VYHLADUJEME MAĎARSKO A POĽSKO ABY NÁS POSLÚCHALI! POVEDALA MERKELOVEJ MINISTERKA (+POZNÁMKA BIBLIK) AKTUALIZÁCIA 1x

02.10.2020 21:03

Podporujte Biblik.sk - č. účtu:

SK8583300000002101425963

 

- - -

MaP 608:

"Vyhladujeme Maďarsko s Poľskom! Aby nás poslúchali!" povedala Merkelovej ministerka spravodlivosti:

https://www.youtube.com/watch?v=EzCaZWqFLsE

LINK ULOZTO: https://ulozto.sk/file/aR6B4zf32d4o/map-608-vyhladovime-madarsko-s-polskem-aby-nas-poslouchali-rekla-merklove-ministryne-spravedlnosti-mp4

- - -

AKTUALIZÁCIA 1:

Poznámka Biblik: malo by ísť o Katarinu Barley (Katarína Jačmeňová, resp. Krúpová), viceprezidentka Európskeho parlamentu. Katarina Barely niečím pripomína niektorých našich politikov. K moci sa dostali psychopati, ktorí absolútne bez emócií prorokujú úmrtia a vyratúvajú katastrofické scénare... Možno sa živia emóciami ľudí, ktoré vzbudia, pretože sami žiadne emócie okrem túžby po moci nemajú. Psychopati, mimozemšťania, alebo satanské bytosti, či démonmi ovládaní ľudia? Ide najmä o oči, napríklad oči slovenskej prezidentky a slovenského premiéra odzrkadľujú nesmiernu pichľavosť, antarktický chlad, ktorý niekedy vidím u niektorých ľudí, obvykle väčšinou viac u dievčat. Rôznymi metódami sa podarilo dehumanizovať ľudí: očkovania, strava, mobily, Wi-Fi, mobilné stanice, výchova, nedostatok lásky rodičov, nedostatočné alebo žiadne smerovanie k Bohu. Momentálne satanské kreatúry majú v mnohých inštitúciách veľké slovo, banda psychopatov sa dostala k moci:

Katarina Barley (*1968), viceprezidenta Európskeho parlamentu a bývalá spolková ministerka spravodlivosti a ochrany spotrebiteľov Spolkovej republiky Nemecko.

-   -   -

Dnes sú technológie na ovládanie počasia, atmosféra na celom svete je modifikovaná ustavičným rozprašovaním  chemikálií . (dnešná snímka tu) Ak by nejaká vláda odmietla spoluprácu, príp. by chcela samostatnosť a nezávislosť, mohli by ich takto vydierať. Poľsko je Zem, kde ľudia majú Pána Boha a Pána Ježiša Krista v úcte, maďarský premiér Viktor Orbán je kresťan - nie hociaký kresťan! Ináč by nemohol obstáť v boji proti diablovi, bez toho, že by ho prikrýval Pán Ježiš Kristus, bol by ľahkým cieľom. Neveríte? Ľudia, ktorí sa profesionálne venovali vraždeniu ľudí za peniaze, vám to vysvetlia:

https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/