UŽ NEPOMÁHA HNEV ANI PLAČ ANI STRACH? UROBTE ASPOŇ TO NAJMENŠIE ABY STE SA CÍTILI LEPŠIE!

03.09.2021 12:32

Hovorí sa: "Dobrá rada nad zlato!" Rady a skúsenosti terapeuta z dlhoročnou praxou si môžete vypočuť vo videu Duše-K a RADEK NEŠKRABAL:

https://www.biblik.sk/news/duse-k-tentokrat-s-radkem-neskrabalem-o-cranio-sacralni-terapii-velmi-zaujimave/

- - -

Sily, ktoré máte v sebe, nevydržia v nečinnosti. Buď tieto energie ovládate a viete ich smerovať kam chcete vy, alebo ovládajú vás. Možno aj smútok je častokrát energia nečinnosti smerovaná na deštrukciu. Ego chce niečo ináč, potom zase niečo nechce a stále ako malé dieťa buď plače a reve alebo keď dostane hračku, chvíľu sa smeje... Vidíte tento trik a o čom to je? Ľudia vychovávajú deti a v sebe majú nezvládnuté nevychované dieťa!

Pre psychicky zdravých ľudí môže byť meditácia formou jednobodovej koncentrácie zaujímavou metódou ako sústrediť energiu myšlienok na jeden bod (napr. koncentrácia na čierny bod nalepený na stenu) Neskôr to má v praxi mnohonásobné využitie. Ľudia trénujú telo ale ich myseľ si robí čo chce, je na uváženie, či by nestálo za to určitý čas venovať aj tréningu mysli.

 

"V skutočnosti nás ohrozujú naše myšlienky",

"naslouchat sami v sobě." Vít Syrový

- - -

Čo sa na Zemi deje je dosť dobre popísané tu v tomto krátkom videu:

https://www.biblik.sk/news/ak-marcinisin-kvantove-prechody/

Myslím si, že preto sa u ľudí objavujú návaly smútku, hnevu a strachu, pretože obrovské množstvo ľudí zažíva podobné emócie. Sme spojení, ovplyvňuje nás to. Jeden šťastný ovlyvní všetkých, podobne aj jeden nešťastný! (bibl. málo kvasu nakvasuje celé cesto 1.Kor 5:6-8) Akoby sa vytvorila nejaká nádrž alebo centrála vždy, keď ľudia myslia zle ale aj keď myslia dobre. To dobré sa dá vycítiť napríklad v dňoch, keď sa organizuje nejaká väčšia skupinová meditácia, alebo jednoducho napríklad na Vianoce alebo zvlášť v deň Valentína. Ak veľa ľudí urobí z lásky niečo pre druhého, je poznať zmenu v celom svete, dá sa vnímať, niektorí to môžete v určité dni jasne vycítiť.

Ale čo ak sa veľa ľudí oddáva strachu, hnevu, smútku? To už badateľne ovplyvňuje ovplyvňuje celok, ktorý je práve vo fáze prerodu. Myslím si, že človek je postavený pred svoje negatívne emócie preto, aby ich čo najskôr zvládol, alebo môže byť zo Zeme odstránený ako zlá burina! Aj zlá myšlienka, strach, smútok, hnev - sú to kontaminanty. Odpad triedime, myšlienky a emócie zatiaľ príliš nie a zaplavujú naše životné prostredie podobne ako odpadky vo filme  IDIOKRACIA   (2006) Aký čaká človek Boží zásah? Boží zásah dokonalého Boha môže byť tak samovoľný a tak samočinný, že jednoducho všetko zlé je strhnuté tiažou vlastnej neprávosti! Preto pozor aj na smútok, v skutočnosti nie je dôvod na smútok, obvykle aj smútok je len výplod rýchlo meniacej sa mysli, ktorá ako malé dieťa chce alebo nechce to alebo ono.

Jednoducho venujte energiu napr. zmysluplnej činnosti, dobré je zostaviť si denný plán. Veľa ľudí mi hovorí, ako veľmi im je zle a aké zlé myšlienky a pocity majú, najmä ak ostávajú chvíľu v nečinnosti. Jedným z Božích zákonov je aj zákon pohybu. Čo sa nehýbe a zastaví, obvykle hnije a plesnivie! Je v tom nejaký trest, alebo zákonitosť? Chce snáď Boh niekoho trestať tým, že človek žne to, čo zasieval? (musíme vziať do úvahy aj minulé životy, reinkarnácia vysvetľuje mnohé a pre mňa je faktom, ako zaspanie a zobudenie sa do nového dňa. Zrejme takto to až do určitého cieľa pokračuje aj v kozmickom priebehu života/životov, rodíme sa možno tu aj na iných planétach do rôznych podmienok, aby sme sa ako duše vyvinuli k svätosti/dokonalosti, o niečo večné rozšírili Vesmír. V tomto je úplne jedno, akú svetskú pozíciu zastávate a koľko máte peňazí. Počul som, že tí, ktorí tu na Zemi akože zomreli, dostali iba dve otázky: "Čo si sa naučil?" a "Komu si pomohol?" Je to v knihe Dr. Mary C. Neal - Sedem Poučení z Neba. Kto nevedel jasne odpovedať, nemohol ísť do neba, ale poslali ho naspäť, je to dobré však? :-) Aký to tu má zmysel? Niečo sa naučiť, niečo pochopiť. Samovražda je akurát tak odklad panciera korytnačky - človek sa ocitá bez opory tela v novom svete! Alebo je v novom svete samovrah ako nezrelý plod, samá trpkosť a kyselosť, - samovraždou ťažko môže niečo dosiahnuť! Také myšlienky ako je smútok alebo samovražda - jednoducho venujte rýchlo pozornosť radšej niečomu inému! Pretože tiež podľa Božieho zákona podobné priťahuje podobné, preto myšlienky na samovraždu, agresívne myšlienky, smútok, nadávky, aj plač a hnev - všetko je to ako siatie, z ktorého sa žne mnohonásobná úroda! Kľúčová vec je prestať venovať pozornosť zlým myšlienkam a sústrediť sa na dobré veci:

 

"NEDAJ SA PREMÁHAŤ ZLÉMU,

ALE PREMÁHAJ DOBRÝM ZLÉ!" Rimanom 12:21

-   -   -

Emócie ako smútok, plač sú človeku tak prirodzené ako radosť a smiech. Bolo by hlúpe ich potláčať, takisto ako ich ustavične dokola umelo vybudzovať - oboje je trochu bláznivé! Mnoho smútkov a plačov je dnes neprirodzene vyvolávaných, možno si zlí ľudia uvedomujú čo robia, aj na úrovni médií aj na úrovni elektromagnetických polí. Veď aj dobré emócie ponúkajú ako nástrahu umelo - cez erotiku, drogy, alkohol a povrchnú zábavu... Nerobia nič normálne a prirodzene, všetko robia opačne, možno preto obrátený kríž je znakom satanistov. Zámerne sa snažia o určitú kontrolu myšlienok, preto by sa mal snažiť aj každý jednotlivec o kontrolu vlastných myšlienok (jednobodová koncentrácia na čierny bod nakreslený/nalepený na stenu môže byť zaujímavá metóda, je však určená pre psychicky zdravých ľudí, neodporúča sa psych. pacientom ani občasným pojedačom antidepresív ani huličom)

Určite Boh nechce aby človek trpel! Chcel Boh trestať kniežatá Atlantídy a staré civilizácie, alebo katastrofa a zánik bol výsledkom ich nesprávneho konania a nesprávneho myšlienkového nastavenia? Aj teraz, len preto, že je to to najlepšie, čoho je ich rozum schopný, niektorí obhajujú falošné presvedčenia, jedným z nich je aj presvedčenie o očkovaní, pričom každá choroba má svoju príčinu a tá sa nedá zamiesť pod koberec nejakou vakcínou! Ľudia si zvykli to takto robiť a dnešná situácia je už doočí bijúca, že takto to ďalej nejde! Ani so smútkom, strachom, hnevom s plačom to už ďalej nepôjde, dnes je to taká sila, že napojenie sa na "centrálu strachu" (smútku, hnevu, plaču) môže skončiť zle! Tí, čo strachu, smútku, hnevu, plaču podajú prst, môžu zápätí prísť k bodu, kedy sa to nedá zastaviť! Tak silné sú ľudské myšlienky a pomohli k tomu aj tí, čo tento scénár s "pandémiou" vytvorili!

Ak potrebujete pomoc, zažívate návaly neistoty a ďalšie zlé pocity a chcete ich pomôcť prekonať, môžete nás kontaktovať:

https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/