VYMYSLELI SI PODVOD S PANDÉMIOU, TERAZ TVRDIA, ŽE EXISTUJE IBA JEDINÉ RIEŠENIE

03.07.2021 10:45

"FAŠISTI NEZAVIEDLI FAŠIZMUS! NA TO ICH NEBOLO DOSŤ! FAŠIZMUS V ŠTÁTE ZAVEDÚ OBČANIA, KTORÍ S FAŠISTAMI SPOLUPRACUJÚ!" David Icke

https://rumble.com/vhz63v-david-icke-nikdy-v-historii-jsme-nemli-takovouto-pleitost.html "FASCISTS DO DOT IMPOSE FASCISM! THERE IS NOT ENOUGH OF THEM! FASCISM IS IMPOSED BY THE POPULATION ACQUIESCING TO FASCISM!" David Icke

- - -

VYMYSLELI SI PODVOD S PANDÉMIOU, TERAZ TVRDIA, ŽE EXISTUJE IBA JEDINÉ RIEŠENIE. (viď Hitlerovo Konečné riešenie) "Pojem „konečné riešenie“ bol a eufemizmus používané nacistami pri odvolávaní sa na ich plán na zničenie židovského ľudu." (pozn. red.: Pojem "Vakcína je riešenie" bol a je eufemizmus používaný nacistami pri odvolávaní sa na ich plán na zničenie ľudu a nastolenie Nového svetového poriadku)

Ak by tu pandémia bola, videli by sme to všetci, nepotrebovali by sme sa o to prieť. Dá zariadiť masové ochorenie jedným náletom chemtrails? Asi viete, kde sme... Možno sa politikom takto vyhrážajú, alebo hrozia klimatickou katastrofou ak sa ľudia nebudú dávať očkovať. Prostriedky na vyvolanie extrémov počasia alebo globálnej klimatickej havárie určite sú, a je možné rozprášiť aj kvalitnejší vírus.

Doterajší scénár je televízna propaganda, kedy sa herci začali obliekať ako psi, chodiť po štyroch a robiť hav-hav. Ľudí nenapadlo, že to čo hlásajú v TV nemusí byť realita, tiež začali chodiť po štyroch, nasadzovať si náhubky a robiť iné divné veci.

Moja známa, bledá ako stena odkedy dostala vakcínu, hovorí, že je nezodpovedné, aby sa niekto nedal očkovať. Ok, ja hovorím, že je hlúpe, ak sa dá niekedy zdravý človek vôbec očkovať. A teraz, prečo by mal byť niekoho pohľad na svet pre druhého záväzný? Varoval som ju, ale očkovať sa jej nikto nebránil. Teraz, keď chcú ľudí tlačiť k očkovaniu, je to podobné, ako keby sme my im bránili a vnucovali im náš pohľad na svet"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ" (Matúš 9:12) to je svätá pravda, ale druhým nebránime nechávať sa očkovať a nevyčítame im to. Je to ich vec, aj keď si myslím, že sú hrozbou pre spoločnosť (očkovaní bývajú oveľa viac chorí) nemožno im vnucovať ani pravdu! Za to, ak sa hlása nejaká "pravda" v TV, niektorí si myslia, že majú nárok mi túto "pravdu" alebo nejaké fašistické nariadenie vnucovať, nútia ma rešpektovať zvrhlosti ako rúška, len preto, že to dávali v telke! Ináč rúška=zvrhlosť! Podobné je to s tými rúškami, keď sa ma niekto v obchode pýta, kde mám rúško, alebo či som zdravý, je to hlúpa a drzá otázka, tak trápne, ako keby som sa ho ja pýtal, či má zápchu alebo hemoroidy. Čo sú to za otázky? Čo je to za otázka "Kde máš rúško, si zdravý a pod.? Pýtam sa ja vás - ste šibnutí, keď tu beháte ako debili s handrami na xichte len preto, že sa tak obliekajú v telke? Ľudia si myslia, že to, čo hlása televízia je správne, niektorí chcú, aby sme podľa televízie žili všetci. A keď v televízii hlásia, že orgie (skr. gay=or-gay=orgie) sú vraj odteraz normálne, bude diskriminovaný každý, kto sa orgií nechce zúčastniť? Kde berú buzeranti ako Kollár, Matovič, Čaputová, Krčméry a ďalšie kreatúry, ktoré pochodujú Bratislavou odvahu tvrdiť, že vakcína je jediné riešenie na porazenie pandémie? Veď sú takýmito vyhláseniami zodpovední za všetky následky, ktoré vyplynú z očkovania experimentálnymi vakcínami. A to ich zmetie! Myslím si, že verzia 2.0 sa rozpráši, očkovaní to budú znášať oveľa horšie, a obvinení budú tí, ktorí propagovali očkovanie. Takto sa hlavní aktéri "scénára pandémia" zbavia svojich prisluhovačov, keď ich nebudú potrebovať. Politici si ale teraz myslia, že zachraňujú svet, ak ich poslúchajú. Je to podobné ako s rúškami, ako tlačia k múru nás, postupne od vnucovania rúšok vnucovanie vakcín, takisto aj politici sa budú musieť raz diablom postaviť, nech by sa vyhrážali hoci aj klimatickým holokaustom. Možno politikom povedali, že ak nebudú spolupracovať na pláne preočkovať populáciu, vyvolajú extrémne suchá a hlad a zomrie ešte viac ľudí. Ale aj tak, nemôžu otvorene propagovať vakcíny, lebo sa zabijú sami, tie následky prídu rýchlo a zdá sa, že to bude niečo ako tsunami, ktorá zmetie každú špinu aj so všetkými ich stavbami. Po týchto politikoch a satanistických plánoch na ovládnutie sveta nezostane nič, je však možné, že tesne pred Veľkou očistou dosiahnu akoby navonok totálnu moc. Samozrejme, veľmi závisí od ľudí, či budú alebo nebudú s nimi spolupracovať.

Pichať akékoľvek injekcie do zdravého tela je riskantné, injekcie s vakcínami sú veľmi riskantné a nové experimentálne vakcíny sú jeden veľký pokus na ľuďoch. Tí, čo dostali vakcínu, zrazu majú jedinú starosť, aby sa aj druhí dali očkovať. (zrejme inf. program vo vakcíne) Svoje náboženstvo - svoju vieru vo vírus a vieru v príchod nového spasiteľa - vakcínu sa snažia vnucovať všetkým! Áno, oni to budú robiť, a zrejme bude ďalší lockdown a ďalší teror, ak ste nenašli odvahu odhodiť psie náhubky, teraz bude ešte o niečo ťažšie bojovať, ale budete musieť prekonať svoj strach a postaviť sa týmto hajzlom čelom. Nepríde nikdy inokedy váš čas ani nemusíte čakať na príchod niekoho, kto za vás veci bude riešiť, teraz je ten čas a fašistom sa budete musieť postaviť aj za cenu, že vás budú zabíjať!

- - -

"Dnes budem ešte raz prorokom: Ak by medzinárodní židovskí finančníci v Európe i mimo nej dokázali uspieť ešte raz v uvrhnutí národov do svetovej vojny, potom nebude výsledkom Boľševizácia Zeme, a teda víťazstvo židovstva, ale zničenie židovskej rasy v Európe!" Adolf Hitler, 1939