TIP NA FILM: OD HAVLOVANIA K FAŠIZMU (Bývalí disidenti ODMIETALI akúkoľvek dohodu s komunistami, podobné je to aj s rúškami - s diablom sa nevyjednáva!

09.09.2022 11:28

TIP NA FILM: OD HAVLOVANIA K FAŠIZMU (Bývalí disidenti ODMIETALI akúkoľvek dohodu s komunistami!

Podobné je to aj s rúškami - s diablom sa nevyjednáva!

+ - -   -   -

Havlovanie  - pomenovanie typického prejavu opilcov, plne pasívnych kváziprezidentov, úradníkov a verejných činiteľov, datuje sa od prvého plne marionetného politika Václava Havla (*5.10.1936-18.12.2011), známy tiež ako "Václav Láhev"

Článok Havlovanie:

"„Vašku, jsi prase, jsi prase, jsi hovado!“ — cit. Petr Cibulka, výrok určený Václavu Havlovi, Viac tu: https://www.biblik.sk/news/havlovanie/
________________________________________________________________________________________
 
TIP NA FILM: OD HAVLOVANIA K FAŠIZMU

Dokument o mužovi zákona, ktorý sa stal lovenou zverou:

https://www.youtube.com/watch?v=WPM2VoF7q5U

Ak pozorne počúvate, v dokumente sa dozviete veľmi zaujímavé veci:

-  Štátne zložky sú zneužívané investormi na odstránenie konkurencie (mafia prostredníctvom štátu likviduje nepriateľov a ďalších investorov)

- Bývalí disidnenti odmietali akúkoľvek dohodu s komunistami, na rozdiel od chartistov. Disidenti zastávajú názor, že s diablom sa nevyjednáva! Podobné je to aj s rúškami, neexistuje žiadny kompromis tam, kde sa fašizmus pokúša etablovať! Ak ľudia pristúpili na kompromisy a to nielen v čase zinscenovanej pandémie, ale aj na kompromisy v oblasti nadpráv EU a práv rôznych skupín vykazujúcich sexuálne úchylky (napr. homosexualizmus), zrazu došlo ku stavu, že tieto štáty nemajú energiu! Doteraz, väčšine bolo jedno, či sa tu prechádzajú nejakí úchylní ľudia mestami, ani opatrenia a rúška s nimi nepohli a sponzorovanie teroristov a fašistov na Ukrajine - o to sa nezaujímali tiež, nezaujali obvykle žiadne stanovisko! Možno, nedostatok energie, hlad a chudoba sú zákonitými následkami pre tých, ktorí sa vôbec nestarali o svoj dom - o svoj štát. Nechávali ho na pospas úchylným fašistickým hyenám a psychopatom a budú sa čudovať, ak ich začnú trhať na kusy? Veď pre nich boli chemtrails, genocída očkovaním, 5G a znižovanie počtu obyvateľstva iba nejaké teórie. A dobytok ešte sám chroctal častokrát a sami tvrdili, že ľudí je veľa - nech sa páči, všetci, ktorí ste si to mysleli, už je to tu:

Dobytok chrochtal, že ľudí je veľa a je to tu - následky opatrení, vakcín, extrémne rozprašovanie chemtrails, kedy choroby, ťažkosti s dýchaním a kašeľ už priamo súvisia s aktivitou posýpacích lietadiel! K tomu opekanie hláv 5G a umelo vyvolávané problémy s energiami, základnými surovinami a zvyšovanie cien - už nebude možné len tak sedieť v kúte a žiť ďalej život dobytka! Je súčasná situácia preverenie pudu sebazáchovy, ktorý by sa za normálnych okolností prejavoval napľutím do xichtu každému vynucovačovi opatrení? Za rúško sa teraz už nikto neschová, toto už nikomu jedno nebude, teraz sa budú musieť prebrať zo spánku VŠETCI, aj keď je to vlastne určitým spôsobom nasilu - ale konečne!

Bohužiaľ, ľudí s nízkou úrovňou vedomia je možné ľahko oklamať a tá chvíľa času, kedy sa aj im pravda ukáže zjavne, stačí na to, aby sa chytili do pasce lži očkovania a propagandy. Elita týmto ľuďom hovorí dobytok, pričom oni sami im 100x opakovali a podsúvali teórie, že ľudí je veľa. A ak to spodina opakovala, tým viac nimi opovrhovali!
Teraz končia aj elitári - nimi zinscenovaná kríza začína redukovať aj ich! Tí, ktorí chceli ľudstvo vyhladiť, dostať na kolená a poraziť, začínajú byť sami vyhladzovaní, strácajú moc a ustupujú porazení! Sláva Bohu!
 
 
Súvisiace knihy:
E. HAKL: ODHALENIE SLOVENSKEJ INFORMAČNEJ SLUŽBY
GUSTAV MURÍN: MAFIA NA SLOVENSKU-STRUČNÉ DEJINY ZLA
 
Súvisiace články:
VOR V ZÁKONE:
https://www.biblik.sk/news/vor-v-zakone/

Elitný policajt NAKA ušiel ako štvanec do Bosny a Hercegoviny. Z jeho výpovede o fungovaní polície vstávajú vlasy na hlave:

TOP KOMENTY HS:
 

* AERONET.NEWS: V Praze demonstrovalo 70 000 lidí proti vládě Petra Fialy. Energetická krize konečně vyhnala do ulic větší než malé množství demonstrantů:

 

__________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU