VIZITKA FĽANDRY A SATANSKEJ VLÁDY: VOLAJÚ NÁM CHORÍ DÔCHODCOVIA, KTORÍ NEMÔŽU PRACOVAŤ A SO 150 € DÔCHODKAMI NEMAJÚ ANI NA JEDLO (6xDOPLNENÉ: CIELE SLOVENSKÉHO NÁRODA: VLASTNÉ BÝVANIE, POTRAVINOVÁ A ENERGETICKÁ SEBESTAČNOSŤ + SILNÁ ARMÁDA)

31.05.2022 12:01

VIZITKA FĽANDRY A SATANSKEJ VLÁDY: VOLAJÚ NÁM CHORÍ DÔCHODCOVIA, KTORÍ NEMÔŽU PRACOVAŤ A PROSIA NÁS O POMOC! NEVYCHÁDZAJÚ IM PENIAZE UŽ ANI NA STRAVU!

MNOHÍ DÔCHODCOVIA A CHORÍ ĽUDIA  SO 150 € DÔCHODKAMI, dávkami v hmotnej núdzi  a invalidnými dôchodkami tu už NEMAJÚ ANI NA JEDLO!!! Žijú v obavách, ako prežiť,  chodia pracovať ako môžu, tŕpnu, za čo si kúpia drevo na zimu! Proste, majú úplne iné problémy, ako väčšina z nás!

Túto vážnu situáciu 150-200 eurových dôchodkov mala dávno vláda riešiť! My Biblik.sk hovoríme, že ak sa trhajú najslabšie články reťaze spoločnosti, ohrozuje nás to všetkých! Preto sociálne slabým osobám a rodinám treba pomáhať. Pomoc by mala byť systematická, organizovaná a koordinovaná, situáciu by mala určite riešiť aj vláda! Veď čo je to za satanský systém, kde dajú človeku 150 € dôchodok a povedia mu, aby si išiel vybaviť nejakých 60 € dávku v hmnotnej núdzi, veď príjem pod 600 € situáciu ohľadom normálneho bývania a normálnej stravy vôbec nerieši! 600-900 € by mal byť základný príjem, aby tu nikto nemusel byť bezdomovec a žobrať! Zároveň by mohli byť tvrdé postihy pre rodičov, ktorí normálne nezabezpečujú svoje deti, ale i tvrdé postihy pre opilstvo, povaľačstvo a bezdomovectvo! Prečo by tu mali byť dávky, dotácie a dôchodky a aparát zbytočných úradníkov, ktorí toto riešia vrátane organizácií, ktoré financujú seba? Potrebujeme ďalšiu zbytočnú prácu, zbytočné organizácie a zbytočných úradníkov? Aby sa tieto peniaze nestratili, je potrebné pre Slovákov systematicky riešiť vlastné zdravé bývanie! To by mal byť ústavný zákon a náš cieľ - vlastné bývanie, potravinová a energetická sebestačnosť a silná, dobre vyzbrojená armáda! Máme tu vodu, lesy, hory i úrodnú pôdu a to je obrovský poklad, ktorý stojí za to brániť! A do takejto vody sypať chlórové vápno a dezinfekcie - to je zločin! Môžeme mať špičkovú zdravú vynikajúcu vodu priamo z točky ako Švajčiari a som za úplný zákaz do vody niečo pridávať!  Vodu je možné upraviť aj ináč a zabezpečením prvotriednej čistej vody je možné eradikovať množstvo chorôb! Choroby sú následok človekom alebo ľudskou neznalosťou porušeného prostredia, nedostatku/nadbytku alebo iného porušenia, poškodenia! Očkovanie ani sypanie chlóru do vody to v skutočnosti vôbec nie je riešenie, existujú obrovské nežiadúce účinky takýchto metód! A tieto následky sa nám vracajú v podobe stále nových chorôb a nových problémov - nazývajú sa civilizačné choroby! Bol by nejaký človek, odborník, lekár ochotný uznať, že napríklad očkovanie alebo chlórovanie vody môže byť aj pri povedzme teoreticky 100% účinnosti vakcín/dezinfekcií v základe fatálny omyl? Že prinajlepšom, takýmito neprirodzenými metódami, kedy invazívne hrubo zasahujeme do prirodzeného prostredia človeka/vody iba vymeníme jednu chorobu za druhú? Pokiaľ sa maximálne nesnažíme o zachovanie prirodzenej imunity a prirodzeného stavu prostredia/vody/pôdy/ovzdušia - to je to, čo nás vychádza ohromne draho! Viď kniha Srdeční choroby, cholesterol, chlor:

https://www.biblik.sk/products/srdecni-choroby-cholesterol-chlor/

Z bežných metód domácej úpravy vody napríklad veľmi môže pomôcť štrukturovaná voda - pripravovať z bežnej vody i z vody z prameňov!

Tvrdím, že draho nás vychádza chlórovanie! Švajčiari a niektoré vyspelé štáty nechlórujú vodu a majú silnú armádu! Veď predsa nikdy neviete, kedy sa môže objaviť ďalší psychopat! Súčasné vlády ako sa zdá, boli dosadené na umožnenie likvidácie Slovenska a Slovanov, výmenou za drancovanie a kradnutie, kde každý priemerný politik sa stal minimálne milionár ak nie miliardár! Ak by sme mali politikov, ktorí majú skutočnú moc, situácia na Slovensku sa dá riešiť, viď príklad arabského šejka:

"Jeden arabský šejk vyhlásil: "Nejako sa nám tu rozmohla kriminalita. Myslím si, že by jej nemalo byť." A za týždeň bolo po kriminalite."

_______________________________________

Ako je možné, že žiadna vláda na Slovensku doteraz neriešila situáciu ľudí žijúcich na hranici chudoby so 150 - 200 eurovými dôchodkami? Čo vlastne takzvané slovenské vlády okrem riadeného kolapsu riešili? EU a zavedenie eura prispelo k ožobračeniu Slovákov, a o opatreniach bláznovlády netreba ani hovoriť! Tí, ktorým fľandra a takzvaná slovenská vláda slúži, im asi teraz najviac vadí, že ešte máme cenovo dostupnú elektriku, ropu a plyn!

Slováci sa divia, ako sa tu pomáha Ukrajincom a mnohí naši dôchodcovia majú problém zabezpečiť si jedlo!

Teraz sú dôchodcovia v obrovských problémoch, pretože ani pri najlepšej snahe po zaplatení účtov nemajú ani na jedlo!

Inzerát inzertné noviny č. 21/2022 Pardon:
"Kto pomôže finačne alebo potravinovo invalidnému mužovi?" 0950 406 773

My sa takýmto ľuďom snažíme tiež pomáhať, aj niektoré naše služby im poskytujeme bezplatne, ale poskytujeme im samozrejme predovšetkým finančnú podporu. Ak chcete túto našu činnosť podporovať aj Vy, môžete prispievať na naše č. účtu, ďakujeme:

SK8583300000002101425963

Do poznámky pre adresáta prosím napíšte:
"Pomoc pre soc. slabších"
Aj z vašich súčasných príspevkov sú financované takéto aktivity. Ďakujeme všetkým našim podporovateľom a zvlášť ďakujeme každému jednému nášmu prispievateľovi!
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU