ŠPINAVÉ PRAKTIKY V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ (ALEBO AKO JE MOŽNÉ NA SLOVENSKU PRÍSŤ O DIEŤA)-: AKTUALIZÁCIA 2x

18.07.2018 13:29

↓   PROSÍME ZDIEĽAJTE / PLEASE SHARE  ↓

 
 

Je úplne jasné, že naše úrady majú na starosti len blaho našich detí! To preto už na základnej škole posielajú deti k psychológom a nútia deti podstupovať testy na drogy. Ak sa dieťa prizná, že si občas dá drogy, môže skončiť na 10 dní na psychiatrii na pozorovaní, a potom najmenej na 8 mesiacov v detskom domove!

Milí rodičia, milé deti!

Je úplne jedno, či nejaký test objavil drogy. Tento systém vyžaduje priznanie. Ak sa dieťa prizná, zasahujú úrady. Nielen deti, ale aj dospelých ľudí priznávajúcich sa k užívaniu drog vyhlásia za chorých a budú ich samozrejme v ich najlepšom záujme liečiť aj nasilu! (Za "liečbu" takto "chorého" v tomto štáte niekto totiž inkasuje obrovské peniaze.) Naposledy sme mali možnosť sledovať prípad, kedy 15-ročné dieťa odobrali matke, dieťa zavreli na psychiatriu, zaizolovali na psychiatrickej klinike a potom odvliekli do detského domova. (viac tu)

V Detskom domove Semeteš, (ktorý už raz zrušili) je vraj základným pravidlom, že dieťa po dobu až šiestich týždňov nesmie telefonovať ani rodičom! Ani rodičia nesmú telefonovať dieťaťu! Malo by vám ako otcovi stačiť, čo vám povie pracovníčka! Ak nejaký rodič s týmito protiľudskými pravidlami súhlasil, nie je hoden nazývať sa viac otcom či matkou! Takéto nariadenia sú obyčajná špinavosť!

Úplna izolácia a zakazovanie kontaktu s rodičmi či blízkymi je pokusom o vymazanie sociálnych väzieb. Je to špinavá praktika, ktorá sa inými slovami nazýva výplach mozgu.
V tomto Detskom domove ide v prvom rade o to, aby sa dieťa bálo zavolať mame a otcovi. Je to pokus o vytvorenie úbohého hoväda, pre ktoré majú byť pravidlá na vyššom stupni ako láska! Štát sa pokúša z detí vychovávať citových mrzákov! Beda každému, kto týmto zločincom zveruje svoje dieťa!

Ešte smutnejšie na tomto prípade je, že podľa našich informácií matka s takýmito pravidlami súhlasila! Čiže vlastne takto dáva najavo, ako jej na vlastnom dieťati záleží! Čo je to za matku? Kde sa to zobralo, ten ľadový chlad, ľahostajnosť a bezcitnosť? Alebo je to podvedomá matkina pomsta vlastnému dieťaťu za otca, ktorý matke ubližoval? Absencia citov dosiahla už stupňa, kde nastala citová retardácia - z tejto diagnózy by sa mala liečiť predovšetkým matka, ktorá príliš svojej dcére nemala čo do života dať... Matka nenávidí otca svojej dcéry, nechápe, že nenávisťou k otcovi mrzačí dušu svojho dieťaťa. Matka nasilu dcére bránila v kontakte s otcom aj s priateľom a nakoniec sama prišla o dcéru. Bohužiaľ, ak sa nespamätá a nepochopí, že musí otcovi odpustiť, príde aj o viac.

Pán riaditeľ JUDr. V.M., ktorý sa vyhráža otcovi žalobami, viac už nezdvíha telefón, rovnako ako pracovníčka Mgr. L.K., ktorá má dieťa na starosti. Jednoducho oni odmietajú s rodičmi komunikovať.

Zo začiatku všetci pracovníci komunikovali, a zrazu neodpovedajú ani na maily a majú poriadny strach čo i len zdvihnúť telefón. Môžete si urobiť obraz o pokrytectve celej štátnej mašinérie, ktorá samozrejme pracuje v najlepší prospech dieťaťa. 

Ešte včera všetci pracovníci hovorili, ako sa dieťa má dobre, ako sa o neho krásne starajú, ale k telefónu vám dieťa nedajú, na druhý deň sa im už nedovoláte. 

Naposledy dieťa plakalo, že si ho nikto nevšíma, že mu mama nezavolá... Samozrejme, keď dieťaťu povedia, že nesmie volať, dieťa má strach sa domáhať svojich prirodzených ľudských práv. To je prosím štátna výchova-cukor a bič, žiadne city - vôbec nič!

Sme hlboko presvedčení, že dochádza k porušovaniu práv dieťaťa, v Detskom domove Semeteš sú vynucované protiprirodzené a protiľudské pravidlá a na Detský domov Semeteš podávame oznámenie na príslušné miesto, ktoré má v tomto prípade právo a moc zasiahnuť. Ak by nám nejaký šikovný a najlepšie v Pána Boha veriaci právnik chcel pomôcť, prosím kontaktujte nás na biblik@biblik.sk alebo na tel.: 032/240 00 65. Na deťoch tu štát legálne pácha zločin.

Prosíme vás o pomoc, pretože tieto ohavnosti páchané na deťoch dokážeme s Božou Pomocou, s vierou v Jeho Spravodlivosť i spoločnými silami určite zastaviť!

Ďakujeme.

Miroslav Raninec, Biblik.sk

 

  PROSÍME ZDIEĽAJTE / PLEASE SHARE 

 

AKTUALIZÁCIA 19.7.2018, 15:32: 

Ako sa nám podarilo zistiť, úplný zákaz kontaktu dieťaťa čo i len s rodičmi po dobu 6 týždňov (vrátane telefonického kontaktu) si údajne vynucuje zriaďovateľ Detského domova Semeteš.

Personál Detského domova Semeteš sa odvoláva na pravidlá, ktoré nie je možné nikde dohľadať, no bezohľadne vyžaduje ich rešpektovanie. Rodičia a príbuzní sú odkazovaní zo strany personálu na dohľadávanie neexistujúcich pravidiel!

Umelo nútený absolútny striktný zákaz telefonického kontaktu je v rozpore s najlepším záujmom dieťaťa, s najväčšou pravdepodobnosťou ide aj o porušovanie platnej legislatívy Slovenskej republiky. Jednoducho dieťa by malo mať právo kôli pocitu vlastnej bezpečnosti aspoň 1x denne zatelefonovať kamkoľvek. V detských domovoch bývajú umiestnené aj deti z cigánskych a násilníckych rodín, kde krutosť, bitka či znásilňovanie bývali bežným príkladom odmalička.

Čo ak by dieťa potrebovalo zavolať napr. na Políciu?

V každom detskom domove pre takéto prípady musia byť najmenej 1x denne telefonáty deťom bezokladne umožnené! A nie až po šiestich týždňoch!! Rozumiete?

Čo by ste robili Vy, ak by ste boli práve Vy tým dieťaťom v Detskom domove? Mali by ste Vy ako pätnásťročné dievča po tom všetkom, čo v posledné dni prežilo, ešte silu a odvahu domáhať sa svojich práv?

 

AKTUALIZÁCIA 5.4.2019, 17:34:

Podarilo sa nám zistiť, že v Detskom domove SEMETEŠ používajú satanskú symboliku, článok tu. Po zverejnení našich článkov bola táto symbolika z dokumentov SEMETEŠ odstránená. Kôli násilnej izolácii detí sme podali podnet na Ústavný súd. Ak je na Slovensku možné svojvoľne odobrať rodičom dieťa a zakázať rodičom akýkoľvek kontakt s ich vlastným dieťatom - žijeme v štáte, kde sa rodí fašizmus! Mali by sme seba a naše deti brániť všetkými dostupnými prostriedkami. Násilnú izoláciu považujeme za ohrozovanie detí aj ohrozovanie zamestnacov týchto pochybných inštitúcií, pretože v takomto prípade môže  prísť otec dieťaťa brániť svoje práva aj s použitím silových prostriedkov.

 

↑  PROSÍME ZDIEĽAJTE / PLEASE SHARE  ↑