UFO - PRÍBEHY ĽUDÍ (4xDOPLNENÉ) + Poznámka Biblik

26.06.2022 23:07

biblik.sk/clanky

Poznámka Biblik: keď vidíte obrázky ako z dielne NASA - galaxie, Zem a vesmír - vychádzajú z falošnej paradigmy, viac tu / all NASA-like pictures of earth, space and galaxies are hoaxes trying to imprint the false paradigma, read more here:

ZEM JE PLOCHÁ, STATICKÁ, NEROTUJÚCA ZEM: HVIEZDY NAD PYRAMÍDAMI V GÍZE DRŽIA STÁLE SVOJE POZÍCIE / FLAT, STATIONARY, NON-ROTATING EARTH: STARS ABOVE PYRAMIDS IN GIZEH STILL HOLDS SAME POSITION (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zem-je-plocha-staticka-nerotujuca-zem-hviezdy-nad-pyramidami-v-gize-drzia-stale-svoje-pozicie-flat-stationary-non-rotating-earth-stars-above-pyramids-in-gizeh-still-holds-same-position/

 

UFO - PRÍBEHY ĽUDÍ

"Zdravim...V jednu noc pred rokom cize v roku 2008 som spal u bratranca nemohol som spat celu noc rozmyslal som nad vecami, ked zrazu som pocul hukot velky hukot bolo to ako ked idete okolo elektrarne...alebo skor elektrickej rozvodne. Ako som kukal von oknom pred barakom asi na vzdialenost 20-30 metrov som videl velky strieborno bieli gulaty objekt z malimi okienkami ako preletel v uplne pomalej rychlosti cez okolity dvor. Neviem ci viete co je ked clovek dostane benga...je to strach ked sa nemozete ani len pohnut a vidat zo seba hlasok, takyto strach som vzivote nezazil, rano som sa stim nemohol viporiadat cel som to odfotit na mobil len v tej chvili to jednoducho neslo...toto bol moj zazitok preto verim ze nieco je som si isty na smrt isty co som videl a dokonca ho videlo aj viacej ludi kedze bola iba jedna hodina rano a bolo to cez vikend...dakujem a majte sa"

"Pardon za gramatiku ... kazdy vecer ked lezim v posteli pozeram cez stresne okno na oblohu a raz a dvakrat za mesiac vidime na oblohe zvlastne svetlo ktore vidim aj 3 dni posobe na tom istom mieste. neustale je v pohybe s minimalnym pohybom je to viditelne ze sa to pojybuje a to najviac zvlastne je ze. pri jasnej oblohe svieti toto svetlo tak isto ako hviezda ale ked je zamracene napr ako dnes ze nieje vidno ani jednu hviezdu tak to svetielko tam je ( s toho my vychadza ze to nieje hviezda ani druzica lietadlo ale je to stale v nasej atmosfere a nieco to sleduje nvm je to zvlastne neda mi to pokoja ).. toto svetlo sledujem niektoru noc aj 2-3 h a zaujimalo by ma co to moze bit ?"

"Dobrý večer.Čtu tu o pozorování neidentifikovatelných objektů,tak se s vámi také podělím o zážitek.Koncem února tohoto roku jsme já a můj kamarád byly navštívit jeho příbuzné ve Vejprtech v Krušných horách.Řekly jsme si,že zpátky do hotelu Central v nedaleké Kovářské půjdeme pěšky pár kilometrů zkratkou lesem.Byla už noc,příjemná cesta nočním lesem a úplné jasno,když mě kamarád přerušil slovy "slyšíš to?".Opravdu,slyšel sem z dálky a z výšky zvuk připomínající ohýbání plechu.Naše pohledy zůstaly na nebi,přímo nad námi tři světelné body uskupené do trojúhelníku.Až groteskně připomínající útvary,jaké běžně vídáme ve filmových fikcích.Zvláštní byl pohyb a struktura té "věci".Shodly jsme se na tom,že pohyb nebyl závislý na držení rovinného kursu (trojúhelník se v jednu chvíli doslova kutálel),dále jeho rychlost nebyla konstantní a v jednu chvíli bylo možno skrz tento předmět vidět hvězdy svítící za ním.Jeho tvar byl po většinu času k nerozeznání od temné oblohy.Tři světla,která dala na tvaru trojúhelníku,nám nejvíc připomínala odlesk světla od metalízy měnící barevné spektrum při různém úhlu pohledu pozorovatele.Poté tento,nebo spíše toto,vystoupalo se zrychlením do výšky a jednoduše zhaslo....Jsem rád,že toto pozorování semnou sdílel i jiný člověk,domnívám se totiž,že bych myšlenku UFa sám sobě zavrhl.Takto jsme si po celou dobu cesty vyměnily spoustu postřehů.Krásný zážitek opravdu.Kamarád vtipkuje,že když někomu vypráví svojí verzi,musí pokaždé dodat,že je ještě jedna verze příběhu :-) Jsme oba nadšenci do technologií (pozemských),takže při tomto vážně blízkém setkání,nás udivovala technická stránka objektu.Jsem přesvědčen o existenci inteligentního života ve střízlivém pojetí.Dokonce jsem párkrát za život četl i slyšel o pozorování UFO,nikdy mne však nenapadlo,že i já budu svědkem něčeho,nad čím se pozastaví i moje technokratická část.Tento příběh jsem už několikrát uveřejnil na různých stránkách s podobnou tématikou.Pozn.:vážně je to to poslední,při okouzlujícím představení na nebi trvající necelou minutu,myslet na režim kamery v telefonu.Děkuji za pozornost a více štěstí s pořizováním důkazů.Milan F. Praha."

"Nikdy jsem o tom nechtěla mluvit, protože by mě měli lidi za blázna. Ale pravda je, že jsem v Chorvvatsku viděla UFO. Bylo to večer, asi V 21.00 hod. Jeli jsme v autě do Pagu. Na obloze se rosvítilo a přilétlo něco, co jsem v životě neviděla. Mysleli jsme si ,že je to nějaký vrtulník, ale bylo to tiché a stálo to na jednom místě. Mělo to velmi ostré světlo, které svítilo v obrovském rozsahu. Vystoupili jsme z auta a nemohli úžasem nic dělat.
Až asi po 5 minutách UFO odletělo obrovskou rychlostí kolmo vzhůru.
Dodatečně jsme měli i strach mysleli jsme , že se jednalo o vojenskou akci nebo něco podobného, ale domorodci, kteří tento jev viděli již vícekrát, nás ujistili, že je to UFO. Bylo to v roce 2002."

"Ja som to videl v chorvatsku na rozhladni sme sa tam došli pozerat na hviezdy boli sme 4ria a jak sme pozerali na hviezdy som zrazu zahliadol maly objekt ktory vyzeral jak mala hviezda chvilu som to sledoval a zachvilu si to všimli aj ostatný a ked sme to pozorovali tak zrazu sa to rozvietilo jak keby to vybuchlo alebo na nas zasvietil z oblohy reflektor s.trašne silné svetlo to bolo a potom to bolo zase malé ako hviezda a .pomaličky sa to stratilo stalo sa to 7.8.2012 cca o 22:45 do teraz nevieme čo to bolo určite nie lietadlo ani niečo podobné... :) verím že vo vesmíre niesme sami určite."

ZDROJ:

https://videlsomufo.estranky.sk/clanky/vase-pribehy.html

Poznámka Biblik: ak si dáte na stránke Biblik.sk do hľadania "orb" alebo "orbs" tak toto sú veľmi časté pozorovania tzv. UFO. (neskôr som si všimol, že orby čistia chemtrails, roj orbov chemtrails vymaže, dvaja okolo chemtrailovej čiary robia špirálu, jeden do čiar strieľa biele svetlo - závery doterajších výskumov a pozorovaní orbov - väčšina sa pohybuje tak rýchlo, že bežní ľudia ich ani nezaregistrujú, v každom prípade, tak, ako tzv. špinaví "temní" robia svoju prácu, pracujú veľmi usilovne aj naši vznešení milovaní "svetlí", ďakujeme, napr. čl. tu a tu. Tieto bytosti sú najskôr zodpovedné aj za niektoré kruhy v obilí, viac tu)

Asi najzaujímavejšia vec, ktorú som okrem orbov z rôznych farieb svetla videl, boli vysokou rýchlosťou letiace čierne šípky. Pozorný divák si ich môže všimnúť aj vo videu tu (spomalené zábery tu - prosím vypnite alebo stíšte zvuk) Zaujímavé video čo sa týka určitých objektov možno aj tu a tu, tieto posledné dve videá však vyžadujú podrobnejšie štúdium.

A ešte ma veľmi zaujalo veľmi rýchle, čierne, nehlučné trojuholníkové lietadlo na hlavnom letovom koridore v TN smer PL/ČR (F-117 Nighthawk to asi nebol, pretože rýchlosť bola niekoľkonásobne, asi 6x vyššia ako bežné lietadlo, nikdy som nevidel lietadlo letieť tak rýchlo, možno SR-71 Blackbird alebo niečo podobné? To neviem)

Denná obloha je na orby a rôzne iné bytosti (ktoré sú možno bežnou súčasťou Zeme a Vesmíru), oveľa zaujímavejšia ako nočná, rozhodol som sa urobiť pozorovanie v trvaní 1 rok a každý deň som obrovským ďalekohľadom (Bresser Spezial Astro 80x20mm) skúmal oblohu. Čo sa týka nočnej oblohy, najzaujímavejší bol statický objekt, ktorý každých 43 sekúnd blikol. Vyzeral ako hviezda, ktorá sa každých 43 sekúnd zapne a zhasne, lenže objekt sa subj. zdal blízko, akoby na obežnej dráhe. Tento objekt som pozoroval počas viacerých nocí, smer juh. Konzultovali sme to s astronómami z trenčianskej hvezdárne, nikto netušil, čo by to mohlo byť... Pán v komentári hore videl niečo podobné. Viac sa mi objekt nepodarilo presne na tom istom mieste nájsť. Pozoroval som počas niekoľkých dní aj niečo ako veľmi jasnú obrovskú galaxiu, tiež v podstate statický objekt, viac som ho však nikdy nenašiel...

Každý rok niekoľko hodín intenzívneho pozorovania dennej či nočnej oblohy (alebo niekedy aj zameranie sa iba na jednu konkrétnu časť) prináša veľmi zaujímavé veci. Orby sú inteligentné a počujú, mama si nevedela zaostriť ďalekohľad, a hovorila, že ona nič nevidí. V tom dva najväčšie nádherným bielym svetlom žiariace orby sa oddelili od roja, zmenili kurz, prišli priamo pred nás a nakreslili akoby číslicu 8. Mama sa dodnes s nikým nechce o tom baviť, tie dva orby videla voľným okom a povedala na to, len: "To bolo divné!" Takéto pozorovania môžu mať pre človeka aj duchovný význam, pozorovanie takýchto vecí môže byť niekedy aj určitá správa pre človeka. Lokalita, v ktorej bývame, je bohatá aj na osobné kontakty s týmito bytosťami. Odporúčam s nimi priamo nekomunikovať, vy neviete, či sú tam pre vašu ochranu, alebo na nejakej misii, preto odporúčam nerušiť v prípade osobného kontaktu, ktorý je pre tých, ktorí chcú, tiež možný... Väčšinou, nikto, kto vôbec niečo takéto videl, nechce o tom hovoriť a tí, ktorí mali osobný kontakt už vôbec. Ak by ste však chceli, môžete nám napísať a možno váš príbeh uverejníme. Jeden z príbehov, ktorý sa odohral v oblasti, kde bývam, sme uverejnili tu:

https://www.biblik.sk/news/prezit-hlavne-prezit/

 

Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIANSKE PYRAMÍDY AJ O VODE A DÔLEŽITOSŤ pH VODY / Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIAN PYRAMIDS + ABOUT WATER, WHY IS IMPORTANT TO KEEP PH ABOVE 7

VIDEO ENG+cz subs:

https://www.youtube.com/watch?v=YLjmQhK9_e0

Poznámka Biblik: pH vody je možné zvýšiť napr. štipkou Tepperweinovej zmesi, sódou alebo ionizátorom. Nemá však význam z hľadiska acidobázickej rovnováhy pridávať sódu (a možno aj iné upravovače pH) do studenej vody. Dr. NEUMYVAKIN vysvetľuje, kniha nižšie: / The pH of water may rise Tepperwein's blend, soda or ionizator, but adding soda to cold water shouldn't have the right effect.

o tom že pH vody je potreba udržiavať mierne nad 7, hovorí aj Dr. I.P. NEUMYVAKIN:

https://www.biblik.sk/dr-i-p-neumyvakin/

V knihách ANASTASIA za zase píše, že prírodná (živá, čerstvá, komplexná voda) zohráva dôležitú úlohu pri tvorbe nových buniek:

https://www.biblik.sk/products/anastasia/

 

Súvisiace články / related articles:

UFO a pyramídy: ruský expert Valerij Uvarov:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=uvarov

 

VODA, ÚPRAVA VODY, FILTRE NECHEMICKÉ ČISTENIE VODY:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=voda

 

Dr. Joseph M. Price chlórovú vodu odporúča nepiť ani by sa v nej nesprchoval, aj na sprchu aspoň základný uhlíkový filter:

KNIHA SRDCE, CHOLESTEROL, CHLÓR - súvislosť kardiovaskulárnych chorôb a infarktov s chlórovaním vody:

https://www.biblik.sk/products/srdecni-choroby-cholesterol-chlor/

 

HLAVNÁ PRÍČINA INFARKTU, MŔTVICE A ARTERIOSKLERÓZY JE CHLÓR VO VODE / Dr. JOSEPH M. PRICE: The elemental chlorine used for water “purification” is the specific cause of atherosclerosis and its disease syndromes of heart attack and most strokes (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/hlavna-pricina-infarktu-mrtvice-a-arteriosklerozy-je-chlor-vo-vode/

 

LIEČBA SÓDOU A ULTRAČISTÝM PEROXIDOM:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/

SÓDA MÁ URČITE VÝZNAM, ALE DNES JE MOŽNÉ ZABEZPEČIŤ SI AJ IONIZÁTOR A PRIAMO PIŤ ZÁSADITÚ VODU BEZ POTREBY UŽÍVANIA SÓDY:

https://www.youtube.com/watch?v=xeGEM5uhgUQ

JEDNODUCHÁ PRÍPRAVA LIEČIVEJ (štrukturovanej) VODY tu v Poznámke:

https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

Súvisiace články / related articles:

NIKOLA TESLA: ZEM NIE JE PLANÉTA / NIKOLA TESLA: EARTH IS A REALM, IT IS NOT A PLANET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nikola-tesla-zem-nie-je-planeta-nikola-tesla-earth-is-a-realm-it-is-not-a-planet-sk-eng/

Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIANSKE PYRAMÍDY AJ O VODE A DÔLEŽITOSŤ pH VODY / Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSIAN PYRAMIDS + ABOUT WATER, WHY IS IMPORTANT TO KEEP PH ABOVE 7 (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/dr-semir-osmanagic-bosnianske-pyramidy-aj-o-vode-a-dolezitost-ph-vody-dr-semir-osmanagic-bosian-pyramids-about-water-why-is-important-to-keep-ph-above-7/

Valery Uvarov: ‘Bosnian Pyramids are the Oldest Structures on known Earth’
https://www.youtube.com/watch?v=Et6QJF0Rmvs

PYRAMÍDY / PYRAMIDS (SK, CZ, ENG)

https://www.biblik.sk/news/pyramidy-pyramids-sk-cz-eng/

TOP UFO DOKUMENT - V. UVAROV - ENG+CZsubs:
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-illuminati-secret-space-v-uvarov-top-ufo-document/


BOSNIANSKE PYRAMÍDY: LIEČIVÁ SILA BOSNIANSKYCH PYRAMÍD. BOSNIANSKA PYRAMÍDA SLNKA JE STÁLE AKTÍVNA. / PYRAMIDS IN BOSNA  (BOSNIAN PYRAMIDS)

LIEČIVÁ SILA BOSNIANSKYCH PYRAMÍD (video cz)

https://www.youtube.com/watch?v=tS5mmlaKF7I

VIDEO ENG+cztit.:

https://www.youtube.com/watch?v=MWvOk0LWbig

Valery Uvarov: ‘Bosnian Pyramids are the Oldest Structures on known Earth’ (short video ENG)
https://www.youtube.com/watch?v=Et6QJF0Rmvs

BOSNIANSKA PYRAMÍDA SLNKA JE STÁLE AKTÍVNA (cz)

https://www.wmmagazin.cz/pyramida-slunce-je-stale-aktivni/

POZOR TAKE CARE:

Správne natočenie pyradmídy je stranou na sever

The right pyramid orientation:

SPRÁVNE NATOČENIE PYRAMÍDY/ORGONITU / PYRAMIDE_ORGONITE ORIENTATION (SK, ENG)
ŽIADNE ORGONITY ANI ŽIADNE ODRUŠOVAČE EM ŽIARENIA PRE OSOBY, KTORÉ NEVNÍMAJÚ JEMNÉ ENERGIE NEODPORÚČAME, NA RIZIKÁ SME UPOZORŇOVALI V TÝCHTO ČLÁNKOCH
https://www.biblik.sk/news/spravne-natocenie-pyramidy-orgonitu-pyramide-orgonite-orientation/

PYRAMÍDY / PYRAMIDS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/pyramidy-pyramids-sk-cz-eng/

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: VALERIJ UVAROV: PYRAMÍDY DEDIČSTVO BOHOV / VALERY UVAROV: PYRAMIDS THE LEGACY OF GODS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-valerij-uvarov-pyramidy-dedicstvo-bohov-valery-uvarov-pyramids-the-legacy-of-gods/

NIKOLA TESLA: ZEM NIE JE PLANÉTA / NIKOLA TESLA: EARTH IS A REALM, IT IS NOT A PLANET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nikola-tesla-zem-nie-je-planeta-nikola-tesla-earth-is-a-realm-it-is-not-a-planet-sk-eng/


TVAR ZEME - ČO JE ZEM? / SHAPE OF EARTH - WHAT IS EARTH?

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=flat+earth

Valerij Uvarov / Valery Uvarov (EN / CZ): The Legacy of the Gods

Valery Uvarov: Anathomy of pyramids - Anatomie pyramid (ENG / CZ)
https://www.youtube.com/watch?v=tcxD5jixYzU

článok cz / article cz: https://energyoflife.cz/valery-uvarov-pyramidy-dedictvi-bohu/

Poznámka Biblik: keď vidíte obrázky ako z dielne NASA - galaxie, Zem a vesmír - vychádzajú z falošnej paradigmy, viac tu / all NASA-like pictures of earth, space and galaxies are hoaxes trying to imprint the false paradigma, read more here:

ZEM JE PLOCHÁ, STATICKÁ, NEROTUJÚCA ZEM: HVIEZDY NAD PYRAMÍDAMI V GÍZE DRŽIA STÁLE SVOJE POZÍCIE / FLAT, STATIONARY, NON-ROTATING EARTH: STARS ABOVE PYRAMIDS IN GIZEH STILL HOLDS SAME POSITION (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zem-je-plocha-staticka-nerotujuca-zem-hviezdy-nad-pyramidami-v-gize-drzia-stale-svoje-pozicie-flat-stationary-non-rotating-earth-stars-above-pyramids-in-gizeh-still-holds-same-position/

kniha: Valerij Uvarov: PYRAMÍDY - DEDIČSTVO BOHOV

Valeri Uvarov about pyramids: https://archive.org/details/the-pyramids-by-valery-uvarov

related articles about pyramids / články o pyramídach tu:

ELIPHAS LÉVI: TAJOMSTVO SFINGY / ELIPHAS LÉVI: THE SECRET OF THE SPHINX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eliphas-levi-tajomstvo-sfingy-eliphas-levi-the-secret-of-the-sphinx/

ELIPHAS LÉVI: TAJOMSTVO SFINGY / ELIPHAS LÉVI: THE SECRET OF THE SPHINX (SK, CZ, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/eliphas-levi-tajomstvo-sfingy-eliphas-levi-the-secret-of-the-sphinx/

another related articles / ďalšie súvisiace články:

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 39

PLEASE SHARE / PROSÍME ZDIEĽAJTE:
Documentary: VYNIKAJÚCI DOKUMENT LEVEL WITH ME NA YOUTUBE
LEVEL WITH ME FINALLY ON YOUTUBE (ENG+tit.)
https://www.youtube.com/watch?v=-NiAM76PnbI

Komédia/Comedy: JEDEN BLBEC NA VEČERU / The Dinner Game (1998)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-29/

Frank Kinslow: Má metoda v praxi/ My method in practice (eng, cz)
https://www.youtube.com/watch?v=K-PJAjOIKW4

MUDr. JAN VOJÁČEK: JAK NEVYHOŘET (cz)
https://www.youtube.com/watch?v=pBva_iMbmCw

Zoznam kvalitných filmov / TOP MOVIES LIST:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-30/

Súvisiace články / related articles:

JIDDU KRIŠNAMURTI

Jiddu Krišnamurti - Výzva k proměně (cz)
https://www.youtube.com/watch?v=NFFNuZXLyNU

Jiddu Krishnamurti (ENG+CCtit)
https://www.youtube.com/results?search_query=jiddu+krishnamurti

Súvisiace články / related articles:
Jiddu Krishnamurti - články /articles biblik.sk (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=kri%C5%A1namurti

VYNIKAJÚCI DOKUMENT LEVEL WITH ME NA YOUTUBE / LEVEL WITH ME FINALLY ON YOUTUBE (SK, ENG + ALL CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/vynikajuci-dokumett-level-with-me-na-youtube-level-with-me-finally-on-youtube/

Ďalšie tipy na filmy / another movies & documentaries tips:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-37/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-36/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-35/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-34/

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-33/

Pre ďalšie tipy prosím zmeňte číslicu v linku (1-38) 

For another tips please change number in link (1-38)


rásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/



Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/


TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: VALERIJ UVAROV: PYRAMÍDY DEDIČSTVO BOHOV / VALERY UVAROV: PYRAMIDS THE LEGACY OF GODS (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-valerij-uvarov-pyramidy-dedicstvo-bohov-valery-uvarov-pyramids-the-legacy-of-gods/

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.