Účasť na testovaní alebo podrobenie sa očkovaniu akoukoľvek modernou vakcínou môže byť vážnym ohrozením zdravia aj života ľudí.

03.11.2020 10:03

Ak ľudia prestanú veriť tomuto trápnemu scénáru s vírusom, ktorý do dnešného dňa spadá na úroveň fašistickej propagandy, sú potom dve možnosti: rozprášiť skutočne smrtiaci vírus, na čo prostriedky sú (posýpacie lietadlá chemtrails križujú oblohu v ohromnom počte, samozrejme prejaviť na zdraví ľudí sa to určite nejako prejaví)

Ďalšia z možností na odôvodnenie fašizmu je nasadenie utečencov, ktorí robia teror, a následné zavedenie kontrol, prípadne aj zavedenie nových ID, nejakých viditeľných tetovaní alebo znamení, ktoré môžu byť spojené s očkovacím statusom.

Čo sa týka Zjavenia Jána 13. kap. v. 15-18, čelo môže byť aj predná časť tváre (rúško). Na ruke zatiaľ majú ľudia nejaký fašistický certifikát, ktorý samozrejme má 666:

- dolu vidíme odporné vírusy, každý z nich má 6 paličiek, nakoľko sú tri, je to 666
 

O to tu ide od začiatku, o nastolenie satanokracie: likvidácia štátu (na čom sa pracovalo dlho), teror a príprava na totalitnú svetovládu. Prisluhovači novodobých fašistov (zrejme už čoskoro aj Matovičova vláda) budú predhodení ľuďom na výstrahu, pretože hra na národné vlády viac nebude potrebná. Vlády nebudú schopné kontrolovať chaos, ktorý už dlho napomáhali vytvárať.

Najväčším problémom je spolupráca s fašistickým terorom - doteraz ak ľudia dodržiavali opatrenia, každé podrobenie sa viedlo k väčšiemu utiahnutiu slučky. Veľmi podobné je to s testami, nielenže stoja obrovské peniaze a nemajú takmer žiadnu výpovednú hodnotu, ale účasť na tejto fraške poslúži k ďalšiemu teroru. Čiže napomáhanie testovaniu, alebo akákoľvek účasť na testoch je ohrozovaním seba aj celého národa.

Nakoľko sú snahy aby ľudia scénaru s koronavírusom verili, plošné testovanie a plošné očkovanie (akékoľvek, vrátane detských vakcín) sú pre niekoho obrovskou príležitosťou na zavedenie cudzej DNA a nanotechnológií do tela človeka, čo sa skutočne môže prejaviť ako nový smrtiaci vírus. Účasť na testovaní alebo podrobenie sa očkovaniu akoukoľvek modernou vakcínou môže byť vážnym ohrozením zdravia aj života ľudí.