na testoch som nebol ani raz, je isté, že tieto testy môžu byť nakazené a je to ideálny spôsob, ako človeku zaviesť do tela chorobu. Neskôr môžu vyplávať na povrch ešte iné veci, tu hovorí Baudyš, čo sa zatiaľ vie o tých testoch - dolu v článku je popis aj video: https://www.biblik.sk/news/vlada-a-media-siria-dezinformacie-vynucuju-testovanie-a-ockovanie-ohrozuju-zivoty-a-zdravie-ludi-advokat-judr-peter-weis-odporuca-kontaktovat-jeho-pravnicku-kancelariu/