TISÍCE ĽUDÍ V NEMECKU DEMONŠTRUJÚ PROTI OPATRENIAM - BEZ RÚŠOK / THOUSANDS OF PEOPLE DEMONSTRATING IN GERMANY AGAINST CORONAHOAX (SK, ENG, DE)

11.05.2020 18:13

Nie všetci ľudia na svete automaticky veria tomu, čo sa vysiela v televízii. Klamali o teroristoch z 11. septembra, Usama bin Ládin v podobe, ktorú poznáme z TV nikdy neexistoval! Klamali o etnických čistkách v Kosove aj o zbraniach hromadného ničenia v Iraku! Vojny pod falošnou zámienkou si vyžiadali obrovské straty na životoch, len v Iraku od roku 2003 zahynulo podľa niektorých zdrojov viac ako 2,4 milióna ľudí! A čo tie ostatné vojny v Afghanistane, Lýbii, Sýrii a ďalšie... Ešte niekto ich správam a ich odborníkom verí? Klamú o očkovaní, klamú o chemtrails, vyslovené lži vydávajú denno-denne v médiách za pravdu! Vidieť však, že nie všetci im žerú ich satanskú propagandu! Vo Švajčiarsku málokoho stretnete s rúškom, v Nemecku - pozrite, čo si Nemci myslia o koronavíruse, koľkých vidíte s rúškom??????

Video nemecky nájdete na tomto odkaze, vľavo dolu je ikona ide to prehrať, video nemecky, link na video:
 
ĎAKUJEME: orgo-net.blogspot.com
 
ENGLISH:
All over Germany thousands of people demonstraning against government. Coronavirus is until this day according to real numbers and symptoms only TV propaganda! Coronavirus is a hoax and a reality show! Click the upper link, you will see the article with video, there's and icon in the left corner. Video GERMAN / VIDEO DEUTSCH
 
Pictures from demonstrations: 1st is clear, GERMANS think CORONA IS FAKE, the 2nd transparent is against vaccination:
Obrázky z demonštrácií v Nemecku: 1. obrázok CORONA JE PODVOD, 2. obrázok je proti očkovaniu:
 

-    -    -

PODPORUJTE SEBA AJ NÁS:

IBAN Biblik.sk ↓

SK8583300000002101425963

PLEASE SUPPORT YOURSELF & Biblik.sk

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME. THANK YOU