ÚTOK NEZNÁMEHO PÁCHATEĽA NA NOVINÁRA

21.07.2018 22:43

V Trenčíne na Soblahovskej ulici dňa 21.7.2018 v čase okolo 20:30 bol vykonaný zo strany neznámeho páchateľa útok, po ktorom napadnutý novinár ďakuje Pánu Bohu a našemu Pánovi Ježišovi Kristovi, že s Božou Pomocou útok prežil. Novinár zaváhal, keď spočiatku útočníka spacifikoval, útočníka zo súcitu nedorazil. Útočník sa po niekoľkých sekundách spamätal a pretože novinár mal zrovna nevhodnú obuv, vyzula sa mu topánka a spadol na zem. Útočník sa ležiaceho novinára opýtal: "Mám ťa zabiť?" a skočil mu na hlavu.

Útočník sa volá Roman Ozogány, údajne je to majiteľ nejakých pochybných krčiem, ktoré však novinár nenavštevoval. Zranenia, ktoré spôsobil Roman Ozogány novinárovi si vyžiadali týždeň liečenia a zo subj. pohľadu i dlhodobejšie menej vážne problémy s citlivosťou ľavej časti tela.

Tesne pred útokom Roman Ozogány zavolal novinárovi v čase o 20:17 a v zápätí prišiel až ku dverám bytu. Po vyčerpávajúcom zápase chodbu pokryli stopy krvi. Vyhrážky pod hrozbou smrti bývali už niekoľko dní na bežnom poriadku.

Roman Ozogány sa po útoku novinárovi opätovne vyhrážal ďalšími akciami. Páchateľ Roman Ozogány bol pravdepodobne k útoku navedený zo strany tretej osoby, ktorá čítala náš článok nižšie a pravdepodobne identifikovala samu seba so slovami v našom článku "citovo retardovaná matka". Nebola nebola schopná svoje dieťa brániť, keď dieťa zavreli najskôr na psychiatriu a potom Detského domova (pravdepodobne na základe toho, že sa pred školskou psychologičkou dieťa priznalo, že berie drogy) Ale útokov a obviňovania druhých za to, že matku dieťaťa vlastne úrady označili za neschopnú matku, na to táto takzvaná matka už silu a energiu našla!

Ako uviedol napadnutý novinár, existujú veľmi silné dôvody, prečo z jeho strany v súčasnosti nie je možné podať trestné oznámenie. Útočníka i páchateľa, ktorý útočníka naviedol, veľmi dobre pozná. Matka, ktorá útočníka naviedla, obviňovala nočnými telefonátmi a nadávkami novinára, že je zodpovedný za to, že dcéru odviedli do detského domova, podobne ako obviňovala biologického otca dieťaťa, ktorý tiež nechápal, prečo mu matka stále volá a nadáva...

Predpokladáme, že motívom útoku bola odvetná akcia za článok:

takisto, ako v aktualizácii nižšie, zlý duch použil človeka na útok proti tomu, kto sa postavil proti zlu a satanizmu! Zneužitá zlým duchom bola vlastne matka i útočník, podobne ako satanista v aktualizácii nižšie. Je však pravdou i to, že sami museli dať na ukotvenie takéhoto zla oporu, teda, nie sú nevinní, ale vinní!
 

Pohľad na chodbu bytového domu v Trenčíne na Soblahovskej ulici:

 
Článok doplnený 8.6.2022 + AKTUALIZÁCIA 8.6.2022: Pamätám si dobre okrem mnohých útokov od policajtov ešte aj tento incident: Niekam som cestoval a stalo, že ďaleko, asi 15 metrov odomňa na stanici bol satanista, ktorý sa hádal s pani pri okienku. Zrazu sa zničoho-nič zvrtol a razom šiel presne ku mne! Pochybujem, že vedome vedel, čo robí. Pristúpil ku mne začal ma objímať a slintavo bozkávať na krk. Bol to oveľa väčší a oveľa silnejší chlap. Takto si zlý duch používa ľudí. Vlastne mal som šťastie, nemal som pri sebe t.č. žiadnu zbraň, Boh mi vnukol spôsob obrany: namiesto toho, aby som sa išiel s týmto silným chlapom biť (bol úplne iná váhová kategória ako ja) som k nemu zachoval lásku a ten satanista ma hneď veľmi prekvapený okamžite pustil! Možno v tom momente aj na chvíľu vytriezvel. Mal čierne tričko s plameňmi a veľkým nápisom 666 a na krku obrátený krucifix. Nikdy nezabudnem na tie jeho červené blčiace bláznivé oči. Presne také isté oči som videl u vychovávateľky v Detskom domove SEMETEŠ, kde som cestoval a ten satanista sa ma na stanici pýtal: "Kam ideš?"