VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, ENG) THE BLACKBERRY WARNING

07.09.2017 22:34

JE NAJVYŠŠÍ ČAS ZVYKNÚŤ SI POUŽÍVAŤ NA MOBILE REPRODUKTOR ALEBO SA NAUČIŤ ŽIŤ BEZ MOBILNÉHO TELEFÓNU A Wi-Fi.

ELEKTROMAGNETICKÉ ŽIARENIE KONTAMINUJE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE.

ČLOVEK, KTORÝ VYPNE Wi-Fi A NAHRADÍ JU KÁBLOM, UROBÍ VEĽA PRE SEBA A SVOJE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE. Wi-Fi V PANELÁKOCH A V AUTOBUSOCH JE ZLOČIN!

VÝROBCA O SVOJOM MOBILNOM TELEFÓNE HOVORÍ, ŽE HO MÁTE DRŽAŤ NAJMENEJ 2,5 cm OD TELA. PODOBNÉ VAROVANIE DNES NÁJDETE V NÁVODE OD KAŽDÉHO MOBILNÉHO TELEFÓNU:

Varovanie výrobcu mobilného telefónu Blackberry:

(!!!PLATÍ PRE VŠETKY MOBILNÉ TELEFÓNY!!!)

Držte zariadenie BlackBerry najmenej 0,98 palca (2,5cm) od vášho tela, vždy, keď zariadenie BlackBerry vysiela. (kedy nevysiela? Iba keď je vypnutý, pozn. prekl.) Ak používate akékoľvek dátové funkcie zariadenia Blackberry, či už s USB káblom alebo bez neho, vždy držte zariadenie Blackberry najmenej 0,98 palca (2,5cm) od vášho tela. Ak používate k telefónu príslušenstvo iné ako od RIM (RIM je výrobca telefónu Blackberry, pozn. prekl.), ktoré sa dotýka vášho tela, zistite, či neobsahuje kov a držte zariadenie BlackBerry vždy najmenej 0,98 palca (2,5cm) od tela, keď zariadenie BlackBerry vysiela.

 

Aby ste znížili vystavenie sa rádiovému žiareniu, zvážte tieto bezpečnostné opatrenia:

● Používajte zariadenie BlackBerry v oblastiach so silným bezdrôtovým signálom. Ukazovateľ sily bezdrôtového signálu sa nachádza v pravom hornom rohu Domovskej obrazovky a zobrazuje sa ako 5 stúpajúcich paličiek. Tri a viac paličiek znamená silný signál. Menej paličiek sa môže zobraziť napríklad v oblastiach ako podzemné parkoviská, alebo keď cestujete vlakom alebo autom, toto môže znamenať zvýšenú silu vyžarovania vášho zariadenia BlackBerry, pretože sa pokúša pripojiť k slabému signálu.

● Prevádzkujte obsluhu zariadenia BlackBerry bez dotyku rúk, vždy, keď je to možné a držte zariadenie BlackBerry najmenej 0,98 palca (2,5cm) od vášho tela vždy keď je zariadenie BlackBerry zapnuté a pripojené k bezdrôtovej sieti. (toto platí zvlášt pre oblasť brucha tehotných žien a nižšiu oblasť brucha dospievajúcich detí) 

(Týmto zrejme myslia, aby deti nenosili mobil vo vačku priamo na tele, vždy by mala byť najmenej 2,5cm medzera medzi telom a telefónom, ináč bezdrôtová sieť je wi-fi, ale takisto aj sieť vášho mobilného operátora. pozn. prekl.)

 

Pre viac informácií o nosení vášho zariadenia BlackBerry si pozrite pribalenú informáciu v článku ‘’Ďalšie bezpečnostné opatrenia

● Znížte dobu potrebnú na vykonanie hovoru (to znamená, aby ste toľko netelefonovali, TELEFONUJTE ČO NAJMENEJ!!! pozn. prekl.)

Zdroj:

https://www.voxo.eu/elektrosmog/rizika-ziarenia#.U0fFh1cQe5f

(na tej stránke sú aj videá-dokumenty, kde hovoria ľudia, ktorí skúmali vplyv žiarenia z mobilov a bezdrôtových zariadení. Kto vie anglicky, sú tam titulky, kto nevie, nevadí, 2 dokumenty sú v češtine, je to veľmi zaujímavé; pozn. prekl.)

 

Článok z angličtiny pre vás preložil Biblik.sk

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!