VOJNA PROTI COVIDIZMU (+POZNÁMKA BIBLIK)

14.06.2020 12:32

"My people are destroyed for lack of knowledge..." Hosea 4:6

"Moji ľudia sú ničení pretože nemajú dostatok informácií..." (voľný preklad Hozeáš 4:6)

- - -

Pamätáte si ako 9/11 média donekonečna omieľali: "TERORISTI!" a hlavnou témou dňa bola v médiách "VOJNA PROTI TERORIZMU!". Vtedy bolo cieľom zločinnej americkej vlády ovládnuť nepohodlné štáty a medzitým zaviesť zákony, ktoré by umožňovali zločincom sledovať každého, a legálne sa ho zbaviť (napr. Patriot Act). Išlo o špicľovanie, odpočúvanie či domové prehliadky len na základe podozrenia, že by každý mohol byť terorista! Zavádzala sa diktatúra podľa zákona! S tou "VOJNOU PROTI COVIDIZMU" sme tu mali niečo podobné! Ľudia nesmú veriť žiadnym odborníkom, to čo je v televízii o tom treba zásadne pochybovať, program médií a vlád národných štátov vytvárajú globálni zločinci. Ak sa jedná o niečo dôležité (očkovanie, ochrana zdravia, bezpečnostné opatrenia) je povinnosťou každého sa zorientovať, aby to nedopadlo tak, ako s podvodom o koronavíruse, ktorý ľudí viedol k samopoškodzovaniu a odovzdávaniu slobodnej vôle do rúk zapredanej vlády. Všetci sa išli posrať a pritom neexistoval žiadny koronavírus! Zopár hajzlov na povel globálnych zločincov hralo scénar akejsi pandémie, ale cieľom nebolo chrániť ľudí, ale obrať ľudí o slobodu, zavrieť im podniky, nasadiť náhubky a urobiť krok k odstráneniu akéhokoľvek odporu proti fašistickej diktatúre. Likvidácia ľudí podľa zákona, za toto by mala byť slovenská vláda pred súdom, šírili poplašnú správu, a terorizovali ľudí, ich cieľom nebolo nás chrániť, ale neprávom uzurpovať si moc nad slobodou jednotlivca, pokúšali sa nám určovať čo máme robiť, aby sme boli zdraví, svine fašistické: DIKTATÚRA COVIDIZMU!

https://www.youtube.com/watch?v=j2XEj8DdXPo

Poznámka Biblik: "Nový smrtiaci koronavírus - to nebola realita, ale scénar, prianie politikov, ktorí túžia po totálnej kontrole nad ľuďmi. Pravá podstata takmer každej choroby dnes je nedostatok Slnka (nedostatok vit. D v tele a málo vitamínov v potrave, a pôda aj plodiny sú kontaminované) a zaplavovanie organizmu rôznym materiálom z chemtrails a následne pôsobenie zdrojov umelého žiarenia, ktoré sa vysielajú aj do atmosféry.* Ak po tom politici nepátrajú, a nesnažia sa, aby sme mali normálne prostredie, na vašom zdraví im vôbec nezáleží."

"The new deadly coronavirus - that wasn't a reality, it was a scenario, a wicked wish of politicians. They've just tried to make another step to a total control over people. The basis of any sickness today is lack of Sunlight (vitamin D) and flooding of lungs and body with a polluted air from chemtrails. (thereafter we have everywhere sources of artificial radiation - cell phones, Wi-Fi and radars (HAARP*), in combination with chemtrails they'are much more effective (DNA damage, cancer, psychiatric diseases). If the politicians ignore chemtrails, pushing Wi-Fi and 5G everywhere, they don't take care about your health." (14.6.2020 12:39PM)


* článok o použití radaru (HAARP) na vysielanie frekvencií do atmosféry napr. tu a tu / article about HAARP here and here (see pictures)