VČERA MASÍVNE ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS, DNES ĽUDIA KAŠLÚ. SATANISTICKÍ VRAHOVIA SA NÁS ROZHODLI POZABÍJAŤ, RUSI UŽ POCHOPILI, ŽE JEDINÁ MOŽNOSŤ JE TÚTO SATANISTICKÚ BANDU VYSTRIEĽAŤ

07.02.2023 12:32

Včera 6.2.2023 bolo nebo nad Trenčínom od rána poprašované chemikáliami, ktoré na seba viažu oblačnosť, v domácnostiach tvoria väčšinu prachu (Chemtrails vlákna) a ľudia sú chorí a kašlú. Rozprašovanie včera prebiehalo aj v nízkej výške, lietadlá boli zrazu po celej oblohe, dnes prakticky nevidíte ani jedno lietadlo, pretože s kondenzačnými stopami vás ojebávajú! Kondezačná stopa ako si môžete sami vlastným pozorovaním dobre overiť, mizne pomerne rýchlo, prakticky okamžite, obvykle v priebehu niekoľkých sekúnd! Kondenzačná stopa je obvykle tak nepatrná, že v dňoch, keď zrovna nesypú chemtrails, ani na hlavnom letovom koridore voľným okom pri bežnom pohľade nevidíte prakticky žiadne lietadlo! Nikde žiadne kondenzačné stopy neostávajú v dňoch, keď sa zrovna nesype chemtrails! Mimochodom, existuje letový koridor, kde sú z určitých dôvodov smerované lietadlá. V dňoch rozprašovania chemtrails vidíte zrazu lietadlá po celej oblohe - vôbec by tam nemali byť, pretože lietadlá majú určené letové koridory!

Čo urobíte, ak zistíte, že vás chcú zákerne pozabíjať? Že sú dni, kedy náletmi lietadiel rozprašujú materiál, ktorý vážne poškodzuje pľúca? Budete ich žalovať, alebo ich pôjdeme spolu rovno zlynčovať? 

Rozprašovanie chemtails je pokus o vraždu, podali sme niekoľko trestných oznámení na Políciu, písali sme na SHMÚ, ministerstvá, Úrad na ochranu ovzdušia a ďalšie. Každý človek a každý policajt by si mal urobiť vlastný výskum vo veci rozprašovania chemtrails i vo veci účinkov  EM žiarenia !

Fašistov a satanistov, ktorí umožňujú prebiehanie vyvražďovania Slovákov, treba začať riešiť rovnako, ako to riešia Rusi na Ukrajine! Prví napadli a začali vraždiť fašisti a satanisti nás a treba ich čo najskôr zlikvidovať, zastaviť alebo zabiť! Policajti by mali jednoducho vystrieľať svojich nadriadených, ktorí maria vyšetrovanie chemtrails, ľudia by mali nabehnúť na MŽP do SHMÚ a na úrad na ochranu ovzdušia a začať tieto satanistické kurvy namieste vyšetrovať a žiadať od nich odpoveď, ako si dovoľujú kryť genocídu! Ak sa preukáže vina, ľudia ich budú strieľať a vyhadzovať z okien! "AK BY ĽUDIA VEDELI, ČO SME IM UROBILI, NAHÁŇALI BY NÁS PO ULICIACH A LYNČOVALI BY NÁS!" George H.W. Bush.

Ochrankári sú možno mnohí tiež Slováci, mali by likvidovať týchto vrahov, nikde by sa nemali fašisti a satanisti cítiť v bezpečí!

Ľudia už vedia čo satansko-fašistickí vrahovia urobili! Spoločne s Rusmi tieto fašisticko-satanistické svine zaženú znova tam, odkiaľ prišli! (z pekla!) A nech ich do pekla už pošle hocičo -  guľka, súd, basa, šibenica či ich vlastný ochrankár! Určite to nie je naivné volanie "Mier!" čo ich teraz zastaví!

Slováci, vyberte si stranu a ak máte pud sebazáchovy, pridáte sa v boji proti satanizmu a fašizmu k Putinovi a k Rusom! To je dnes to jediné pravdivé volanie po mieri! Ostatné je ľahostajnosť, naivita alebo pokrytectvo! Neutralitu a mier môžeme použiť ako zámienku do boja, podobne ako oni proti nám používajú zámienky "boj proti vírusu", "boj za rovnosť homopráv", "ochrana cez rúška a cez vakcíny" a podobné ojeby, ale oni vedia, že sú to ojeby, no vo vojne aj ojeb môže dobre poslúžiť veci! Vo vojne sa ľudia snažia akýmkoľvek spôsobom zlikvidovať nepriateľa, pretože nepriateľ je pripravený použiť hocičo, aby zlikvidoval vás! Vo vojne sa nebojuje podľa žiadnych pravidiel! Vo vojne je jediný CIEĽ: PREŽIŤ AKO NÁROD A PORAZIŤ NEPRIATEĽA! Bez Putinovho Ruska by mali Slováci a Slovania veľmi znížené šance na prežitie! Fašisti nenávidia práve Slovanov, veď iba Slovania im stále krížia ich satanské a fašístické plány! (Slovák, Slovan - Slovo - Logos) Vtelený Logos bol Pán Ježiš Kristus a Jeho Duch pôsobí predovšetkým v slovanských národoch. Nad Duchom Nebeského Otca a Pána Ježiša Krista fašisti a satanisti nikdy nezvíťazia! Iba On ich môže poraziť, iba On má na Nebi i na Zemi všetku moc!

Fašista bol porazený Rusmi, priateľmi Sovietskeho zväzu a Stalinom! A dúfajme, že bude fašista opäť porazený Rusmi, priateľmi Ruska a Putinom! Teraz, podobne ako v dobe covidovej, máte možnosť prejaviť sa, akí ste protifašistickí bojovníci! Mávať dnes slovenskou vlajkou je podobné ako dať si rúško!

PUTIN JE NÁŠ PREZIDENT A TOTO JE NAŠA VLAJKA!

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

 

 -    -    -

Je to predovšetkým SHMÚ - satanský zločinecký úrad, ktorý marí vyšetrovanie chemtrails a dodnes tieto satanistické zločinecké špiny ojebávajú ľudí s kondenzačnými stopami! Spolu s MŽP a takýmito ojebmi, klamú ľudí podobne ako s vakcínami, ale cez chemtrails nás pravidelne očkujú všetkých! Aj následky budú podobné! Ľudia sa dusia, kašlú, chorľavejú - ale podľa úradov to nie chemtrails a 5G, ale vraj nový vírus! Týmito vyhláseniami doširoka otvárajú dvere k vyvražďovaniu Slovákov! Neurobili a nerobia nič na vašu ochranu, práve naopak!

Ak toto robia, treba sa ich čo najrýchlešie zbaviť! Ide nám všetkým o život, buď sa zbavíme my ich, alebo sa zbavia oni nás! Každým dňom podtínajú naše zdravie, pozrite sa na svoje zdravie, či ste časom zdravší, alebo čoraz viac chorí! Otrávili vzduch cez chemtrails a pokračujú vo výstavbe život ohrozujúcich mobilných vysielačov a 5G!

SHMÚ, Polícia, MŽP, MinDop a Úrad na ochranu ovzdušia sú zločinecké, satanistické, fašistické a teroristické organizácie! Vojna za život proti satanizmu a fašizmu a likvidácia takýchto úradov je na mieste! Ešte si dovolia poberať peniaze z daní Slovákov!

Myslíte si že to pôjde ináč ako vojnou?

Oni mier nechcú, chcú vojnu a totalitnú svetovládu a je im jedno, koľko ľudí pritom bude treba obetovať! Je im jedno, že riskujú aj nukleárnu vojnu! Je im jedno, že ľudí totálne ožobračujú a podávajú ľuďom vakcíny od detstva, ktoré spôsobujú choroby a smrť! (Pošlite do riti aj každého lekára, ktorý čo i len spomenie slovo vakcína a choďte preč od neho, VAKCÍNA JE CHOROBA, každá vakcína je hazard so zdravím a so životom)

-   -   -

Satansko-fašistickí vrahovia okupujú Políciu, úrady, zmocnili sa väčšiny kľúčových postov vo vláde a na rozhodujúcich úradoch. Vyzývame ľudí aby sa pridali vo vojne proti satanizmu a fašizmu k Putinovi a k Rusom a ak neviete bojovať ináč, pridajte sa k ruskej armáde alebo založte hnutia apartizánske skupiny a začnite týchto satanisticko-fašistických vrahov likvidovať!

PUTIN JE TERAZ NÁŠ PREZIDENT! A RUSKÍ VOJACI SÚ  TERAZ NAŠI! Prosím vás pochopte to, a zahoďte takzvané slovenské vlajky, vytiahnite do boja s červenou vlajkou, nebuďte ako úplní kokoti, čo teraz idú naivne volať po neutralite a mieri uprostred boja, kde treba urobiť zásadné rozhodnutie - vybrať si svoju stranu! Prinajlepšom, ak zvíťazíme, by sme sa mohli vyhnúť nukleárnej vojne ale mier nebude, dokiaľ fašisti a satanisti nebudú zlikvidovaní alebo nejakým spôsobom odstavení od moci! A oni to len tak neurobia, pre svoje ciele dali do stávky i celú Zem! Slová ako neutralita a mier môžeme aj my teraz použíť ako zámienku na prípravu vojny! Ako by ste sa správali a čo by ste robili doteraz, ak by ste vedeli, že ak nedáte do boja za život proti fašistom všetky sily, hrozí nukleárna vojna?

Putin sa bráni a Putin bráni Rusko aj všetkých Slovanov a ruskí vojaci bránia svet pred samotným diablom!

Akýmkoľvek spôsobom sa snažte aj vy odstrániť, poškodiť alebo zlikvidovať satansko-fašistických vrahov! Vo vojne je každý jeden malý bod dôležitý, každá web stránka, každé hnutie, každé slovo, každá guľka, granát, raketa a dokonca i každý list nám môže pomôcť zvíťaziť v tomto boji za život! JE NESKORO VOLAŤ PO MIERI UPROSTRED VOJNY! Satanisti a fašisti zbrane len tak nezložia, pokiaľ k tomu nebudú prinútení! Treba bojovať ako každý vie, vojaci, policajti a majitelia zbraní - treba čistiť zbrane a nabíjať samopaly! Odstráňte zločincov a vrahov zo slovenských úradov, nech si na Slovensku žiadny fašisticko-satanistický vrah nie je istý ani bezpečnosťou ani životom!

Chemtrails, 5G, vakcíny, ožobračovanie ľudí lockdownami a navyšovanie cien palív a energií vedie ku chorobám a smrti, to sú ich nové opatrenia! Preto naschvál vyprovokovali a podporujú vojnu na Ukrajine!

Za dodávky zbraní satanistom a fašistom na Ukrajine je trest obrátenie zbrane proti vrahovi! Každý Slovák či Rus môže na mieste zabiť nepriateľa, pretože dodávkami zbraní satanistom a fašistom na Ukrajine zapredaní zradcovia z takzvanej slovenskej vlády pália po nás! Vidíme aj u nás rozbombardovaný štát a trpiacich a umierajúcich ľudí - to je výsledok vlády kolaborantov so satanským režimom!

Zločiny satanistických vrahov sú jasné, ľudia by sa mali ozbrojiť a začať konať! Dobrý fašista, mŕtvy fašista! Ak nezabijete fašistu, zabije on vás! Šéfov Polície, SHMÚ a Úradu na ochranu ovzdušia treba vystrieľať, za to, že kryli, ojebávali a dlhodobo umožňujú genocídu rozprašovania chemtrails! To sú prvotriedni vrahovia a každý deň ich pôsobenia si vyžiada ďalšie životy, preto ľudia robili atentáty na fašistov!

Tým, že na Slovensku začali otvorene podporovať zločinecký režim na Ukrajine, už prešli k priamemu vyvražďovaniu. Sami sa prihlásili k vrahom!
Ľudia vedia, že majú v pláne vyvražďovať národy, nájde sa aj pre nich guľka, slovenská, česká alebo ruská! Je zaujímavé, že práve Rusi, Češi a Slováci stále majú stále kľúčovú úlohu vo veci protifašistického odboja.

Najvyšší čas začať likvidovať fašistických vrahov, ináč zlikvidujú nás!

Je vojna!

Tieto čiary sú chemické a biologické zbrane, bite na poplach a likvidujte fašistov a ich úrady, ktoré kryjú genocídu:

Chemtrails TN - 6.2.2023, 16:16

 

LINK ULOZTO 8x raw foto, CHEMTRAILS TN 6.2.2023:

https://ulozto.sk/file/SCCJuFbeTAt8/chemtrails-tn-6-2-2023-zip#!ZGuyZQR2A2V0L2DmZGVkMQNmA2L5ZQu0DIEEI1WKDyMyK2RjZj==

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!