VIAC AKO 500 ZAMESTNANCOV AMERICKEJ NEMOCNICE ODMIETLO OČKOVANIE, PODALI ŽALOBU, ZVÍŤAZILI A ZÍSKALI ODŠKODNÉ 10 MILIÓNOV DOLÁROV (+Poznámka Biblik: tí, ktorí išli svojim zmýšľaním proti Bohu a Životu, títo ľudia na Zemi končia!

31.07.2022 11:47

ac24.cz

"Více než 500 zaměstnanců nemocnice NorthShore University HealthSystem v Chicagu, kteří byli propuštěni poté, co odmítli očkování Covid na základě náboženských námitek, získalo odškodnění ve výši 10,3 milionu dolarů. "

„Žádné pracovní místo v jakémkoli zařízení NorthShore nebude považováno za zakázané pro neočkované zaměstnance se schválenou náboženskou výjimkou,“ napsala Liberty Counsel v tiskové zprávě."

„Toto urovnání by mělo být varovným signálem pro každého zaměstnavatele, který nevyhověl zaměstnancům, kteří se z náboženských důvodů stavěli proti injekcím COVID, nebo je od nich osvobodil,“ řekl Staver.

„Žalobci jsou přesvědčeni, že přijetí vakcíny Covid-19, která byla testována, vyvinuta nebo vyrobena s použitím buněčných linií potracených plodů, by je nutilo porušit jejich upřímně zastávané náboženské přesvědčení tím, že by je přimělo k účasti na potratovém podniku, který považují za nemorální a vysoce urážející Boha.“ https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/zdravotnici-odmitli-covid-injekci-vyhrali-soud-a-dostanou-pres-10-milionu-dolaru/

- článok anglicky tu

Poznámka Biblik: vyžadovať rúška, testy alebo vakcíny bol a je kriminálny čin! Mnohí ľudia, ktorí sú vo svojej podstate kriminálnici a zločinci, ktorí sa odvrátili od Boha a rozhodli sa žiť úplne bez ohľadu na Boha, Ktorý JE Život, nielenže takéto zločinné opatrenia vyžadovali, ale im podobní ich svojou účasťou aj podporovali! Mnohí očkovaní život a zdravie stratili, mnohých to čaká, zaočkovaní bývajú chorí a stále majú tzv. Covid, čo je vlastne poškodenie zdravia a imunity predovšetkým testami a vakcínami! Takto elegantne sa svet čistí od prázdnych obalov od ľudí, ktorí sú síce navonok slušní, ale vo vnútri chrapúni schopní čohokoľvek, pretože kto vnútorne nemá lásku k Bohu, čo je vlastne láska ako taká, potom nemá ani lásku k človeku a ani žiadne pevné hodnoty, nemá nič! A dá sa s ním robiť všetko, je možné z neho vychovať dokonalého otroka i dokonalého esesáka! Oni sú vlastne vírus, od ktorého Zem bude definitívne očistená a tento proces práve sledujeme! U mnohých testovaných a očkovaných sa objavujú choroby, zúrivosť, strata energie, pretože energia postupne čoraz viac prúdi len k tým, ktorí chcú žiť v Pravde, tí, ktorí išli svojim zmýšľaním proti Bohu a Životu, títo ľudia na Zemi končia! Sú postupne odstraňovaní, ako každý, kto si založil svoj dom na niečom inom ako na skale (Matúš 7:24-29) a spoločne s nimi zo Zeme zmizne aj nenávisť, lož a každé svinstvo! Pre mnohých, ktorí podstupovali alebo dokonca vynucovali testovanie a očkovanie to bude to posledné svinstvo, ktorého sa vo svojom živote dopustili, ich čas na Zemi je spočítaný a odsýpa sa im zdravie aj energia ako posledný piesok v presýpacích hodinách! Fašisti a hajzli končia! Prichádza Pán Boh a Jeho spravodlivé súdy!

Prof. Luc Montagnier tvrdil, že je to práve očkovanie, ktoré vytvára nové varianty vírusu:

https://www.biblik.sk/news/popredny-virolog-montagnier-varuje-ockovanie-vytvara-nove-varianty-virusu/

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU