V TALIANSKU 99% "OBETÍ KORONAVÍRUSU" BOLI PREDTÝM VÁŽNE CHORÍ ĽUDIA (+POZNÁMKA BIBLIK) AKTUALIZÁCIA 1x

25.03.2020 12:07

 hlavnespravy.sk

Mainstream mlčí: Do 99 percent „korona-mŕtvych“ v Taliansku boli predtým veľmi chorí

   Pred niekoľkými dňami zverejnil na svojom webe Taliansky zdravotný úrad štúdiu, kde sa uvádza, že veľká väčšina korona mŕtvych trpela na ťažké chronické ochorenia. Viacerí experti majú pochybnosti aj o spoľahlivosti metód testovania korony a tým aj o výsledkoch testov. Okrem toho posudzujú skepticky aj tvrdenia o extrémne vysokej letalite koronavírusu. Spravodajské centrum Bloomberg publikovalo nedávno článok na základe informácií vydaných Talianskym zdravotným úradom. Článok analyzuje veľmi dôležitú vec (o ktorej som sa v súvislosti s koronou už viackrát zmienil na iných miestach), na ktorú sa vo všeobecnej panike, ktorej obrovská časť z nás podľahla, zabúda a je v ňom aj nasledovné konštatovanie:

Stav imunitného systému a momentálny zdravotný stav organizmu rozhodnú o morbidite a mortalite a pravdepodobne aj o tom, či sa organizmus koronou vôbec nakazí.

Ďalej článok uvádza a zdôrazňuje:

99 percent talianskych koronavírus obetí mali za sebou viaceré vážne ochorenia.

Zmienený zdravotný úrad uvádza, že preskúmal lekárske záznamy okolo 18% talianskych korona obetí a zistil, že z nich len 0,8 % nemali predtým žiadne vážne choroby (aká bola ich životospráva, to ale nie je uvedené – moja poznámka).

Okrem toho trpelo z nich až 75% na vysoký krvný tlak, 33% na choroby srdca a 35% malo cukrovku.

Bloomberg sa zmieňuje, že priemerný vek korona zomrelých bol 79,5 roka (k 21.marcu) a že vyjadrené v percentách zomrú 2% z infikovaných, čo je zhodné so svetovým priemerom.

Priemerný vek infikovaných v Taliansku je 63 rokov.

A všetky talianske korona obete pod 40 rokov mali za sebou ťažké choroby!

Roman Bednár

https://www.hlavnespravy.sk/mainstream-mlci-do-99-percent-korona-mrtvych-taliansku-predtym-velmi-chori/2096532

 

Poznámka Biblik: takže zatváranie obchodov je pokusom o likvidáciu malého a stredného podnikania a celé mediálne trúbenie na poplach je opäť len zámienkou na presadenie plánov satanskej elity? Ak sa neskončí posýpanie chemtrails, prakticky život na Zemi sa systematicky likviduje, imunitný systém človeka je permanentne zaťažovaný a poškodzovaný dýchaním podľa našich infomácii jedovatých a nebezpečných drobných častíc bária, železa a oxidov síry (BaFESO4) a toxických polymérov (vláken - ktoré padajú z oblohy a v ktorých je obalené všetko). Ľudia budú zomierať na banálne choroby. Naša vláda, úrady a ministerstvá a Polícia vrátane MŽP sú podozrivé so spolupráce so satanskými elitami a prispievajú k tomu aj takéto vyjadrenia a dezinformácie: https://www.minzp.sk/ovzdusie/ochrana-ovzdusia/ine/chemtrails/

AKTUALIZÁCIA 1: Pozitívna správa však je, že keď sa pozriete na radar, lietadiel vo vzduchu je oveľa menej ako v iné dni, a vďačíme za to aj poplachu okolo koronav.: https://www.flightradar24.com/48.31,18.09/8