VERIACI ČERNOCH: BOH MA DO TEJ MIERY MILUJE, DO AKEJ JA MILUJEM JEHO / NEGRO THE BELIEVER: GOD LOVES ME AS MUCH AS I LOVE HIM (SK, ENG)

29.04.2023 12:13

Pán prikazuje svojim učeníkom o viere

"22 A Ježiš odpovedal a riekol im: Majte vieru Božiu! 23 Lebo ameň vám hovorím, že ktokoľvek by povedal tomuto vrchu: Zdvihni sa a hoď sa do mora! a nepochyboval by vo svojom srdci, ale by veril, že sa stane, čo hovorí, bude mu, čokoľvek by povedal. 24 Preto vám hovorím: Všetko, za čokoľvek modliac sa prosíte, verte, že dostanete, a bude vám. 25 A keď stojíte na modlitbe, odpúšťajte, ak máte niečo proti niekomu, aby aj váš Otec, ktorý je v nebesiach, vám odpustil vaše poklesky. 26 Ale ak vy neodpustíte, ani váš Otec, ktorý je v nebesiach, vám neodpustí vašich pokleskov." Marek 11. Kapitola, Biblia Roháček

"22 Jesus answered and said to them, If you have faith in God, 23 Truly I say to you, Whoever should say to this mountain, Remove and fall into the sea, and does not doubt in his heart, but believes that what he says will be done, whatever he says will be done to him. 24 Therefore I say to you, Anything you pray for and ask, believe that you will receive it, and it will be done for you. 25 And when you stand up to pray, forgive whatever you have against any man, so that your Father in heaven will forgive you your trespasses. 26 But if you will not forgive, even your Father in heaven will not forgive you your trespasses." Mark 11, Bible LAMSA
 

-   -   -

VERIACI ČERNOCH: BOH MA DO TEJ MIERY MILUJE, DO AKEJ JA MILUJEM JEHO / NEGRO THE BELIEVER: GOD LOVES ME AS MUCH AS I LOVE HIM (SK, ENG)

"V Basre dlho nepršalo, ľudia sa modlili za dážď, ale Boh nás nevyslyšal. Potom vošiel do modlitebne černoch.

"Bože môj, Pane môj a Vládca môj! Dokedy ešte budeš svojim sluhom odopierať to, čo Tvojej vznešenosti neurobí nijakú ujmu?! Odčerpalo sa azda to, čo si mal, alebo sú prázdne pokladnice Tvojej milosti?! Pri láske, ktorú voči mne prechovávaš, ihneď nás obdaruj hojným dažďom!"

Len čo sa černoch domodlil, nebo sa zamračilo a začalo pršať. Voda sa liala ako z veľkej krhly. Utekal som za černochom a zastavil som ho. Opýtal som sa:

"Ako si sa opovážil takto sa prihovárať Bohu?

nechápavo na mňa pozrel a povedal mi:
- "Ako som sa k Nemu prihovoril?" opýtal sa ma.
"Povedal si, pripomenul som mu, "pri láske, ktorú voči mne prechovávaš... Ako vieš, že Boh Ťa naozaj miluje?"
- "ODÍĎ ODO MŇA, KEĎ NEDBÁŠ O SPÁSU SVOJEJ DUŠE! povedal černoch a doložil: Čo myslíš, kde som bol, keď mi dal silu, aby som vyznal Jeho Jedinečnosť? A kde som bol, keď ma obdaroval tým, že som spoznal jeho tajomnú podstatu? Myslíš si, že by mi dal silu a istotu, keby ma nemiloval? Boh ma do tej miery miluje, do akej ja milujem jeho."
 
ZDROJ: Tisíc a jedna noc (4. zväzok, prekl. Ján Paulíny, Rozprávanie o nábožnom černochovi)
 
 
ENGLISH:
"It didn't rain in Basra for a long time, people prayed for rain, but God didn't hear us. Then a negro entered the prayer room.
 
"My God, my Lord and my Ruler! How long will you withhold from your servants that, which will not do any harm to your majesty? Is it all depleted what you had, or are the treasures of your grace empty? With the love you have for me, grant us abundant rain immediately!"
As soon as this black man finished his praying, the sky clouded over and it started to rain. The water was pouring like from a giant bucket. I was running after this negro, I stopping him and asking:
 
"How dare you speak to God like that?
He looked at me incomprehensibly and said:
- "How did I speak to Him?" he asked me.
"You said, I reminded him, "with the love you have for me..." How do you know that God really loves you?'
- "GET AWAY FROM ME IF YOU DON'T TAKE CARE ABOUT THE SALVATION OF YOUR SOUL!" said the negro, adding: "Where do you think I was when He gave me power to recognize His Uniqueness? And where I was, when He gifted me with knowing His mysterious essence? Do you think he would give me strength and assurance if he wouldn't love me? God loves me as much as I love him." (source THOUSAND AND ONE NIGHT, pt. 4, slovak book tr. Jan Pauliny, quick translate thanks to translate.google.com, corrections Biblik)
 
Súvisiace články / related articles:
JOHN RAMIREZ: NO PRAYER COMES BACK EMPTY WHEN YOU PUT THE NAME OF JESUS / JOHN RAMIREZ: ŽIADNA MODLITBA NIKDY NIE JE BEZVÝZNAMMÁ, AK NESIE MENO PÁNA JEŽISA KRISTA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-no-prayer-comes-back-empty-when-you-put-the-name-of-jesus-john-ramirez-ziadna-modlitba-nikdy-nie-je-bezvyznamma-ak-nesie-meno-pana-jezisa-krista/
 
MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!