VEĽKÝ ZÁNIK KRETÉNOV

09.04.2021 17:02

"Nič neurobia. Všetci títo kreténi vymrú, či už na priame alebo nepriame následky. Do histórie to vojde pod názvom Veľký zánik kreténov. Zvyšok, čo bude pravdepodobne menej ako miliarda ľudí rozumných, potom môzu začať zlatý vek ľudstva." diskusia na HS

- - -

Žijeme v čase, kedy väčšina ľudí nežije vlastný život. Je to život podľa televízie, Matrix alebo lepšie povedané IDIOKRACIA

Pohľad na hoviadka, ktoré idú oproti na druhej strane cesty asi tak cca na 4 metre odo mňa a začnú si v šoku zakladať rúška na papule... Ešte smiešnejšie je, keď sa im to nedá nasadiť, lebo vietor im duje prudko do chrbta. Ja nechcem znevažovať ich vieru v ochranu týmito pomôckami, ich vec, ich náboženstvo. Len nech ma nikto nenúti vyznávať toto rúškovo-respirátorské náboženstvo. Od začiatku tu šlo o to, aby sme sa všetci obliekali rovnako a sami robili kroky, ktoré nám podkopávajú imunitu. (rúško je určitý typ  neofašistického oblečenia, niečo ako žltá hviezda čo mali povinne nosiť židia - a viete ako skončili)

Prvý faktor nalomenia imunity je strach. Veď predsa človek by takto žiť nechcel, alebo áno? Mať 24 hodín denne na pamäti nejaký vírus (ako to médiá chcú) a správať sa "zodpovedne" – t.j. ako kretén, ktorý si sám bráni prístupu kyslíka? Zabijak patogénov je kyslík, je nebezpečné obmedzovať ľuďom dýchanie, veď to je na chorobu! Zrazu sa v telke povie "vírus" a zhovadilosti sú razom normálne, dokonca vnucované kreténmi! Aj každý policajt by sa mal hanbiť čo i len spomenúť nejaké rúško! "Hej otrok, tak čo pridusíš sa sám alebo ti dáme pokutu?" Ak je toto možné s rúškami, to isté možné a veľmi pravdepodobné je aj s vakcínami. A stále tu niekto nechápe, že rúško to nie je len rúško, ale počiatok fašistického teroru, ktorý treba v základe odmietnuť!

Nikdy nebola oprávnená požiadavka aby človek pod hrozbou nejakého nátlaku nosil rúško! Tam, kde to je naozaj potrebné, je to aj prirodzené a DOBROVOĽNÉ. Nepoznám chirurga, ktorý by sa dobíjal na operačný sál bez rúška, že on chce normálne dýchať. Dočasne sa lekár dobrovoľne a prirodzene obmedzí, aby náhodou nenapľul do sterilných dutín pacienta. Tam sú rúška na mieste. Ale rúška po obchodoch a po uliciach? Tu už by malo ľuďom svitnúť, že máme svoje práva a terorizovať nás nikto nebude, lebo každý kretén si môže obliekať buď skafander alebo respirátor, alebo môže byť zavretý doma až do Súdneho dňa!  Kreténi tie rúška chcú ešte vnucovať ľuďom ako keby to bola normálna vec! Ide o to, aby sme sa všetci obliekali rovnako a donútiť nás myslieť si o zhovadilosti, že je normálna - ináč sa tie rúška a lockdowny vysvetliť nedajú! Veď aj lesby a teploškov vyhlasovali niektorí politici a médiá za normálnu rodinu! Okrem kresťanov väčšina na to nemala žiadny názor, ktorý by dokázali nahlas povedať! A keďže okrem pár kresťanov sa tu proti homopropagande ani nikto tak výrazne nebúril, potom tu hneď boli aj pokusy dekriminalizovať pedofilov! Ak by bol na to vtedy taký tlak ako dnes a väčšina by súhlasila, Vy by ste ustúpili? Teraz podobnú hru brať zvrhlosť ako normálnu vec hrá väčšina, s tichým súhlasom. Čože, ale tá väčšina oni už neveria snáď, že ak teraz sú to rúška, tak zajtra to bude vakcinacizácia?

- - -

Dýchajte vzduch a hľadajte a nájdite si prirodzené spôsoby na posilnenie imunity

Aj množstvo čistiacich prostriedkov funguje na báze kyslíka. Základom zdravého tela je správne dýchanie a dýchať kyslík, čerstvý vzduch! Kto si myslí, že potrebuje ochranu od normálneho prostredia (ako možno niektorí vážne chorí pacienti) môže nosiť na ústach ochranné pomôcky, ktoré uzná za vhodné. Snáď by pár rakovinárov, ktorí tu občas chodili v rúšku skôr než tento trápny scénár s rúškami začal nechcelo druhých nútiť, aby sme ich chránili? Bola by to maximálna drzosť, zhovadilosť a forma nátlaku. Aj výzvy k noseniu či nasadeniu rúška sú formy nátlaku. Máte právo, ale ak rozumiete, tak aj povinnosť ich odmietnuť!

Považuje sa za normálne vyvesiť ceduľu "VSTUP LEN S RÚŠKOM", ale bolo by hriechom napísať "VSTUP POVOLENÝ IBA BELOCHOM". Diskriminácia je nebezpečná vec, začína sa nevinne ale končí nenávisťou až likvidáciou určitých skupín, alebo rovno holokaustom! (Nebude stačiť ceduľa "VSTUP LEN S PLATNÝM OČKOVACÍM PASOM", neočkovaní už dnes môžu byť hrozbou všade, tak ako bol včera na Slovensku hrozbou cyklista bez rúška. V Izraeli sa neočkovaní už obávajú, že ich budú zabíjať! Predsa uvedomelí ľudia a právnici by si mali byť tohoto vedomí a rozdupať pokusy o fašizmus už v základe! KDE STE VY VŠETCI BOJOVNÍCI PROTI FAŠIZMU?

Fašizmus sa vyznačuje terorom, ideológiou a propagandou. Výzva k noseniu rúška je maximálna drzosť, zhovadilosť a teror. Akurát niekto tu má ľudí za dobytok, vlády dajú povel k samodeštrukcii cez rúška, cez respirátory, testy a vakcíny. No a kreténi bez toho, aby urobili vôbec nejaké rozhodnutie jednoducho povedia: „Je to nariadenie!“ Dokonca aj Polícia je zneužívaná na kontrolu rúšok a podobných nezmyslov. Ak to takto pôjde ďalej, pri nariadení odvádzať nezaočkovaných do vyhladzovacieho tábora to už asi žiadnemu policajtovi nebude divné.

Poznáte Milgramov experiment? Ak nie, tí, ktorí vydali tieto deštruktívne nariadenia ho určite poznajú... Aký je rozdiel v tom, ak niekto niekoho dnes núti nosiť úplne neprirodzenú vec na tvári v porovnaní s tým, ak zajtra bude nútiť ľudí do očkovania? Vy ten zajtrajšok práve tvoríte! Vy rozhodujete, čo tu bude!

Napríklad môže sa tu vyvolať technologicky (chemtrails) alebo umelo (nakoľko štáty nie sú potravinovo sebestačné) nedostatok potravín a môžu povedať, že potraviny budú vydávať predovšetkým zaočkovaným... (príp. môže prísť nejaká živelná pohroma a pod., ktorá sa dá dnešnými technológiami vyvolať...) Alebo postačí ako zámienka na diskrimináciu vírus? Bude sa aj hasič čo zachraňuje ľudí z horiaceho domu pýtať: "KDE MÁTE RÚŠKO?" alebo príde vám normálne, ak by štát vydal hasičom nariadenie nezachraňovať nezaočkované deti? Ale veď na Slovensku niektorí lekári neošetria človeka bez testu alebo bez rúška! Pane Bože, sú títo lekári úplní kreténi, alebo nevedia, čo robia? (Vďaka Pánu Bohu však, väčšina lekárov a zdrav. personálu, ktorých som stretol v Trenčíne sú inteligentní ľudia, nehľadia na tieto veci) Zubár však povedal, že vyžadujú test... Už nestačí rúško! Už treba test! Kedy to začalo? Neprešiel ani rok! Budúci rok to na 99% bude očkovanie! (viď situácia v Izraeli)

Išlo to krok za krokom – vynucovanie rúšok, vynucovanie testov a ďalší krok je vynucovanie vakcín. Násilie a teror sa stupňujú, ale nerobí to Matovič ani politici, ale ten istý svinský duch čo je v nich je aj v niektorých z vás. Pokúša každého človeka, aj Pána Ježiša pokúšal (Matúš 4.), Pán Ježiš mu však povedal rázne: "Odíď satan!" Takto by sme mali rázne povedať aj my: ODÍDITE FAŠISTI! A RÁZNE VYJADRIŤ NESÚHLAS S FAŠITICKÝMI OPATRENIAMI! TAK, ŽE ICH VIAC NEBUDETE DODRŽIAVAŤ! Lebo fašizmus tu klíči, raší a vy ho ešte aj hnojíte a zalievate! Z tej úrody sa aj poseriete ak ešte chvíľu budete v tej pasivite pokračovať! (Obchodníci si jednoducho viac nemôžu dovoliť mať zavreté ani Vy si viac nesmiete dovoliť podriaďovať rúškam, testom a očkovaniu, čím viac to ľudia robia, tým viac živia tento podvod) Aspoň vidieť všetko pokrytectvo tých tzv. protifašistických bojovníkov, teraz sú ticho, vtedy sa chceli len zviditeľniť...

Bez Pána Ježiša má zlý duch nad vami kontrolu! Oklamal vás a tam, kde sa prejavuje u niektorých viac, má tú drzosť po niekom pokrikovať „Kde máš rúško?“ prípadne tie útoky na babky v okuliaroch: „Pani, dajte si to rúško až na nos!“ a babička potom nielen že normálne nedýcha, ale ani normálne nevidí! Zchrapúnčelosť niektorých slovenských hovien nemá hraníc! Nie to nie sú ľudia, sú to hovná! Vôbec si neviem predstaviť, že by niekto, kto si hovorí Angličan mal tú drzosť takto starať sa do druhého. Tak potom, prečo niekto, kto si hovorí Slovák, robí hanbu celému nášmu národu? Alebo je to iba na Slovensku zvykom, zachádzať s človekom ako s otrokom alebo ako s väzňom? Už keď vidím tie papuče na autách – ak by niekto potreboval ísť súrne do nemocnice, je vôbec možné, že mu niekto zablokuje auto? Je vôbec možné, že exekútor bez súdu len tak zablokuje účet a ešte sa vyhráža? Je možné, že policajti vás len tak okamžite odvedú z bytu, lebo niekto na vás podal trestné oznámenie? Tieto veci sa tu diali aj pred covidovým scénárom – k ľuďom sa správali ako k totálnym kreténom a nútili ich úplne zvrhlosti považovať za „právo“! Neskôr prišlo nové právo – nechceš si dať zmerať teplotu? Nepustíme ťa do nemocnice! Nedáš si rúško? Neošetríme ťa a neurobíme ti rontgen. Tí kreténi ešte aj ležiacim pacientom dali rúška! (vážne chorí chudáci ležiaci na lôžkach išli na rtg v rúškach!)

A to dokonca ešte aj deti v škôlkach spávajú v rúškach! Potom sa takí rodičia čudujú, že tu máme juvenilnú justíciu? Veď rúško je pokusom o poškodzovanie dieťaťa! Im sa na tom nezdá možno nič nenormálne, podobne, ako pre nich asi nie je nenormálny lockdown a ďalšie psychopatove fašistické opatrenia! Ale načo sa budeme nad nimi rozčuľovať, imunitu si kreténi narušia obmedzením kyslíka dýchaním cez rúška, a chemikálie alebo rovno nákazu do seba dostanú cez testovanie a vakcíny. Pre mnohých “zodpovedných“ kreténov čo zodpovedne dusia seba aj svoje deti, každý ďalší pokus “chrániť sa“ alebo byť "zodpovedný" môže byť tá posledná kvapka! (aj dlhodobé vdychovanie chemikálií a drobných častíc uvoľnujúcich sa z rúšok a respirátorov je hazard so zdravím, tieto veci sú aj tak sami o sebe nebezpečné - viac vám povedia lekári a výskumníci tu)

Čas ukáže následky, za nebezpečenstvo považujem teda nielen samotné obmedzovanie dýchania ale aj vdychovanie pachov a drobných častíc z výroby rúšok a respirátorov. Pre zdravých sú to nebezpečné veci a zdraví sa potrebujú predovšetkým chrániť zvútra, aj preto je tak dôležitý normálny život, resp. aby tu bol v každej situácii čo najviac zachovaný kľud a pokoj! Veď to určite tí hajzli, čo sa rozhodli týrať národy dobre vedia, choroby zo strachu a choroby z dodržiavania opatrení nazvú Covid-19! A kreténi im veria! Médiá povedali: "Svet horí!" a ľudia si začali striekať vodu do obývačky a všade sa vylieva toľko vody, že všetci sa topia, pričom dodnes ani nikde poriadne nehorelo! Plamene ukazovali len v telke, väčšinou falošné, niektoré prípady úmrtí môžu súvisieť s očkovaním proti chrípke v priebehu posledných dvoch rokov. Pretože ak očkovaný človek ochorie, obvykle má horší priebeh choroby a poškodenú imunitu, celkovo nižšie šance prekonať chorobu. Už reakcie po očkovaní bývajú niekedy dosť vážne, ale veď aj mamičkám hovoria, že to je vraj normálne... Teraz ľudia tiež normálne ochorejú a niektorí zomierajú po očkovaní proti Covidu, ale zatiaľ tu ešte na Slovensku ani nezačalo masové očkovanie a väčšina z tých zaočkovaných ešte nestihla dostať ani lepšiu chrípku. Pravdepodobne ak ochorejú, budú mať ťažší priebeh a budú zomierať! Kreténi, čo si nevedia urobiť vlastný výskum o očkovaní, pochopia neskôr.

Zatiaľ jedna z najväčších pohrebných služieb v Trenčíne nezaznamenala žiadny zvýšený počet úmrtí! V televízii nehovoria pravdu a vy ste na základe ich falošnej poplašnej správy začali rozkladať republiku, dodržiavať lockdown a propagujete zvrhlosť nosenia rúšok ako novú módu! Myslíte si, že ak obchody a reštaurácie nie sú vaše, že kolaps týchto odvetví sa vás nedotkne? Bude vám to padať na hlavu a bude to bolieť! Ale vy ste sa bez akéhokoľvek vlastného výskumu začali zo dňa na deň hrať na pandémiu len preto, že to povedali v telke! Zapojili ste sa do autodeštrukčného programu, likvidujete sa obmedzovaním dýchania, riskujete zdravie testami a vakcínami. Následky Covidu poznáte len z televízie, ale následky opatrení, ktoré podporujete vidíte okolo a ak ešte cítite, tak je ich cítiť všade, a dotýka sa vás to aj keď ste sami! Otázka času koľko toto ešte vôbec bude aspoň trochu znesiteľné, lebo každým dňom ak dodržiavate tieto opatrenia prilievate olej do ohňa viac, ale tvárite sa, že vy kreténi hasíte! Celá táto situácia potom vojde do histórie ako "Veľký zánik kreténov".