SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)

12.03.2018 18:48

Bývalý prvotriedny čarodejník John Ramirez:

"Duchovný svet je oveľa reálnejší ako ten fyzický." John Ramirez (pozn. red. čím väčšia hustota, tým je možno obvykle aj nižšia trvanlivosť-stálosť a rýchlejšia premena, možno preto sa zdá byť duchovný svet reálnejší ako materiálny, neviem, v každom prípade duchovný svet je reálny, aj keď ho ľudia bežne očami nevidia. Ignoranti si myslia, že čo nevidia, to neexistuje, napr. škodlivé účinky EM žiarenia atď. Potom ignoranti jednoducho oficiálne označia rakovinu ako "civilizačnú chorobu", namiesto toho, aby brali do úvahy jemnohmotné veci ako úplne reálne, a aby následne urobili odpovedajúce bezpečnostné opatrenia. Potom je to čo? Sebazbožšťovanie, že človek je neomylný a predsa, že to, čo on vyrobí postaví a dá do širokého obehu nikdy nemôže zabíjať? A koľkokrát sa to stalo v histórii? V minulosti lekári zabíjali a poškodzovali ľudí napr. ortuťovými masťami, potom cholera kôli ignorácii kont. vody, neskôr azbest, DDT, atď.)

"Ľudia mi platili, aby som do 30 dní zabil iných ľudí. Bolo mi jedno, kto ste boli, bolo mi jedno koho ste poznali, bolo mi jedno, či ste si hovorili katolík alebo kresťan, alebo či ste boli veriaci. Mohol som vás zabiť - ibaže by ste mali vzťah s Ježišom Kristom... A každý, koho neprikrýva Ježiš Kristus bol ľahkým cieľom."

https://www.youtube.com/watch?v=CBe6VamxCxE

"Spiritual world is much more real than physical world." (red. note: I think our material world has higher density and this "pressure" creates constant changes. Higher density means usually a lower persistence. Anyway, the spritual world is real, only ignorants think what they cannot see, that doesn't exist! For example, people usually don't see EM radiation, and they usually don't take care about EM radiation dangers. Thanks to ignorance than simply a cancer become a "civilization disease" instead of considering real what you don't see and arrange the proper measures)

"I was paid for killing people in 30 days. I didn't care who you are, i didn't care who you know, I didn't care if you call yourself "catholic" or "christian", or if you believe in God or not. I could kill you - unless you have a realionship with Jesus Christ... And whatever is not covered with Jesus Christ is an easy target." Ex top-class witcher John Ramirez.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU