TETOVANIE PREDSTAVUJE ZDRAVOTNÉ RIZIKO

11.05.2019 16:16

"Podle nejnovějších výzkumů se ukazuje, že rizikové nanočástice z barev používaných k tetování, se často akumulují ve slezině, v krvi a v ledvinách. Tím se výrazně oslabuje schopnost těla zbavovat se toxinů." https://aluska.org/tetovani-predstavuje-zdravotni-riziko/

Poznámka Biblik: Veď ani na Ferrari sa nedávajú nálepky, tak prečo by si mal niekto nechávať pokresliť svoje telo? Tetovanie predstavuje zdravotné riziko z dôvodu možnej alergie, a ďalej aj pôsobenia jedov, ktoré obsahuje tetovací atrament. Riziko predstavuje aj duchovné vyžarovanie symbolu - jedno tetovanie môže človeku ovplyvniť myslenie, konanie a správanie na celý život. Boh JeHuVaH prezieravo varuje svoj národ aj pred tetovaním:

"Ye shall not make any cuttings in your flesh for the dead, nor print any marks upon you: I am the LORD." Leviticus 19:28

Doslovne by sme verš Leviticus 19:28 mohli preložiť:

"Nenecháš si do svojho tela rýpať ani kôli tomu, keby Ti niekto zomrel, a ani si nedáš vytlačiť (nedáš vytetovať) žiadne znaky (žiadne symboly, žiadne obrázky) na svoje telo: JA SOM Tvoj Boh."

P.S.: čo sa týka rôznych piercingov, profesionálni čínski akupunkturisti varujú dokonca aj pred prepichovaním uší deťom. Jednoducho nemôžete bez rozmyslu hocikde zapichnúť ihlou, pretože tým môžete ovplyvniť zdravie vnútorných orgánov, prúdenie životnej energie, t.j. fyzický i psychický stav človeka môže výrazne zmeniť aj jediný nesprávny vpich ihlou. Ak vaše deti majú sklony k sebapoškodzovaniu rôznymi piercingami či tetovaniami, je lepšie ich zbiť, výslovne zakázať im to a nedovoľovať, aby sa pred vašimi očami mrzačili. Mladé dievčatá aj chlapci si nechávajú robiť takéto odporné diery do uší, čo jednak svedčí o ich psychickom stave, ale je to aj určitý obraz ich rodičov: