V zariadení pre seniorov v Ubli ochorela na Covid-19 polovica klientov, dvaja zomreli. Všetci boli zaočkovaní (+ doplnená Poznámka Biblik)

14.09.2021 16:15

"V špecializovanom zariadení pre seniorov s mentálnymi ochoreniami a demenciou Kosmatec v obci Ubľa v okrese Snina má polovica klientov potvrdené ochorenie COVID-19, pozitívni sú aj šiesti členovia personálu. Od 3. septembra, keď zaznamenali prvého pozitívneho, im dvaja klienti zomreli. Pôvod nákazy nepoznajú, všetci klienti i personál boli proti novému koronavírusu zaočkovaní. Pre TASR to potvrdila riaditeľka zariadenia Mária Kaťuchová

„Máme 18 klientov, deviati majú potvrdené ochorenie. Uvidíme, ako sa to bude ďalej vyvíjať, je to ťažké, sú to všetko starí ľudia,“ uviedla s tým, že zariadenie prechádza do krízového režimu.

Spomedzi šiestich pozitívne testovaných opatrovateliek majú mať niektoré ľahší, iné ťažší priebeh ochorenia, karantenizované sú v zariadení.

Kaťuchová si pôvod nákazy vysvetliť nevie. „Návštevy boli dovolené len vo vonkajšom prostredí. Očkovaní nepotrebujú test, čo neboli očkovaní, prichádzali na návštevu s testom, naozaj neviem, odkiaľ to prišlo,“ skonštatovala, pričom podotkla, že počas prvej a druhej vlny pandémie nemali v zariadení ani jedného pozitívneho." ZDROJ: https://www.hlavnespravy.sk/v-zariadeni-pre-seniorov-v-ubli-sa-vyskytol-covid-19-dvaja-klienti-zomreli/2676754

TOP KOMENTY:

"Konšpirácie" sa opäť potvrdili ako pravda.

Celá pandémia a šialenstvo svätej vakcíny fFajzer je obrovský podvod!

Dokazuje to, že celé očkovanie je jeden obrovský podvod, ktorého cieľom je opak, ako tvrdili, to znamená depopulácia ľudí. No kde ste teraz experti Sabaky, a ostatná háveď. Kde si teraz biskup Bober, podvodník slúžiaci Satanizmu, ktorý tvrdíš, že vakcína je nádej, že vakcína je Božie požehnanie. Luhár a klamár!!! No kde si teraz Bergólio s výrokom, že "Každý to musí dostať". Klamári a podvodníci slúžiaci Globalistom NWO. Hanbi sa falošný Bergólio aj celá zberba okolo teba!"

 

"lol
Pôvod nákazy nepoznajú, všetci klienti i personál boli proti novému koronavírusu zaočkovaní.
zopakujem
Pôvod nákazy nepoznajú, všetci boli zaočkovaní.
aka zahada"

 

"Hlupakom nedochadza, ze ta nakaza prisla v tych striekackach..."

 

"Jeden prípad (štatistická vzorka) ktorý na hlavu prevrátil celú oficiálnu propagandu a ukázal že vakcinácia:
1. nechráni pred šírením covidu
2. nechráni pred covidom - pretože ochorelo viac ako 50% očkovanej štatistickej vzorky
3. nechráni pred ťažkým priebehom covidu - pretože minimálne 25 a pravdepodobne až 30% štatistickej očkovanej (ochoretej) vzorky má ťažký priebeh
4. nechráni pred smrťou na covid - pretože 13 - 14% (zatiaľ) ochoretých zomrelo na covid.."

 

Poznámka Biblik: tak ako vytriezveli mnohí lekári z ilúzie očkovania, ktorí videli, čo v praxi narobia vakcíny, tak musia vytriezveť z tejto ilúzie všetci. Očkovanie nielenže pred chorobami nechráni, je to metóda globálnej mafie na vyvolávanie chorôb a ovplyvňovanie myšlienok. Veľmi zaujímavý článok výpoveď MUDr. Jana Orosová tu:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od útleho detstva, na to, aby vytvorili určitý typ charakteru a určitý typ presvedčení (určitý typ viery napríklad v očkovanie; pozn. red.), ktoré autority považujú za žiadúce, a akákoľvek kritika týchto praktík sa stane psychologicky nemožná. Aj keď budú všetci chudáci, všetci budú veriť, že sú šťastní, pretože vláda im povie, že sú.“ Bertrand Russell, dielo DOPAD VEDY NA SPOLOČNOSŤ / IMPACT OF SCIENCE ON SOCIETY

(t.j. aj keď všetci budú zdraví, väčšina bude veriť, že všetci sú chorí, keď vláda začne dokola opakovať Covid-19, pozn. red.)

- niektorí si ľudia ťažko dokážu predstaviť, že by ich vo veľkých veciach niekto klamal, myslia si, že keď v televízii hovoria nejakú vec, že sa predsa musí zakladať na skutočnosti, ináč by sa im zrútil svet. Zrútením obrazu sveta si niektorí prešli vyšetrovaním 9/11, vlády sú schopné klamať aj vo veľkom vraždiť svojich občanov! Niektorí ľudia však radšej svoj obraz sveta zachovávajú, tak je to aj s chemtrails, s vierou v očkovanie, s vierou v pravdivosť školskej náuky, s vierou neomylnosť pápeža, atď. - to myslí Bertrand Russell, že sa veľmi usilovne pracovalo na vytvorení takéhoto charakteru človeka, ktorý radšej slepo verí, ako by mal otvoriť oči a pozrieť sa trochu aj sám, a uvažovať, ako to naozaj je a čo sa tu vlastne deje! Vakcíny sú jedna z najúčinnejších zbraní globálnej mafie, ktorá ako vidíte diktuje vládam čo majú robiť.

Pán Ježiš hovorí citát, ktorí sa veľmi hodí aj na očkovanie:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12

Ostatní veriaci, ako napr. Gándhí, považujú vakcínu za špinu, zdôrazňujú, že nemožno očakávať, že jednou špinou upracete druhú! Gándhí očkovanie považuje za jeden z najväčších podvodov, ktorý má na svedomí najviac životov! (čas iba potvrdzuje tento smutný fakt, ale ľudstvo aj každý jednotlivec musí vytriezveť zo všetkých ilúzií, ak máme žiť v normálnom svete) Zároveň Gándhí vyzýva odporcov očkovania, že by sa mali postaviť hoci aj proti celému svetu!